علی اقا البته بد هم نمیشد اسم ادکلن رو هم میگفتید![]()
علی اقا البته بد هم نمیشد اسم ادکلن رو هم میگفتید![]()
سلام
عکسش رو گذاشتم دیده نمیشه؟
Herod Royal Essence BY Parfums De Marly
سلام . ممنون بابت توضیحات ... اگر چند نمونه خوب با قیمت نه چندان گرون هم مثال بزنید خیلی خوب میشه![]()
سلام : من شیراز 450 قیمت دارم . یکی از کارهای عالی مناسب فصول سرد سال والبته برای سنین میانسالی به بالا و دوستانی که دنبال رایحه تنباکویی هستند .
اساتید محترم فروم زحمت پاسخ رو بکشید.
از لینک ذیل می توانید ترجمه ی مقاله ی عطّار بزرگ فرانسوی، جین کارلز، بنیان گذار مدرسه ی عطرسازی جیوودان را مطالعه نمایید. روشی که ایشان در این مقاله آموزش داده اند حاصل 50 سال تجربه ی وی در این رشته است. روش وی هنوز در مدارس عطّاری جهان از جمله مدرسه عطرسازی جیوودان آموزش داده می شود. همچنین در کتاب های بسیاری در خصوص عطرسازی روش وی بیان گردیده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sharif.1.attar; 16-08-2013 at 11:09.
امروز رفتم چندتا کار تست کردم
1-john richmond
2-aqua bvlgari
3-La Nuit de L'Homme YSL
4-jaguar classic gold
5-Creed Aventus
6-Givenchy Very Irresistible For Men
7- Issey Miyake » D`issey Pour Homme Sport
8- Olfactive Studio » Chambre Noire
9-Parfums de Marly>Shagya Parfums de Marly for men
10-zirh ikon for men by zirh
هرکدومو خواستین بگید واستون بوشو توضیح بدم
اما عاشق بوی لانوئی شدم .نسبت به قیمتش واقعا ارزشمنده به نظرم . نظر شما چیه ؟موندگاری و پخش بوش چطوره؟بین پرفیوم و تویلت تفاوت رایحه وجود داره؟ شیشه اش باید کامل مشکی باشه یا هایلایت ؟ اینی که من بو کردم کامل مشکی بود و داخلش دیده نمیشد .
ممنون
راستی از مونت بلنک هم یک بازخورد مثبت گرفتم امروز![]()
Last edited by Abbas.V; 13-08-2013 at 22:41.
لانویت یکی از بهترین عطرهایی هست که در همین تاپیک حاضر از گذشته تا الان همواره طرفدار داشته همه ی عطربازهای این تاپیک دوستش داشتن و تعریف میکردن ازش(حالا خوبه یکی بدشو گفته باشه)
ولی جدا تا جایی که من بحث ها رو دنبال میکردم همه تعریف میکردن از موندگاریش از شیک بودن رایحه و پخش بوش!
صحبتهای زیادی انجام شد در نهایت اکثریت گفتند که بنظر میرسه از لحاظ رایحه نوع تویلت اون ارجح هست(به نظر اکثریت) و نوع پرفیوم کمی سنگین تر هستش
پخش بوی تویلت بیشتره
و موندگاری پرفیوم
موفق باشید![]()
ممنون از پاسختون .پستمو ادیت کردم . در مورد شیشه عطر میشه توضیح بدید؟
بله تفاوت رایحه دارند! و همونطور که گفتم در این تاپیک اکثر دوستان تویلت رو بیشتر میپسندیدن هرچند سلیقه ای هست...
بله شیشه ها متفاوت هست
اونی که کاملا تیره هست پرفیوم هست
اونی که دو رنگه شیش تویلت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)