ُلام من بازی رو میخوام از طریق فلاش 4gb طی 3 مرحله انتقال بدم.
میشه راهنمایی کنید که چطور این کارو انجام بدم؟؟؟
ُلام من بازی رو میخوام از طریق فلاش 4gb طی 3 مرحله انتقال بدم.
میشه راهنمایی کنید که چطور این کارو انجام بدم؟؟؟
سلام
شما هم میتونین با لن بازی هارو انتقال بدین و هم به صورت بی سیم!
الان بدون مشکل PC رو میتونید چه از راه بی سیم و چه از راه با سیم به PC وصل کنید !؟
اگه جوابتون بله هست :
برنامه FileZilla Server رو از لینک زیر دانلود کرده و اون رو بر روی PC نصب کنید :
هنگامی که ارتباط بین PC و PS3 بر قرار هست ( چه بی سیم و چه با سیم) وارد مولتی من بشین . در پایین صفحه یه ip نوشته که باید عینا اون ip رو در برنامه FileZilla Server در بالای صفحه برنامه وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه عملیات رو درست انجام داده باشین فولدر های داخل هارد کنسول نمایش داده میشن. بازی ها در مسیر Games > LAUN12345 قرار دارن! البته به این مسیر که برین خود بازی ها هر کدومشون در یک پوشه قرار دارن! مثلا بازی FIFA رو باید فایل هاش رو در یک پوشه بریزید و سپس ترانسفر کنید توی مسیر Games > LAUN12345 و سپس وارد مولتی من بشین و بازی رو اجرا کنید.
برنامه Comgenie's Awesome FileManager رو دانلد کنید و اون رو روی PS3 نصب کنید.
وارد برنامه بشید و دکمه راست رو فشار بدین. سپس به مسیر نصب بازی بشین (که همون بالا گفتم) بعدش کلید سمت چپ رو بزنید و برید روی فلش مموری (اسمش Dev_USB یا یه همچین چیزیه!) و دکمه سلکت رو بزنید و بعد روی پوشه بازی کمه O رو بزنید تا بازی کپی بشه روی هارد و بعدش هم از توی منیجرتون بازی رو اجرا کنید. فایل های بازی رو 10 تیکه هم که کنید و جدا بریزید با این روش بازی بدون مشکل اجرا میشه.
Last edited by shab_2008; 30-07-2011 at 23:01.
خیلی ممنون دوست عزیز امتحان میکنم
ولی فکر کنم روش wireless بهتر باشه.
راستی چطور باید با wireless به ps3 وصل شم؟؟؟ تنظیمات network home
داخل برنامه FileZillaپایین اونجایی که باید ip بدی یه pasword خواسته اون چیه؟؟؟
Last edited by HO3IN-Life; 30-07-2011 at 23:33.
اگه dsl بدون پسوورد و اتوماتيكه همرو اتومات بزن وصل ميشي
راستي كسي ميدونه
اگه بخواميم دوباره اكانت بسازيم راحت ميشه اينكارو كرد؟؟؟
من دو سال پيش ساختم اما اون موقع psn استفاده نميكردم واسه همين اكانت امريكا ساختم!!!
بازيهام همه ريجن 2 هستن كه نوشته made in Austria حالا بايد چه كشوري رو انتخاب كنم و چه كارتي بخرم؟؟؟
tanks
با سلام خدمت دوستان.
من روز 5 شنبه یه PS3 خریدم.
چندتا سوال برام پیش امد.
1-کرکی اومده که احتیاج به بازی اورجینال نداشته باشه؟
2-اونجایی که ازش خریدم چندتا بازی برام کپی کرد ، چند تا بازیم خودم کپی کردم توش ، تفاوت بازی های من با اون در اینه که ، اون تو یه فولدر به اسم Gmae کپی کرد ولی من تو یه فولدر به اسم Gamez ، بازی های خودمو که اجرا میکنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشن ولی بازی هایی که فروشنده ریخترو که اجرا میکنم از همون اول یه صدایی مثل صدای فن یا خوندن CD از دستگاه میاد.
به نظرتون من حساس شدم یا ربطی داره؟
3-امکانش هست که بازی هاری به فولدر خودم انتقال بدم؟
4-چه بازی هایی براش بگیرم؟
5-چون تازه کارم ، اگه نکته ای باید بدونم ازش بهم بگین
ممنون میشم
سلام دوستان من بازیه call of duty 4 رو روی ps3 ریختم
اما وقتی میخوام اجراش کنم صفحه سیاه میشه و دیگه دسته هم کار نمیکنه !!!
و من مجبورم از دکمه های دستگاه واسه خاموش کردن کنسول استفاده کنم!!!
به نظر شما دلیل چیه؟؟؟
حجم بازی هم درسته
پست 8 این صفحه رو بخون
بازم اگه نشد eboot ارجینال بریزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم اگه نشد پچ بازیو نصب کن
این دفعه 100% مشکلت حل میشه
الان اکثر بازیا بدون orginal اجرا میشن
دوست عزیز تو دیگه زیادی حساس شدی
اره میتونی انتقال بدیشون
heavy rain
god of war 3
uncahrted 1
uncharted 2
killzone2
killzone 3 اگه تلوزیونت 3d هست حتما 3dشو بازی کن...کشته مرده ی این بازی میشی
سلام.یه چیزی تو هفته نامه کلیک نوشته بود که نتونستم هضمش کنم.گفتم بیام بنویسم اینجا اگه کسی فهمید سونی چی کار داره میکنه به ما هم بگه.
متن خبر:
واقعیت مجازی در پلی استیشن 3
به نظر میرسد سونی کماکان به این می اندیشد که کنسول پلی استیشن 3 در طول زمان کامل تر شود .این شرکت در حال تست چند بازی با قابلیت واقعیت مجازی است که برای انجام ان به یک هدست مخصوص نیاز دارد.
این واقعیت ماجزی نمیدونم چی ولی اون هیدست هستش که معلم نیست کی میاد
گفته که با ۳.۷۰ هم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)