تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 928 از 2403 اولاول ... 428828878918924925926927928929930931932938978102814281928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,271 به 9,280 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سرویس من ویژه نیست . سرویس من ECO است. سرویس های ویژه ART هستن. مثل همون سرویسی که دوستمون گفت که 24 ساعته با سرعت 90 تا 100 دانلود میکنه.
    یه لطفی بکن سایت شاتل رو قسمت قیمتها و سرویسها رو برام بزار

خو یعنی چی؟؟؟؟ توفیق اجباریه؟؟ خو ما اگه میتونستیم ریخت نحسشون و تحمل کنیم که همین تلویزیون ملی کفایت میکرد!!!! من یه روز youtube نداشته باشم میمیرم! اینترنت ملی youtube نداره یعنی؟؟
    اگه مشکل گیم و فیلم داشتی با یه دیش و کارت حل بود ولی اینو اگه شایعات درست باشه باید فاتحشو بخونی

اینو به دوستان جدیدمون میگم قدیمیا میدونن چند سال پیش شرکتا چون دستای زیادی تو کار نبود چطوری با مشتری رفتار میکردن و چه بامبولایی در میوردن میتونین به پستای صفحات اول اگه حصلشو دارین نگاه کنید
    نه مثل حالا تنوع مودم بود و نه شرکتای زیادی بود تازه 1 سالیه یه مقدار خوبتر شده
    به هر حال من دیگه چیزی بای گفتن در موردش ندارم
    Last edited by Angel Of Darkness; 03-04-2011 at 22:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بیچارهها که موقع ثبت نام پول نمیگیرن حق عضویت کذایی رو میگم
    به مودمتم که گیر نمیدن که حتما باید از ما بگیری این باشه و اون باشه
    جای سرعت 128 بینهایتم بهت 256 میدن
    سرعت آپلودتم که اندازه 256 هست
    مثل شاتلم که بینهایت میخواد بهت بده نمیگه 24 ساعت دانلود کنی اکانتتو میبندم
    دوستتم بخواد بره سفری جایی از خونتون از اکانتش میتونی بدون هیچ هماهنگی استفاده کنی

اگه اروپا یا آمریکا بودیم یه چیز دیگم همراش میدادن

حیوونیا کدوم isp این کارا رو میکنه
    در مورد ثبت نام دوست عزیز هر شرکتی ساستی داره در عوضش ممکنه ویژگیهای دیگه نداشته باشه
    در مورد مودم هم من تجربه خوبی دارم مودم اگه با کیفیت باشه رضایت از سرویس و پشتیبانی بهتر انجام می شه
    آدم اگه سرعت بالا هم داشته باشه و بخواد 24 ساعته دانلود کنه خب حق دیگران رو ضایع می کنه چون اینترنت ما share شدست
    همینه که یکی خیلی راضیه 5 نفر دیگه ناراضی
    به نظر من باید شرکتها سیاست کنترل قوی داشته باشن تا همه مشترکا راضی باشن نه فقط حرفه ای ها

---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

واااااای خدااا دارم شاخ در میارم....نمیشه باورش کرد!!!!!

از ابتدای شهریور؛ اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می شود

رضا تقی پور در حاشیه نشست هم اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما، در پاسخ به خبر نگار اقتصادی فارس در خصوص شبکه اینترنت ملی گفت: “طبق برنامه ریزی زمانبندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.” وی ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاه های دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده می‌کنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده می‌کنند.
    وی افزاود تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمی شد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد. وی در ادامه گفت، هم‌اکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) می‌توانند برای اخذ این سرویس به مخابرات‌ استانی مراجعه نمایند.
    وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت های ارائه دهند سرویس های اینترنت تنها می توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
    به گفته وی این شبکه طبق پیش بینی‌ها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید.
    تقی پور افزود: با اجرای این شبکه اینترنت و سرویس های متنوع اینترنتی ارزان قیمت در اختیار مردم قرار می گیرد. همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق می یابد.
    وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیت های آن دانست.
    دوستان این حرفا رو باور نکنین چنین کاری اصلا عملی نیست
    شما جدی نگیرین
    اینا فقط دارن در مورد اینترانت صحبت می کنن نه اینترنت اونم برای شرکتهای دولتی و سازمانها
    تازه اینم زیاد عملی نیست چون ارتباط با دنیا یه اصل اساسی تجارته

3. 2 کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما جدی نگیرین
    اینا فقط دارن در مورد اینترانت صحبت می کنن نه اینترنت اونم برای شرکتهای دولتی و سازمانها
    حرفتون رو قبول دارم که این خبر و انجام این کار بیشتر شبیه جوکه تا واقعیت . اما چیزی که باعث نگرانیه اینه که استانداردهای اینترنتی ما ظاهرا هیچ ارتباطی با استانداردهای جهانی برای کیفیت - قیمت و سرعت خدمات نداره و متاسفانه خیلی از همین اظهارات که اولش جوک به حساب میومدن به واقعیت بدل شدن ! مثل تصویب قانونی که سرعت اینترنت بالای 128 رو برای کاربر عادی ممنوع میکنه و ...

در هر صورت ترجیح میدم در این مورد بیشتر بحث نکنم و از دوستان میخوام دیگه این بحث رو ادامه ندن و فقط به بحث شیرین اندیشه بهتر است یا شاتل بپردازند ... چون مدیران تشخیص دادن پست بنده در بین 900 صفحه این تاپیک "بی ارتباط با انجمن" بوده و حذفش کردند.

چون خودم بارها دوستان رو به خارج نشدن از موضوع دعوت کردم از این بابت از مدیران گله ای ندارم... اما فکر میکنم خیییلی از پستهای دیگه بوده که اصلا هییییج ارتباطی با اینترنت و کامپیوتر نداشته اما تو این تاپیک مطرح شده بدون اینکه حذف بشه ( مثلا پست های تاسف از اتمام سریال لاست !!! ) و خیلی مطالب هم مثل همین راهنمایی در مورد انتخاب نوع مودم یا کمک به مشکلات اینترنتی همشهریا و حتی مطرح کردن آمار واخباری که میتونه آینده خدمات اینترنتی برای شهرمون رو تغییر بده نه ارتباط مستقیم به شهر رشت داره نه ADSL اما لزومی نداره حذف بشن و دلیل استقبال از این تاپیک و زنده بودن تاپیک همین بوده .
    با این وجود فکر میکنم بجز موضوعات کاملا بی ارتباط با اینترنت یا مسائل خلاف قوانین سایت هیچ ایرادی نداشته باشه دوستان تو یه تاپیک خوب و دوستانه از اطلاعات و راهنماییهای همدیگه استفاده کنند.
    این مطالب رو نمیخواستم اینجا مطرح کنم اما دیدم متاسفانه امکان ارسال پیغام خصوصی برای مدیر مسدود شده. ضمن احترام به تصمیم مدیر محترم بحث رو دیگه ادامه نمیدم و در مورد ADSL رشت صحبت میکنم . از دوستان هم خواهش میکنم ادامه ندن و اگر موافقن فقط تشکر کافیه .

اما یک نکته هست که باید در مورد اندیشه سبز مطرح کنم :
    همون طور که می دونید برای کسانی که سرویس حجمی اندیشه دارند روزها سرعت بالای 120-130 کیلوبایته و از ساعت 1 شب سرعت به حدود 50 الی 60 کیلو بایت محدود میشه .
    تا قبل عید از ساعت 3:15 شب سرعت مجدد افزایش پیدا میکرد و عین روز میشد. برای دوستانی که دانلود مستقیم با IDM داشتند میتونستند بین 1 الی 1.4 گیگ دانلود شبانه داشته باشن اما متاسفانه با جلو کشیدن ساعتها به نظر میرسه تنظیمات سرور اندیشه تغییری نکرده یعنی الان به جای ساعت 3:15 در ساعت 4:15 صبح سرعتها عین روز میشه و حتی تو بهترین شرایط نمیشه بیشتر از 1 گیگ دانلود شبانه داشت .امیدوارم دوباره وضعیت به روال سابق برگرده.
    Last edited by birak; 04-04-2011 at 04:47.

5. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

6

میگم همه کسانی که از اندیشه سرویس میگیریم پیام بزنیم بهشون که چرا هیچ وقت حجم هدیه و از این چیزا به ما نمیدن!
    اسپم کنیم شاید جواب داد!
    اندیشه که همین 3 روز 300MB رایگان رو گذاشته توی سال می شه 36 روز رایگان و 3600MB
    یعنی بیشتر از یک ماه رایگان میشه استفاده کرد. کجا نمیده؟ سر و صداش کمه بچه.

7. 3 کاربر از vahid182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

در مورد ثبت نام دوست عزیز هر شرکتی ساستی داره در عوضش ممکنه ویژگیهای دیگه نداشته باشه
    در مورد مودم هم من تجربه خوبی دارم مودم اگه با کیفیت باشه رضایت از سرویس و پشتیبانی بهتر انجام می شه
    آدم اگه سرعت بالا هم داشته باشه و بخواد 24 ساعته دانلود کنه خب حق دیگران رو ضایع می کنه چون اینترنت ما share شدست
    همینه که یکی خیلی راضیه 5 نفر دیگه ناراضی
    به نظر من باید شرکتها سیاست کنترل قوی داشته باشن تا همه مشترکا راضی باشن نه فقط حرفه ای ها
    عجب شما راضی هستی پول بدی ولی استفاده نکنی ؟
    خیلی عجیبه این وظیفه اوناست سرعتی که میفروشن مدریت کنن که کم نیاد نه مصرف کننده
    این کارشون درست نیست
    آخه عزیز من تو ایران چه فرقی داره مودمت چی باشه مگر اینکه بخوای وایرلسسش قوی باشه
    شما جای شیرفلکه خونتون مستر شیر بزاری تو سرعت آبدهیش چه فرقی داره جز اینکه پولتو هدر دادی
    آشغالترین مودم تا سرعت 12 مگ ساپورت میکنه حالا 9 رو دیگه حتما میکنه کی تو انجمن این سرعتو داره بگه ؟

اندیشه که همین 3 روز 300MB رایگان رو گذاشته توی سال می شه 36 روز رایگان و 3600MB

برای دانلود بینهایتام 3 روز کامل 24 ساعت هست که منی که 24 ساعت سیستمم روشنه چیزی حدود 7 گیگ میشه

دوست خوبم soosmar_asl لینکای قیمتا رو به صورت پیام خصوصی برام فرستاد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ولی انصافا خودتون بگید من حرفی ندارم
    اندیشه بینهایتش128 قیمتش 14500
    شاتل 28000

با قوانین 24 ساعت دانلود ممنوع به قول خودش fair use policy:
    کد:
    اندیشه 2 گیگ حجم اضافه میده 5 تمن
    شاتل 1 گیگ میده 5 تمن

قیمت ECO خیلی خیلی خوب بود و معقول 1 ساعتم دانلود رایگانش بیشتره به شرط باز بودن سرعت که دوستان شاتلی گفتن بازه از 1 تا 7 هستش ولی art اصلا جالب نبود هیچ وحشتناکم بود
    Last edited by Angel Of Darkness; 04-04-2011 at 11:02.

10. 6 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این 300 مگ رایگان و که ما هم داریم. تو هر دوره ی کاری (برای سرویس های یک ماهه هر ماه) یک بار میتونیم از 300 مگ رایگان استفاده کنیم.
    Last edited by soosmar_asl; 04-04-2011 at 11:36.

12. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قیمت ECO خیلی خیلی خوب بود و معقول 1 ساعتم دانلود رایگانش بیشتره به شرط باز بودن سرعت که دوستان شاتلی گفتن بازه از 1 تا 7 هستش ولی art اصلا جالب نبود هیچ وحشتناکم بود
    دلیلش اینه که سرویس های Art سرویس ویژه هستن و کیفیت عالی ای دارن. در ضمن اون قوانین 24 ساعت دانلود عملا اجرا نمیشه تو رشت و دوستم با سرویسArt 4 هیچ مشکلی پیدا نکرده تا حالا. اما خودم تا حالا سرویس Art نداشتم. بدرد کسایی مثه خودم که محدودیت مالی دارن نمیخوره و باید از سرویس های Eco استفاده کنیم.
    Last edited by soosmar_asl; 04-04-2011 at 11:38.

14. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

به نقل از سایت شاتل

• هزینه مودم زایکسل ۴۵٫۰۰۰ تومان و هزینه مودم بی­ سیم زایکسل ۹۵٫۰۰۰ تومان است.
    • هزینه‌ی راه‌اندازی و نصب هر یک از سرویس‌ها ۱۵۰۰۰تومان است.
    • در صورت پرداخت به صورت ۳ ماهه ۲%، ۶ ماهه ۵% و یک‌ساله ۱۱% تخفیف به مشترک تعلق می‌گیرد.
    • هزینه راه‌اندازی بر روی بیش از یک دستگاه جداگانه محاسبه می‌شود.
    • به قیمت­های بالا، ۴% مالیات ارزش افزوده (۱/۸درصد عوارض و ۲/۲ درصد مالیات) افزوده خواهد شد.

---------------------------------
    حالا تفاوت هاش با شرکت اندیشه

مودم زایکسل رو 85 هزار تومان میده ، در ضمن مودم های با قیمت پایین تر هم داره
    هزینه نصب در صورتی خود مشتری بخواد براش انجام میشه و ده هزار تومانه
    درصورت پرداخت سه ماهه 5% ، 6 ماهه 10% و یک ساله 15% تخفیف داره
    هیچ هزینه ای برای استفاده چند دستگاه دریافت نمیشود
    درضمن طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده 3% است !!!

به تمام اینها تفاوت هزینه شارژ ماهیانه را هم اضافه کنید.
    Last edited by hamed_totally; 04-04-2011 at 11:53.

16. 4 کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما جدی نگیرین
    این کار عملیه کره شمالی همین کار رو انجام داده و کلاً اینترنتشون داخلیه اینا هم از کره شمالی یاد گرفتن میخوان اینکار رو انجام بدن
    اندیشه 128 نامحدود سرعت دانلود 30

18. 4 کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •