با یک مرورگره دیگه امتحان کردم دو دفه ویندوز عوض کردم شما میگین یک مرورگره دیگه استفاده کنمس چرا توی لب تاپ میتونم با همون کروم برم نمیدونم سوالمو کجا بپرسم انقدر گشتم تا اینجارو پیدا کردم
با یک مرورگره دیگه امتحان کردم دو دفه ویندوز عوض کردم شما میگین یک مرورگره دیگه استفاده کنمس چرا توی لب تاپ میتونم با همون کروم برم نمیدونم سوالمو کجا بپرسم انقدر گشتم تا اینجارو پیدا کردم
سایت های دیگه چی ؟ باز هم همون مشکل ؟ با فایرفاکس امتحان کنید یکبار!
سایتارو خوب باز میکنه از فایر فاکسم استفاده کردم ولی بازم نشد
دوستان UpStream و Down Stream سرعت 256 باید رو چند باشه ؟ من قبلا پارس داشتم رو 2مگ بسته بودن ولی الان رو 264 بستن
راهی نداره افزایش بدن ؟![]()
اگه فایر فاکست 23 هست باید این کارو کنی تا بری ف.ب
"چنانچه از فایرفاکس نسخه ی 23 استفاده میکنین برای باز کردن ف ب به این نکات توجه کنین :
در تب جدید about:config را تایپ کنین و روی I’ll be careful,Ipromise! کلیک کنید حالا از سربرگ بالا بنویسید
tls
وقتی تایپ کردید دنبال
security tls version max
بگردید
روش دوبار کلیک کنین و عدد 1 رو به 0 تبدیل کنین "
برای کروم هم Ctrl + F5 رو بزن درست میشه
انجام دادم بازم نشد باید چی کار کنم
سلام عزیزان
احتمالا ماه آینده پس از 4 سال از آسیاتک جمع کنم کوله بار بر دوش باز آواره اینطرف اونطرف بشیم
این مخابرات که میگن خوبه؟
مستاجریمقولنامه دستی داریم!میشه ثبت نام کرد؟
مدارک برای 512 چی میخواد؟سرعت چطوره؟
یک خبر : امروز متوجه شدم رنچ آیپی های مخابرات تهران عوض شده است.
رنج ای پی : شروع با 5.239
خیلی وقته رنج Ip مخابرات عوض شده، حدود 2 هفته ای میشه.
سلام تورو خدا کمکم کنید یک مشکل اساسی دارم هیچ کس کمکم نمیکنه چی کار کنممن مشترک مخابراتم مرورگرم گوگل کرومه میخام سایت فیس رو با کامپیوتر باز کنم ناقص باز میکنه یعنی سایت کامل یاز نمیشه نوشته ها یک جورین عکسا باز نمیشن اصلاً نمیشه چیزی خوند ولی با لب تابم میرم کامل باز میشه با فایرفاکسم امتحان کردم نشد ویندوز عوض کردم نشد . سرعتمم 512 هست با ساکس هم میرم خواهش میکنم کمکم کنید .![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)