اگه مسئولان آسیاتک از این انجمنها بازدید میکنم میخواستم بصورت نامه سرگشاده ازشون تشکر کنم به خاطر زحمات و دقت و دلسوزی خودشون در خدمترسانی به مردم!
ممنون که از 15 شهریور ماه یعنی حدود 2 هفته قبل بدون اطلاع رسانی قبلی خط منو از رانژه خارج کردید برای حل مشکلی که باعثش خودتون و اون شرکت زیرمجموعه تون ماکس نت بود.
ممنون که در تماسهای روزانه با پشتیبانی پاسخ میدادید که خط شما مجددا رانژه شده است و مشکل از سمت کاربر هست.
ممنون که بعد از دو هفته پیگیری و تلاش شبانه روزی و بی وقفه ی شما ، معلوم شد بجای صدور دستور رانژه ی مجدد خط ، دستور تخلیه ی کامل خط و پورت رو صادر کردید.
ممنون که در جوابیه ی شکایتم در سامانه ی 195 نوشتید که مشکل مورد نظر در مرکز مخابراتی برطرف شده و به مشترک مربوطه پیامک ارسال شده تا با 1544 تماس بگیرند. در حالیکه بنده هیچ پیامک یا تماسی دریافت نکردم.
ممنون که به خودتان زحمت دادید و یک کارشناس از طرف خودتان فرستادید تا از سر خط وصل بودن یا نبودن سرویسی را که خودتان کلا تخلیه و حذف کرده اید را بررسی کند.
ممنون که بعد از شکایتهای متعدد اینجانب در سامانه ی 195 حالا هر روز به موبایلم زنگ میزنید و میگید که مشکل برطرف شده و خط رانژه شده و هر وقت چراغ مودم ثابت شد زود اطلاع بدم بهتون.
و هزاران ممنون که ی دیگه ..........
جدا از شوخی این آسیاتک و مخصوصا اون زیرمحموعه اش یعنی ماکسنت سهل انگارترین و آماتور ترین پشتیبانی ها و مسئول ها رو دارن !!!
البته حتما افراد دلسوز و با تجربه هم بینشون پیدا میشه ولی من که همین اوایل ورود به خانواده ی آسیاتک اصلا تجربه ی خوبی نداشتم ازشون. تا الان حداقل از 10 تا isp مختلف سرویس داشتم هیچکدومشون مثل این آسیاتک منو سر کار نذاشته بود تا حالا.
یعنی تا حدی رسیده که در آینده یعد از وصل شدن اینترنتم میترسم بهشون زنگ بزنم بگم اون دو هفته رو که بخاطر سهل انگاری های خودتون اینترنت نداشتم رو به روزهای سرویس فعلی اضافه کنن.... میترسم اشتباهی بجای اضافه کردن مدت سرویس دوباره دستور تخلیه بدن !!!!
آسیاتک هر روز عجیب تر از دیروز !