دوستان سال نو مبارک امیدوارم سالی پر از موفقیت و شادی و بدون قطعی داشته باشین شاید تو این سال اینترنت ها درست بشه
دوستان سال نو مبارک امیدوارم سالی پر از موفقیت و شادی و بدون قطعی داشته باشین شاید تو این سال اینترنت ها درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 1393 رو به همه دوستان و تمام مردم ایران تبریک میگم امیدوارم سال جدید سالی توام با سلامتی موفقیت و بهروزی برای همه باشه
Last edited by behnam-k; 21-03-2014 at 11:04.
اولین سورپرایز مخابرات برای ما
تو قسمت شارژ برید تمام سرویس های نامحدود چه 1 به 8 چه 1 به 5 رو برداشته![]()
من که میرم میره قسمت دیگه ای user management portal بعد log in page داره اونم میزنم یه یوزر پسورد میخواد بعدش یوزر پسور نمیگیره! کلا به هم ریختنش !
این تعرفه های اصلی مخابرات هستش که توی تهران هم اجرا میشه با سرعت درست و بدون قطعی(این سایت کشوری اینترنت مخابرات هستش). تعرفه های نامحدود رو ببینید.
اینم تعرفه های نوروزی 93 که احتمالا به همین خاطر پنل کرمانشاه از دسترسی خارج شده
Last edited by viking_vp3; 21-03-2014 at 11:22.
دو مگ شد 20 تومن،یک گیگ ترافیک شده 3600،نامحدود برداشته شده!با این حساب بازم مخابرات بگیریم!!!!!!!!مثلا میخواستن قیمت هارو بیارن پایین!!!!!!!!!!!!![]()
پنل از دسترس خارج نشده ... دیشب موقعی که پست تبریک گذاشتم نامحدودها برداشته شده بودن !!!
شما برای پنل ادرس رو مستقیم تایپ نکن از صفحه tcnet.ir با کلیک روی ایکن پنل کاربری برو ... (برای منم مسقیم با ادرس پنل میرفتم ارور 111 میداد)
منظور من پنل شارژ آنلاینه نه پنل کاربری خودمون
الان پنل شارژ دوباره بالا اومد. نامحدود 1 به 5 و 1 به 8 هنوز موجوده
Last edited by viking_vp3; 21-03-2014 at 14:17.
خوب خوب خوب مخابرات عیدی خودش رو داد و قیمت ها رو ترکوند و همه رو برد بالا
هر گیگ 600 تومن رفته روش
...............
دوستان تو رو خدا جایی رو میشناسید که روی فیبر نوری (کافو نوری) بشه سرویسی جز مخابرات گرفت ؟؟؟ کدوم شرکت ؟؟؟؟
-----------------
و اینکه من 1024 محدود دارم سرعتم بین 120 تا 150 هست الان من 2048 محدود بگیرم سرعت بیشتر میشه یا همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آره نامحدودا رو اضافه کرد،اما با قیمتهای جدید مثلا همین 1 گیگ 600 رفته روش
نامحدودا 1 به 5 512 40 تومن بود الان 41 تومن
2 مگ 8 گیگ 32800 گرفتم الان 35480 و......
چی بگم![]()
Last edited by behnam-k; 21-03-2014 at 17:09.
سرعت 2 مگ محدود 260 تا سرعت میده چه روز چه شب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)