خطاب به مدير عامل مخابرات خراسان رضوي
نمي فهمم چرا از کاه کوه ميسازيد. و در جواب اعتراض کاربران اينطوري کاسه چه کنم دست گرفتين. راه حل خيلي سادست:
شما کلا 4 گيگ پهناي باند دارين،اندازه 8 گيگ به ملت فروختيد بعد وقتي ميبينيد تو تايم روز خطوط خاليه با خودتون مي گيد ما ظرفيتهامون زياده بيا به 40 هزار نفر ديگه هم بفروشيم اينترنت. آقا شما اگه اندازه يک ترا هم بفروشي باز روز اون 4 گيگ خاليه چون ملت ندارند پول مفت بدن واسه خريد حجم. روز فقط در صورت ضرورت آن ميشن و کاراي اصلي رو ميزارن واسه شب.
اگه ميخواين پهناي باند خالي نباشه سرويس نامحدود بايد ارائه کنيد اينطوري ترافيک متمرکز شده در تايم شبانه در تمام طول روز توزيع ميشه و اگه خودتون دست کاري نکنيد سرعت ها رو اونوقت ميبينيد که همه ميتونند از حداکثر سرعت اسميشون استفاده کنند.
الان باز نيايد بگيد نامحدود برامون صرف نميکنه. خوبم ميصرفه مسئله اينه که شما با فروش گيگ در طرحهاي حجمي درآمد بيشتري دارين ولي اين درست نيست. يک رابطه تجاري و معامله وقتي پايداره که در اون منافع طرفين لحاظ شده باشه شما بايد بدنبال سود بلند مدت تضمين شده باشيد مطمئنا شما از آن دسته مديران کم سواد نيستيد که دلشون رو به درآمد هاي آني چند ماهه خوش ميکنند. پس کافيه از درآمد گيگ فروشي صرف نظر کنيد و حاشيه سودتون رو بياريد پايين در عوض با ارائه خدمات خوب با قيمت منصفانه کاربران وفاداري بدست مياريد که هميشه در کنارتون هستند ولي با اين اوضاع فعلي کاربرها يکي يکي دارن مهاجرت ميکنند که يکيش خود من.
لطفا حداقل اين نظر رو زير سيبيلي رد نکنيد خيلي منطقي بهش فکر کنيد من سعي کردم منافع دوطرف رو لحاظ کنم.
با تشکر
یک سوال اضلا شما میتونی کامپیوتر رو روشن کنی؟!![]()
به شرطی که به بهانه اینترنت داخلی نزنید سرعت اینترنت رو خراب کنید چرا که نه خیلی هم خوبه
ولی واقعاالان امکاناتش رو دارین؟
امشب لطف شما هم شامل حال ما شد
طرف 1 ماه اینده تعریف میکنیم ؟
خیلی لطفا دارید ؟
چرا پنل ما مثل پنیل اپراتور های 2020 نیست؟حالا نه همه ی اون ویژگی ها.ولی چرا ما نمی تونیم به صورت مستقیم به گلدنت شکایت بنویسیم؟چرا ما لوگ کامل عملیات خطمون رو نداریم؟یعنی کی تمدید شد.کی خط ریست شد.کی شکایت کردیم.
چرا برای سایت 2020 ساعت نمیزارین که ما بدونیم ساعت سرور های گلدنت چنده.چون من ساعت هفت دانلودم رو قطع میکنم ولی بازم حجمی از روزانه کم میکنه.
سایتتون خیلی خیلی چیزارو نداره.اصلا کمک نمی کنه.
چرا ..........
خب اقتصادی هم باید فکر کرد ؟
جدا شما مدیر عامل مخابرات هستید؟ فکر کنم مدیر شرکت گاز باشید!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)