وضعيت خطت به چه صورتي هست؟
از قسمت Status مودمتون يه اسكرين شات بزاريد.
شاد باشيد![]()
وضعيت خطت به چه صورتي هست؟
از قسمت Status مودمتون يه اسكرين شات بزاريد.
شاد باشيد![]()
دوستان نظرتون راجع به تلکام (( TELECOM )) چیه ؟؟؟ سرعتش خوبه ؟؟؟ قطعی داره ؟؟؟ شبانه رایگانش چطوره ؟؟؟؟
سلام خدمت دوستان گرامی من یک مودم planet مدل ADW4401/ADE 4400 دارم که وایرلس هستش و می خواهم برای وایرلسش رمز بگذارم و اینترنتم را هم از مخابرات گرفتم ،بعد از اینکه اومدن ومدم را نصب کردن یک رمزی برای ارتباط وایرلس دادن که گویا اشتباه هستش و من می خواهم عوضش کنم ،من مراحل زیر را رفتم دوستانی که می توانند راهنمایی کنند مشکل من حل شه ممنون می شم
1_ وارد شدن به Step اول با نوشتن 192.168.1.1 در نوار ادرس(تصویرش را گذاشتم)
2_وارد کردن کلمه admin به جای pass وزدن Next و وارد شدن به Step2 و زدن Next
3_با تغییر دادن گزینه ها با توجه به شکل و نوشتن user،pass (در این مرحله با وارد کردن user،pass نمی دونم بعضی موقع ها به مرحله بعد می رفت و بعضی مواقع به step2 برمی گشت چرا؟)
4_با زدن Enter در مرحله قبلبه صورت شانسی به این مرحله می رسیدم ونمی دونم جای user،pass چی باید بزنم که بروم به Step4
دوستان من عکس هر مرحله را می گذارم که بهتر راهنمایی کنید
پیشاپیش از کمک شما عزیزان سپاسگذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by skiboys; 31-07-2012 at 23:59.
اين مودم تنظيمات زياد چندان سختي نداره.
اگر مودمتون تنظيم شده باشه و دسترسي به اينترنت داشته باشه نيازي نيست از قسمت ويزارد براي تنظيم كردن استفاده كنيد.
به قسمت Network از منوي بالا بريد. در قسمت وايرلس ميتونيد رمز مربوط به شبكه وايرلس رو تغيير بديد.
در مورد مشكل شما براي ورود مجدد بايد رمزي رو كه در تصوير اول وارد كرديد رو در اونجا وارد كنيد.
اين نوع مودمها ابتدا براي امنيت پيشنهاد ميكنند كه رمز مودم رو از حالت پيش فرض تغيير بديد.
شاد باشيد![]()
ممنون
یعنی من باید همون Admin را در صفحه اخری که میاد وارد کنم،من این کار را کردم دوباره برگشت صفحه قبلش،یک بار هم رمزی که از مخابرات گرفته بودم را وارد کردم فرقی نکرد
در تب Networkهم جایی را پیدا نکردم که بشود اسم و رمز وایرلس را تغییر داد می شود دقیق تر راهنمایی کنید![]()
در انتها از شما نام كاربري و كلمه عبور ميخواد و اين همون چيزي هست كه در صفحه اول وارد كردهايد.
من چنين مودمي ندارم ولي ميدونم از قسمت Network سربرگ Wireless سمت چپ گزينه Security وجود داره.
در اين قسمت ميتونيد تنظيمات مربوط به امنيت شبكه وايرلس رو ببينيد.
شاد باشيد![]()
سلام دوستان من ميخوام اشتراک adsl در بندرعباس بگيرم چند سوال داشتم.
1-بهترين isp براي adsl بندرعباس که قطع و وصل نداشته باشه و پشتيبانيش هم خوب باشه کدوم isp هست ؟
2-کلا چند isp در بندرعباس هست؟
3-کسي تا حالا با isp پيشگامان در بندرعباس adsl داشته از نظر قطع و وصل شدن و پشتيباني به چه صورت هست؟
سلام،
دوستانی که شمال تهران هستن من اینترنت بیسیم پتیاک رو پیشنهاد میکنم، بنده حدود 8-9 ساله که از شرکت های مختلف اینترنت پرسرعت میگیرم از اون اینترنت بیسیم مزخرف داتک گرفته (که البته الان جمعش کرده) تا ADSL داتک، شاتل، مخابرات به جرأت میتونم بگم بعد از این همه مدت برای اولین باره که به صورت نسبی از سرویسم راضی هستم (البته امیدوارم خراب نشه)، حلاصه اگه شمال تهران هستین پتیاک سرویس خوبی میده یه شرکت نسبتاً کوچیک محلی هست پشتیبانی بدی هم نداره.
من فقط میخوام بهتون بگم هر کاری می کنید ایرانسل نگیرید گند ترین و بدترین سرویس مبین نتم همینجوریه در ضمن یه سئوال داشتم
بعضیا میگن عصر تلکام خوبه بعضیا میگن بد خواهشا به من بگید![]()
سلام
دوستان من از مخابرات سرعت 128 دارم پینگش بین 250 تا 300 متغیره میخواستم از جای دیگه بگیرم که پینگش حداکثر 100 باشه قیمتش هم بین ماهی 10 تا 15 تومان باشه آیا همچین جایی هست؟ (پینگ برام خیلی مهمه چون برای باز کردن کانالهای کارتی میخواستم)
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)