تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 928 از 1042 اولاول ... 4288288789189249259269279289299309319329389781028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,271 به 9,280 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام
    کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
    وضعيت خطت به چه صورتي هست؟

از قسمت Status مودمتون يه اسكرين شات بزاريد.

شاد باشيد

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به تلکام (( TELECOM )) چیه ؟؟؟ سرعتش خوبه ؟؟؟ قطعی داره ؟؟؟ شبانه رایگانش چطوره ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی من یک مودم planet مدل ADW4401/ADE 4400 دارم که وایرلس هستش و می خواهم برای وایرلسش رمز بگذارم و اینترنتم را هم از مخابرات گرفتم ،بعد از اینکه اومدن ومدم را نصب کردن یک رمزی برای ارتباط وایرلس دادن که گویا اشتباه هستش و من می خواهم عوضش کنم ،من مراحل زیر را رفتم دوستانی که می توانند راهنمایی کنند مشکل من حل شه ممنون می شم
    1_ وارد شدن به Step اول با نوشتن 192.168.1.1 در نوار ادرس(تصویرش را گذاشتم)
    2_وارد کردن کلمه admin به جای pass وزدن Next و وارد شدن به Step2 و زدن Next
    3_با تغییر دادن گزینه ها با توجه به شکل و نوشتن user،pass (در این مرحله با وارد کردن user،pass نمی دونم بعضی موقع ها به مرحله بعد می رفت و بعضی مواقع به step2 برمی گشت چرا؟)
    4_با زدن Enter در مرحله قبلبه صورت شانسی به این مرحله می رسیدم ونمی دونم جای user،pass چی باید بزنم که بروم به Step4
    دوستان من عکس هر مرحله را می گذارم که بهتر راهنمایی کنید
    پیشاپیش از کمک شما عزیزان سپاسگذارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by skiboys; 31-07-2012 at 23:59.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی من یک مودم planet مدل ADW4401/ADE 4400 دارم که وایرلس هستش و می خواهم برای وایرلسش رمز بگذارم و اینترنتم را هم از مخابرات گرفتم ،بعد از اینکه اومدن ومدم را نصب کردن یک رمزی برای ارتباط وایرلس دادن که گویا اشتباه هستش و من می خواهم عوضش کنم ،من مراحل زیر را رفتم دوستانی که می توانند راهنمایی کنند مشکل من حل شه ممنون می شم
    1_ وارد شدن به Step اول با نوشتن 192.168.1.1 در نوار ادرس(تصویرش را گذاشتم)
    2_وارد کردن کلمه admin به جای pass وزدن Next و وارد شدن به Step2 و زدن Next
    3_با تغییر دادن گزینه ها با توجه به شکل و نوشتن user،pass (در این مرحله با وارد کردن user،pass نمی دونم بعضی موقع ها به مرحله بعد می رفت و بعضی مواقع به step2 برمی گشت چرا؟)
    4_با زدن Enter در مرحله قبلبه صورت شانسی به این مرحله می رسیدم ونمی دونم جای user،pass چی باید بزنم که بروم به Step4
    دوستان من عکس هر مرحله را می گذارم که بهتر راهنمایی کنید
    پیشاپیش از کمک شما عزیزان سپاسگذارم
    اين مودم تنظيمات زياد چندان سختي نداره.

اگر مودمتون تنظيم شده باشه و دسترسي به اينترنت داشته باشه نيازي نيست از قسمت ويزارد براي تنظيم كردن استفاده كنيد.

به قسمت Network از منوي بالا بريد. در قسمت وايرلس مي‌تونيد رمز مربوط به شبكه وايرلس رو تغيير بديد.

در مورد مشكل شما براي ورود مجدد بايد رمزي رو كه در تصوير اول وارد كرديد رو در اونجا وارد كنيد.

اين نوع مودم‌ها ابتدا براي امنيت پيشنهاد مي‌كنند كه رمز مودم رو از حالت پيش فرض تغيير بديد.

شاد باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اين مودم تنظيمات زياد چندان سختي نداره.

اگر مودمتون تنظيم شده باشه و دسترسي به اينترنت داشته باشه نيازي نيست از قسمت ويزارد براي تنظيم كردن استفاده كنيد.

به قسمت Network از منوي بالا بريد. در قسمت وايرلس مي‌تونيد رمز مربوط به شبكه وايرلس رو تغيير بديد.

در مورد مشكل شما براي ورود مجدد بايد رمزي رو كه در تصوير اول وارد كرديد رو در اونجا وارد كنيد.

اين نوع مودم‌ها ابتدا براي امنيت پيشنهاد مي‌كنند كه رمز مودم رو از حالت پيش فرض تغيير بديد.

شاد باشيد
    ممنون

یعنی من باید همون Admin را در صفحه اخری که میاد وارد کنم،من این کار را کردم دوباره برگشت صفحه قبلش،یک بار هم رمزی که از مخابرات گرفته بودم را وارد کردم فرقی نکرد

در تب Networkهم جایی را پیدا نکردم که بشود اسم و رمز وایرلس را تغییر داد می شود دقیق تر راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون

یعنی من باید همون Admin را در صفحه اخری که میاد وارد کنم،من این کار را کردم دوباره برگشت صفحه قبلش،یک بار هم رمزی که از مخابرات گرفته بودم را وارد کردم فرقی نکرد

در تب Networkهم جایی را پیدا نکردم که بشود اسم و رمز وایرلس را تغییر داد می شود دقیق تر راهنمایی کنید
    در انتها از شما نام كاربري و كلمه عبور مي‌خواد و اين همون چيزي هست كه در صفحه اول وارد كرده‌ايد.

من چنين مودمي ندارم ولي مي‌دونم از قسمت Network سربرگ Wireless سمت چپ گزينه Security وجود داره.

در اين قسمت مي‌تونيد تنظيمات مربوط به امنيت شبكه وايرلس رو ببينيد.

شاد باشيد

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

سلام دوستان من ميخوام اشتراک adsl در بندرعباس بگيرم چند سوال داشتم.

1-بهترين isp براي adsl بندرعباس که قطع و وصل نداشته باشه و پشتيبانيش هم خوب باشه کدوم isp هست ؟

2-کلا چند isp در بندرعباس هست؟

3-کسي تا حالا با isp پيشگامان در بندرعباس adsl داشته از نظر قطع و وصل شدن و پشتيباني به چه صورت هست؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام،
    دوستانی که شمال تهران هستن من اینترنت بیسیم پتیاک رو پیشنهاد میکنم، بنده حدود 8-9 ساله که از شرکت های مختلف اینترنت پرسرعت میگیرم از اون اینترنت بیسیم مزخرف داتک گرفته (که البته الان جمعش کرده) تا ADSL داتک، شاتل، مخابرات به جرأت میتونم بگم بعد از این همه مدت برای اولین باره که به صورت نسبی از سرویسم راضی هستم (البته امیدوارم خراب نشه)، حلاصه اگه شمال تهران هستین پتیاک سرویس خوبی میده یه شرکت نسبتاً کوچیک محلی هست پشتیبانی بدی هم نداره.

9. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ali2web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط میخوام بهتون بگم هر کاری می کنید ایرانسل نگیرید گند ترین و بدترین سرویس مبین نتم همینجوریه در ضمن یه سئوال داشتم
    بعضیا میگن عصر تلکام خوبه بعضیا میگن بد خواهشا به من بگید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام
    دوستان من از مخابرات سرعت 128 دارم پینگش بین 250 تا 300 متغیره میخواستم از جای دیگه بگیرم که پینگش حداکثر 100 باشه قیمتش هم بین ماهی 10 تا 15 تومان باشه آیا همچین جایی هست؟ (پینگ برام خیلی مهمه چون برای باز کردن کانالهای کارتی میخواستم)
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •