تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 927 از 1185 اولاول ... 4278278779179239249259269279289299309319379771027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

دوستان عزیز برای یک خانم مسن چندتا پیشنهاد میشه بدید بهم؟
    رنج قیمت زیر 150
    به نظرتون کارای ریو ارزش خرید داره؟
    بوی خنک و شیرین ولی چیپ نباشه. با کلاس باشه . شخصیت آرامی دارن ایشون.
    کارهای بنتون خوبه به نظرتون ؟ از ریو و اجمل بهترن؟
    واسه خودم هم میخوام یک ادکلن دیگه بگیرم از الان واسه پاییز یک کار باکلاس میخوام واسه استفاده در مهمانی . تند نباشه .شیرین هم نباشه.

ممنون
    Last edited by Abbas.V; 10-08-2013 at 21:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان . من یه پسر 26 سالم که البته قیافم و ظاهرم حدود 21-22 میزنه ! خودم بیشترین علاقم به ادکلنهای تلخ هست ( سرد یا ملایم ) ولی میخوام بدونم فارغ از علاقه واسه شب خواستگاری چه ادکنی خوبه .

خودم سر یه نکته ای موندم اونم اینه که اگر من ادکلنهای سنین حدود 21-22 بزنم که با ظاهرم همخوانی داشته باشه که یه خورده بچگانه به نظر میرسم ، اگر ادکلن نسبتا سنگین بزنم اونوقت ظاهرم با بویی که از پخش شده ممکنه نشون دهنده بی سباطی شخصیت یا دوگانگی در طرف مقابل بشه . لطفا یه راهنمایی بکنید و اینکه لطف کنید ادکلنی معرفی کنید که نمونه کپی درجه 1 یا ریو داشته باشه .

شخص خودم خیلی دوست دارم ادکلنهای لالیک ، تغ هرمس ، لانویت و بلو د شنل رو تست کنم اما نمیدونم چقدر با اون محیط سازگاری دارند . ادکلنهای اصلی که قبلا داشتم 212 س... بود که ازش خوشم نمیومد و گوچی بای گوچی پور هوم بود که واقعا دوسش داشتم .

پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگذارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان . من یه پسر 26 سالم که البته قیافم و ظاهرم حدود 21-22 میزنه ! خودم بیشترین علاقم به ادکلنهای تلخ هست ( سرد یا ملایم ) ولی میخوام بدونم فارغ از علاقه واسه شب خواستگاری چه ادکنی خوبه .

خودم سر یه نکته ای موندم اونم اینه که اگر من ادکلنهای سنین حدود 21-22 بزنم که با ظاهرم همخوانی داشته باشه که یه خورده بچگانه به نظر میرسم ، اگر ادکلن نسبتا سنگین بزنم اونوقت ظاهرم با بویی که از پخش شده ممکنه نشون دهنده بی سباطی شخصیت یا دوگانگی در طرف مقابل بشه . لطفا یه راهنمایی بکنید و اینکه لطف کنید ادکلنی معرفی کنید که نمونه کپی درجه 1 یا ریو داشته باشه .

شخص خودم خیلی دوست دارم ادکلنهای لالیک ، تغ هرمس ، لانویت و بلو د شنل رو تست کنم اما نمیدونم چقدر با اون محیط سازگاری دارند . ادکلنهای اصلی که قبلا داشتم 212 س... بود که ازش خوشم نمیومد و گوچی بای گوچی پور هوم بود که واقعا دوسش داشتم .

فکر میکنم برای خواستگاری عطر باید ملایم و کمی شرین باشه تا بتونه اون فضای خاص اعتماد دو طرفه رو به وجود بیاره...به نظرم عطرهای تند و با پخش بوی بالا و یا بیش از حد شیرین و تلخ مناسب نیستند...همینطور عطری که زیاد خنک و مرکباتی و به قول معروف اسپرت باشه...
    لالیک رو پیشنهاد نمیکنم...ولی سه گزینه دیگه عالی هستند..تغ هرمس در نوت نهاییش یه بوی نیمه شرین داره که با بوی وتیور و سدر یه بوی بسیار دلنشین ایجاد میکنه که کاملا مناسب شب خواستگاری هستش..
    لانویی انتخاب بسیار خوبیه ..دقیقا ملایم و کم شیرین هست...
    بلو دشنل عطر مناسبی خواهد بود چرا که خنکای ملایمی داره و البته یک تلخی ملایم...

در مورد گوچی بای گوچی ...بین این سه عطر بلو د شنل شبیه ترین به این عطر هست...به نظرم گوچی بای گوچی یه عطر خنک خوبه و چیزی که باعث تمایز اون با کارهای معمولی خنک میشه نوت سرو هست که از ابتدا حالت خزه مانند و شیپره به این عطر میده که با بوی ترنج رایحه خاص و با کلاسی بوجود میاره...و الا بعد از اون به یک عطر معمولی خوب برای بنده تبدیل میشه...ماندگاریش هم متاسفانه خیلی خوب نیست.عطری دیگه ای که نوت سرو داشته باشه در عین حال خنک و مرکباتی و با بیس چوب باشه چیزی به ذهنم فعلا نمیرسه...ولی میتونید با سرچ نوت در سایت های مربوطه کلیه عطرهایی که چنین رایحه ای دارند رو پیدا کنید و با مطالعه ریویو ها میزان شباهت رو بفهمید...
    Last edited by mhek; 11-08-2013 at 12:03.

4. 7 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saliary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به پیشنهادات دوستان در این تاپیک و در پروفایلم، چند تا گزینه داشتم که متأسفانه هیچ کدوم رو در اون حد نپسندیدم ...

لاشامو و Noir شیرین بودن
    البته Noir بهتر بود، ولی خب باز من تلخ تر می پسندم ...

Essence از پورش رو که گیر نیاوردم، ولی Essence دوپونت رو نپسندیدم، سایر ادکلن های پورش رو هم داشت، بو کردم، در اون حد جذاب نبود برام ...

Armand Basi رو هم که Atghia عزیز معرفی کرده بود، پیدا نکردم جایی ...

دو تا کار خیلی خوب معرفی شد بهم
    یکی زیپو بود، که همه می‌گفتن موندگاری و پخشش عالیه
    خانومم خوشش اومد، موندگاریش هم الحق حرف نداشت
    ولی خیلی شیرین بود ... وقتی بو می‌کردم، ته گلوم احساس زدگی بهم دست می‌داد، انگار که کلی آب قند خوردم و گلومو زده
    خانومم هم وقتی بوی ادکلن عوض شد و تندی اولیه اش رفت، نظرش عوض شد

ولی ادکلنی که به شدت پسندیدم، اسمش Mauboussin بود ... مدل Pour Lui
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرف نداشت بوش
    ماندگاریش هم تا الان که خوب بوده
    پخش خوبی هم داشته

قیمت هم می‌گفت 190 که خب 10 درصد تخفیف داشت همه اجناسش، می‌داد 175

فقط دو تا مشکل داره
    یکی اینکه جعبه و شیشه ادکلنی که ما دیدیم، مشکی بود، اما تمام جستجوهای اینترنتی این مدل رو قهوه ای/زرشکی نشون میده
    مسئله بعدی هم قیمتش بود ... همین لینکی که دادم، قیمت 100 میلش رو زده شصت و خورده ای یورو ... به پول ما میشه نزدیک 300 تومن ! این داره میده 170 ؟!
    با این حال شبنم داشت و به مغازه و فروشنده اش هم نمی اومد که فیک بفروشه، همه کاراش فرانسه بود، اصلاً کار اماراتی نداشت ...
    به این شرط هم می خرم که کد شبنمش رو بفرستم، کشور سازنده و شرکتش رو بزنه ...

نظرتون در مورد این آخری چیه ؟!
    سلام
    در مورد لالیک باید عرض کنم که بوش تلخه و شیرین نیس و نت ابتدایی اون باید بره و تازه بوش مشخص میشه
    در مورد ادکلن آخری که گفتین اصله شک نکنید چون اصلا این ادکلن نسخه فیک نداره و همچنین قیمتش چون به سفارش خاورمیانه هستش ارزان تره
    درباره رنگش تو همین لینکی که دادین سمت چپ عکس نمونه مشکی ادکلن رو هم گزاشته
    موفق باشید

6. 3 کاربر از saliary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فکر میکنم برای خواستگاری عطر باید ملایم و کمی شرین باشه تا بتونه اون فضای خاص اعتماد دو طرفه رو به وجود بیاره...به نظرم عطرهای تند و با پخش بوی بالا و یا بیش از حد شیرین و تلخ مناسب نیستند...همینطور عطری که زیاد خنک و مرکباتی و به قول معروف اسپرت باشه...
    لالیک رو پیشنهاد نمیکنم...ولی سه گزینه دیگه عالی هستند..تغ هرمس در نوت نهاییش یه بوی نیمه شرین داره که با بوی وتیور و سدر یه بوی بسیار دلنشین ایجاد میکنه که کاملا مناسب شب خواستگاری هستش..
    لانویی انتخاب بسیار خوبیه ..دقیقا ملایم و کم شیرین هست...
    بلو دشنل عطر مناسبی خواهد بود چرا که خنکای ملایمی داره و البته یک تلخی ملایم...

در مورد گوچی بای گوچی ...بین این سه عطر بلو د شنل شبیه ترین به این عطر هست...به نظرم گوچی بای گوچی یه عطر خنک خوبه و چیزی که باعث تمایز اون با کارهای معمولی خنک میشه نوت سرو هست که از ابتدا حالت خزه مانند و شیپره به این عطر میده که با بوی ترنج رایحه خاص و با کلاسی بوجود میاره...و الا بعد از اون به یک عطر معمولی خوب برای بنده تبدیل میشه...ماندگاریش هم متاسفانه خیلی خوب نیست.عطری دیگه ای که نوت سرو داشته باشه در عین حال خنک و مرکباتی و با بیس چوب باشه چیزی به ذهنم فعلا نمیرسه...ولی میتونید با سرچ نوت در سایت های مربوطه کلیه عطرهایی که چنین رایحه ای دارند رو پیدا کنید و با مطالعه ریویو ها میزان شباهت رو بفهمید...
    بسیار بسیار عالی ، شرمنده که به جز یه تشکر کاره دیگه ای نمیتونم بکنم

8. این کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام
    در مورد لالیک باید عرض کنم که بوش تلخه و شیرین نیس و نت ابتدایی اون باید بره و تازه بوش مشخص میشه
    در مورد ادکلن آخری که گفتین اصله شک نکنید چون اصلا این ادکلن نسخه فیک نداره و همچنین قیمتش چون به سفارش خاورمیانه هستش ارزان تره
    درباره رنگش تو همین لینکی که دادین سمت چپ عکس نمونه مشکی ادکلن رو هم گزاشته
    موفق باشید
    ممنون از شما و سایر دوستانی که کمک کردند

رفتم همین Mauboussin رو گرفتم ...

100 میلش 190 تومن بود، با تخفیف و چونه و اینا 167 دادم بهش
    50 اش رو هم داشت با تخفیف می‌داد 125، ولی ارزش نداشت به خاطر 40 تومن 50 میل کمتر بگیرم ...

فوق‌العاده خوشبو، باکلاس، موندگار و شیکه ...
    یه کم سن رو می‌بره بالا (مثلاً 25 به بالا) ولی من دوست دارم بوشو ...

مهم ترین نکته‌اش اینه که جدیده ...
    تولیدش ژانویه 2013 هست و خیلی از عطر فروشا هنوز اسمش رو هم نشنیدن ...

شیشه‌اش هم فکر می‌کردم مشکیه ... تو نور اون جوری بود ...
    همین رنگیه که تو عکس دیده میشه،‌ یه خورده تیره تر ...

10. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان ما امروز یه سر به هایلند زدیم و چند تا کار تست زدیم. یکی تق هرمس بود. اولش بوش تند بود اما بعد از مدتی شیرین شد اما احساس کردم ماندگاری خیلی کمی داره... آیا این درسته؟ در ضمن قیمت هم 360 بود. مناسبه برای این ادکلن؟
    من سر یه دو راهی خیلی بزرگ برای خرید عطر گیر کردم. میخوام یه عطر خنک برای یکی از بستگان بخرم. ایشون هم فقط خنک دوست دارند و به این که دیگه تابستون تمومه و فصل استفاده از عطر های خنک هم همینطور، توجهی ندارند. در بین بحث ها دو مدل چشم منو گرفت که اتفاقا" هیچ کدوم موجود نبودند. یکی Aqua di Gio و دیگری Ice Man Thierry Mugler است. پیشنهاد شما کدام است؟ در ضمن قیمت حدودی دو مدل را هم ارائه دهید. اگر هم مدل ناسب تری مد نظر شماست معرفی کنید. بودجه تقریبا" بالاست و متغیر اما دیگه در حد Silver Mountain Water نره...
    موفق باشید.

12. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بستگی داره بخواهی چه پیغامی منتفل کنی. اگه دوست داری جوون، شوخ و شنگ، ورزشکار و سرزنده بنظر برسی از ادوکلن سرد، مرکّباتی، اقیانوسی، ازنی، گیاهی، چوب-بو و ... استفاده کن.
    اگه دوست داری رسمی، شیک، باپرستیژ باشی ادوکلن گرم، مُشکی، عنبربو، و سنگین استفاده کن.
    در هر حال سعی کن از ادوکلن های زنونه (گل-بو) در این مراسم به شدّت پرهیز کنی که دخترها از پسرهای زن-نما بشدّت متنفّرند.
    البته با توجّه به اینکه دخترها دنبال فردی می گردند که بهش تکیه کنند و یه آدم قوی، با اعتماد بنفس، پولدار و متشخّص رو به فردی که به پسربچه شبیه باشه ترجیح می دن بنده ادوکلن های نوع دوّم (ادوکلن های سنگین و گرم یا به عبارت دیگر مجلسی) رو برای این مجلس پیشنهاد می کنم.

14. 6 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون . امروز چندجا رفتم اما هیچ جا نداشت که بو کنم و ببینم ازش خوشم میاد یا نه .
    مونت بلنک لجند گرفتم . بوی خنک و ملایمی داره . مناسب تابستون . اصلا از این بوهای لوس نیست علیرغم خنک بودنش .
    نطرتون درباره John richmond چیه ؟
    تلخیش در چه حده ؟
    ماندگاریش در چه حده ؟
    یک سوال دیگه:
    من دوست دارم عطری که میزنمو خودم قشنگ بوشو حس کنم اما به جز دفعه اولی که هر عطرو میزنم دیگه چنین تجربه ای واسم اتفاق نمیفته. معمولا هم رو گردنم استفاده میکنم . مشکل از چیست؟
    در خصوص سوال دوّم تمامی انسان ها به بویی که دائماً در معرض ارگان بویایی شون قرار داره حسّاسیّت خود را از دست می دهند و اصطلاحاً نابویایی موقّتی ایجاد می شود. این خستگی حسِّ بویایی با دور شدن از منبع رایحه و بازگشت مجدّد برای استشمام آن از بین خواهد رفت. پس این یک موضوع کاملاً طبیعیه و در مورد عطرسازای بزرگ هم صادقه.

16. 5 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

یه ادکلن تست کردم یعنی بگم فوق العاده....بی نظیر....همچین بویی تا به حال تست نکرده بودم.....اصلا یه چیزی فراتر از حد تصورات بشری بود یعنی پخش بو در حد منچستر یوناتید

بعد از دیور Homme Intense این بهترین ادکلنی بود که تا به حال تست کرده بودم....

ترکیبی از وانیل ...دارچین و کمی تنباکو...ولی اینقدر خوشبو هست که دوس داری شیشه ادکلن رو قورت بدی!

ولی خیلی ارزون بود..فقط 550 تومن

Last edited by Ali_softcenter; 13-08-2013 at 13:26.

18. 3 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •