همیشه اینطوریه ؟؟؟ برای من که قشنگ کار میکنه حتی وقتی قطع میکنم
همیشه اینطوریه ؟؟؟ برای من که قشنگ کار میکنه حتی وقتی قطع میکنم
جالبه يه اس ام اس اومده از طرف ايرانسل گفته : سرويس صندوق صوتي شما غير فعال شده (بدون اينكه من هيچ كاري كنم خودش بعد از 5 ساعت از اولين فعال سازي برام فرستاده شد. ) بعدش يه كد داده گفته اين كد رو شماره بگير تا دوباره فعال بشه
اين ارانسل هم واقعا شيرين ميزنه ..اما بهرحال من كه از اومدنش راضيم اما بايد بيشتر سازوكارهاش و مهيا ميكرد..تو مملكت ما اول يه چيز رو تصويب ميكنن يا ميسازن بعد راجع بهش فكر ميكنن و بهش شاخ و برگ ميدن ...بهر حال اميدوارم اپراتورهاي بعدي هر چه سريعتر با قواي بهتري وارد ميدان بشن تا رقابت باعث خدمات رساني بهتر بشه البته به چشم من كه آب نميخوره ..........
به این اپراتور اول 15 ساله چنده ؟
وقت دادید به اینم وقت بدید ! درسته میشه.
الا اس ام اس از ایرانسل اومده به این شرح:
طرح قرمز زمستانی هنوز در حسابتان فعال است و به زودی به طرح پایه ثانیه ای تغییر می کند اعتبار باقی مانده 4000 ریال به حسابتان ezafe میشود....
مثل اینکه میخواد طرح های رو غیر فعال کنه به قول بچه ها یه رسیت حسابی بده به طرح ها و بهار رو شروع کنه...
چون 10 روز دیگه هم به پایان طرح من مونده میخواد 400 تومنشو بده که باقی مونده... و طرح بهاری رو اعلام کنه
پس اماده شوید...
مزاياي طرح بهاري چيه بگيد ما هم بدونيم ...
من هم مثل بقیه منتظرم ......
به نظرتون طرح های بهاری چجوریه ؟؟؟؟![]()
70% بهتر از طرح های زمستانی و مشتری پسندتره .... !!
میشه گفت حرفه ای تره..
خب پس کووووووووووو؟؟؟؟؟ از کی میخواد فعال کنه پس؟ اینترنت رایگان هم داره؟
یوسف جان
ما هم منتظریم....
فقط همین چند روز اینده هستش شایدم فردا شایدم همین امشب...
فقط نزدیکه به قول مهدی
سلام
یعنی چی packet data رو اصلاح کنم ؟ تو گوشی n70 همین امتحان کردم و اون هم همین ارور رو داد
باید چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)