تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 928 از 1805 اولاول ... 42882887891892492592692792892993093193293897810281428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,271 به 9,280 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

خطاب به مدير عامل مخابرات خراسان رضوي
    نمي فهمم چرا از کاه کوه ميسازيد. و در جواب اعتراض کاربران اينطوري کاسه چه کنم دست گرفتين. راه حل خيلي سادست:
    شما کلا 4 گيگ پهناي باند دارين،اندازه 8 گيگ به ملت فروختيد بعد وقتي ميبينيد تو تايم روز خطوط خاليه با خودتون مي گيد ما ظرفيتهامون زياده بيا به 40 هزار نفر ديگه هم بفروشيم اينترنت. آقا شما اگه اندازه يک ترا هم بفروشي باز روز اون 4 گيگ خاليه چون ملت ندارند پول مفت بدن واسه خريد حجم. روز فقط در صورت ضرورت آن ميشن و کاراي اصلي رو ميزارن واسه شب.
    اگه ميخواين پهناي باند خالي نباشه سرويس نامحدود بايد ارائه کنيد اينطوري ترافيک متمرکز شده در تايم شبانه در تمام طول روز توزيع ميشه و اگه خودتون دست کاري نکنيد سرعت ها رو اونوقت ميبينيد که همه ميتونند از حداکثر سرعت اسميشون استفاده کنند.

الان باز نيايد بگيد نامحدود برامون صرف نميکنه. خوبم ميصرفه مسئله اينه که شما با فروش گيگ در طرحهاي حجمي درآمد بيشتري دارين ولي اين درست نيست. يک رابطه تجاري و معامله وقتي پايداره که در اون منافع طرفين لحاظ شده باشه شما بايد بدنبال سود بلند مدت تضمين شده باشيد مطمئنا شما از آن دسته مديران کم سواد نيستيد که دلشون رو به درآمد هاي آني چند ماهه خوش ميکنند. پس کافيه از درآمد گيگ فروشي صرف نظر کنيد و حاشيه سودتون رو بياريد پايين در عوض با ارائه خدمات خوب با قيمت منصفانه کاربران وفاداري بدست مياريد که هميشه در کنارتون هستند ولي با اين اوضاع فعلي کاربرها يکي يکي دارن مهاجرت ميکنند که يکيش خود من.
    لطفا حداقل اين نظر رو زير سيبيلي رد نکنيد خيلي منطقي بهش فکر کنيد من سعي کردم منافع دوطرف رو لحاظ کنم.
    با تشکر

3. 6 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان چطوری میشه وقتی تست سرعت گرفتیم تصویر اونو اینچا کپی کرد؟

یک سوال اضلا شما میتونی کامپیوتر رو روشن کنی؟!

5. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منظور منو متوجه نشدید اینگه یک user اینترنتی و user اینترانتی هم زمان و جدا داشته باشید هر وقت خواستید داخلی استفاده منید از اینترانت و خارحی از اینترنت با استفاده از کانکشن pppoe در داخل desktop گامپیوتر شخی خودتان ؟
    به شرطی که به بهانه اینترنت داخلی نزنید سرعت اینترنت رو خراب کنید چرا که نه خیلی هم خوبه
    ولی واقعاالان امکاناتش رو دارین؟

7. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فعلا" جناب م.ج تو سایت اسپید تست گیر کرده
    امشب لطف شما هم شامل حال ما شد

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

به شرطی که به بهانه اینترنت داخلی نزنید سرعت اینترنت رو خراب کنید چرا که نه خیلی هم خوبه
    ولی واقعاالان امکاناتش رو دارین؟
    طرف 1 ماه اینده تعریف میکنیم ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یک سوال اضلا شما میتونی کامپیوتر رو روشن کنی؟!
    خیلی لطفا دارید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چرا پنل ما مثل پنیل اپراتور های 2020 نیست؟حالا نه همه ی اون ویژگی ها.ولی چرا ما نمی تونیم به صورت مستقیم به گلدنت شکایت بنویسیم؟چرا ما لوگ کامل عملیات خطمون رو نداریم؟یعنی کی تمدید شد.کی خط ریست شد.کی شکایت کردیم.

چرا برای سایت 2020 ساعت نمیزارین که ما بدونیم ساعت سرور های گلدنت چنده.چون من ساعت هفت دانلودم رو قطع میکنم ولی بازم حجمی از روزانه کم میکنه.

سایتتون خیلی خیلی چیزارو نداره.اصلا کمک نمی کنه.
    چرا ..........

12. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خطاب به مدير عامل مخابرات خراسان رضوي
    نمي فهمم چرا از کاه کوه ميسازيد. و در جواب اعتراض کاربران اينطوري کاسه چه کنم دست گرفتين. راه حل خيلي سادست:
    شما کلا 4 گيگ پهناي باند دارين،اندازه 8 گيگ به ملت فروختيد بعد وقتي ميبينيد تو تايم روز خطوط خاليه با خودتون مي گيد ما ظرفيتهامون زياده بيا به 40 هزار نفر ديگه هم بفروشيم اينترنت. آقا شما اگه اندازه يک ترا هم بفروشي باز روز اون 4 گيگ خاليه چون ملت ندارند پول مفت بدن واسه خريد حجم. روز فقط در صورت ضرورت آن ميشن و کاراي اصلي رو ميزارن واسه شب.
    اگه ميخواين پهناي باند خالي نباشه سرويس نامحدود بايد ارائه کنيد اينطوري ترافيک متمرکز شده در تايم شبانه در تمام طول روز توزيع ميشه و اگه خودتون دست کاري نکنيد سرعت ها رو اونوقت ميبينيد که همه ميتونند از حداکثر سرعت اسميشون استفاده کنند.

الان باز نيايد بگيد نامحدود برامون صرف نميکنه. خوبم ميصرفه مسئله اينه که شما با فروش گيگ در طرحهاي حجمي درآمد بيشتري دارين ولي اين درست نيست. يک رابطه تجاري و معامله وقتي پايداره که در اون منافع طرفين لحاظ شده باشه شما بايد بدنبال سود بلند مدت تضمين شده باشيد مطمئنا شما از آن دسته مديران کم سواد نيستيد که دلشون رو به درآمد هاي آني چند ماهه خوش ميکنند. پس کافيه از درآمد گيگ فروشي صرف نظر کنيد و حاشيه سودتون رو بياريد پايين در عوض با ارائه خدمات خوب با قيمت منصفانه کاربران وفاداري بدست مياريد که هميشه در کنارتون هستند ولي با اين اوضاع فعلي کاربرها يکي يکي دارن مهاجرت ميکنند که يکيش خود من.
    لطفا حداقل اين نظر رو زير سيبيلي رد نکنيد خيلي منطقي بهش فکر کنيد من سعي کردم منافع دوطرف رو لحاظ کنم.
    با تشکر
    خب اقتصادی هم باید فکر کرد ؟

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

​جدا شما مدیر عامل مخابرات هستید؟ فکر کنم مدیر شرکت گاز باشید!!

15. این کاربر از Armani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •