این بازی نسخه فارسی دارد ؟
ادرس سایت
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
lol من سال 83 معافیت کفالت گرفتمبرید خدمت یک حالی میده
سلامسلام
چطوری می تونم تو Gunsmith قیمت ها رو خودم تعیین کنم؟ شهرهای دیگه همه قیمت هاشون 3-4 برابر قیمت اصلی هست.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
قیمت هر آیتم ثابته ! ولی اگر یک آیتم رو فروشگاه شهر خودت نداشت و شهر دیگه ای داشت باید 4 برابر قیمتش رو بپردازی ! اینطوری یک چهارم از خرید به حساب خزانه اون شهر واریز میشه .
البته میتونید با فاندر اون شهر مذاکره کنید تا برای شما دعوتنامه بفرسته و بری اونجا و خرید کنی و ممکنه بابت این کار بخوان که مقداری پول به خزانه شهر اونا بریزین .
نهاین بازی نسخه فارسی دارد ؟
ادرس سایت
منتظریم یکی با مسئولین مربوطه صحبت کنه بلکه سرور ایران راه اندازی شد . دامنه رو هم قبلا آرش خریده![]()
کسی می دونه indian clothing تو کدوم شهر هست؟
آیتم لول 55 ه ! میخوای چیکارکسی می دونه indian clothing تو کدوم شهر هست؟![]()
لول 55؟!....خواستم ببینم لباس ستم چیه؟
![]()
من چکاره بیدمچاقالی با مسئولین صحبت کن ببین چی میگن
یکی که هم علاقه داره و هم سرمایه و وقت و تجربش رو داره باید اینکارو بکنه . ما هم اینجا راهنمایی و کمک میکنیم xD
دوستان یک سوال دارم اونم اینکه وقتی به مدت 8 ساعت در هتل می خوابیم اگر دیدیم مثلا یک ساعت مونده به اتمام اون 8 ساعت انرژی پر شد می شه در ساعت 7 قطع کرد و شروع به انجام کار اینا کرد ؟؟ اگر قبل اینکه خودش اتوماتیک بیدار بشه خوابیدن را کنسل کنیم تا اون موقع هر چه بدست آوردیم چه از لحاظ انرژی و چه از لحاظ هیلس از دست می ره یا فرقی نمی کنه هر وقت خواستیم می تونیم بیدار بشیم و خوابیدن را کنسل کنیم ؟؟؟
هر موقع از لالا بیدار بشی به اندازه اون مدتی که خوابیده بودی انرژی دریافت میکنی
ممنون از راهنمایی.سلام
قیمت هر آیتم ثابته ! ولی اگر یک آیتم رو فروشگاه شهر خودت نداشت و شهر دیگه ای داشت باید 4 برابر قیمتش رو بپردازی ! اینطوری یک چهارم از خرید به حساب خزانه اون شهر واریز میشه .
البته میتونید با فاندر اون شهر مذاکره کنید تا برای شما دعوتنامه بفرسته و بری اونجا و خرید کنی و ممکنه بابت این کار بخوان که مقداری پول به خزانه شهر اونا بریزین .
یعنی الآن هرکس بیاد تو شهر من بخواد چیزی بخره قیمت ها براش 4 برابره؟
Last edited by SADEGH 7; 19-05-2009 at 07:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)