سلام خوبی
سلام ممنون شما خوبي؟
عزيز يکم درمورده شخصيته شهيد آوينی ميشه توضيح بدی
فقط يه چيزه جديد بگو
25-چيز جديد كه نميتونم بگم بالاخره آثار و زندگينامه ايشان يه چيزه مشخصه كه در دسترس همه است از من كه نميخوايد يه چيز جديد كشف كنم؟
اما يه تيكه از زندگي نامه اش كه خودشون نوشتن رو براتون ميذارم شايد اگه براي شما تكراري باشه براي بقيه دوستان جالب باشه:
با شروع انقلاب تمام نوشته هاي خويش را -اعم از تراوشات فلسفي ، داستان كوتاه ، اشعار و...- در چند گوني ريختم و سوزاندم و تصميم گرفتم كه ديگر چيزي كه "حديث نفس" باشد ننويسم و ديگر از خودم سخني به ميان نياورم ...سعي كردم تا خودم را از ميان بردارم تا هرچه هست خدا باشد ، و خدا را شكر بر اين تصميم وفادار مانده ام.البته آنچه كه انسان مينويسد هميشه تراوشات دروني خود اوست همه ي هنرها اين چنين هستند كسي هم كه فيلم ميسازد اثر تراوشات دروني خود اوست اما اگر انسان خود را در خدا فاني كند ، آنگاه اين خداست كه در آثار او جلوه گر ميشود حقير اين چنين ادعايي ندارم ولي سعيم بر اين بوده است.
راستی اهله فيلمم هست ؟
26-فيلم خيلي دوست دارم اما بنا به دلايلي زياد نگاه نميكنم
دو ماه اول عضويت كه ADSL داشتم زياد تاپيكهاي شما رو ميديدم و از بعضيهاش هم استفاده كردم يه ليستي از فيلم هايي كه به نظرم جالب اومد رو به يكي از دوستان دادم كه برام اولويت بندي كنه تا(با توجه به شناخت بيشتري كه داره و رعايت يك نكته) من دانلود كنم(آخه اكانت رپيدشير هم داشتم) اما فعلا به قولش عمل نكرده
دما :35 درجه سانتي گراد