دوستان مگه نمیگفتن گرافیکش اندازه ps2 هست چرا من چیزی ازش ندیدم؟؟
lego batman رو ریختم رو psp بعضی جاهاش تیک میزنه،دلیلش چیه؟ میتونه دلیلش این باشه که image از umd هست؟
دوستان مگه نمیگفتن گرافیکش اندازه ps2 هست چرا من چیزی ازش ندیدم؟؟
lego batman رو ریختم رو psp بعضی جاهاش تیک میزنه،دلیلش چیه؟ میتونه دلیلش این باشه که image از umd هست؟
God of war
Resistance
Tekken
رو بازی کن بعد از اینکه علامت تعجب بالا سرت ایجاد شد نظرت رو بگو .
البته resistance در PSP خیلی عالیه ولی با بازی black در PS2 نمی شه مقایسه کرد ولی گرافیکش فوق العاده است
می تونی نقدش رو توی پاپیکش بخونی .
god of warش توپ بود تمومش کردم.
تو تاپیک نقدش گفتم اصلا resistance برام جالب نبود،البته گرافیکش خوب بود.
منظور توی کل بازیاش بود نه اینا که بهتریناش هست.
سلام
چرا تو قسمت فروشگاه انجمن بازیهای psp رو برای فروش نمیذارن؟
سلام...فرمت بازیتون چیه ؟ اگه CSO باشه احتمالا مشکل از اونه... باید بازی رو با فرمت ISO تو psp کپی کنی تا روون تر اجرا شه.
سلام به تمام دوستان عزیز
میشه تم های ورژن 5.00 رو ورژن 5.03 نصب کرد؟
یا مال ورژن دیگه باشه و ما روی ورژن 5.03 نصب کنیم؟
با تشکر
سلام دوستان
برای خرید psp 3000 فروشگاه فتحی به من 205 قیمت داد آیا خوبه یا نه و آیا این فروشگاه کارش خوبه یانه؟
سلام
تم ها سه نوع هستند. PTF-CTF-flash 0 که تم های flash 0 به دلیل خطراتی که دارند توصیه نمیشود.
شما تم های ptf را میتونید روی ورژن های دیگه هم اجرا کنید.اما به هیچ عنوان تم های CTF را روی ورژن های دیگه نصب نکنید که ممکنه بریک کنید.
برای این کار میتونید از برنامه زیر استفاده کنید که تم های ctf را به ورژن های دیگه تبدیل میکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
بله قیمت که خیلی خوب هست.
تا حالا من بد قولی توی فرستادن از فروشگاه فتحی ندیدم.یا کسی بعد از خرید ناراضی باشه.
اگه تهران هستی میتونی حضوری خرید کنی.
Last edited by choory; 31-07-2009 at 10:15.
دوستان سلام.من یک مشکلی دارم.
اینکه من فریمورم رو آپدیت کردم و حالا که تم های ctf مخصوص فریمورم رو روی psp میریزم جایی برای اجرای تم نیست.لطفا ساده و کامل بگید که من چه طوری بید تم های ctf و اجرا کنم؟
برای اجرای تم های ctf ابتدا باید پلاگین مربوط به فریمور خود را نصب و فعال کنید.
لطف میکنید بگید الان فریمور شما چند هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)