به نظره من به جای 2 تا کفش 3 تا بگیر پیشرفتت خوبه
![]()
به نظره من به جای 2 تا کفش 3 تا بگیر پیشرفتت خوبه
![]()
مگه 3 تا پا دارهبه نظره من به جای 2 تا کفش 3 تا بگیر پیشرفتت خوبههمون 2 تا کفش خوبه فقط بدیش اینه که کفش ها رو لنگه به لنگه خریده ...
وا!
مگه لنگه به لنگه داره؟:|
الان یه بازی دیگه 17/4/6 شدم دو سه نفر ادد م کردن خخخخخ
نمی دونم من نوبم:ی
هنوز نمی دنم ap چیه ad چیه
نوبیاااااااااا!
نه اتفاقا خیلی هم کارش درسته یکی بهش armor میده اون یکی هم magic resist
همیشه که قرار نیس ما به تازه کارا چیز یاد بدیم یه وقتایی هم میتونیم ازشون یاد بگیریم
در مورد لنگه به لنگه بودن هم غصه نخور داداش مهم اینه که جفتشون سایز پات باشن
---------------------------------------------------------------------------
میگم داش SOLY021 تو اکانتتو به وست منتقل کردی؟ قبلا تو east تو لیستم بودی خیلی وقته که نیستی!
حدود یه سالو نیم پیش بود که تو east باهات بازی میکردم اونوقتا یادمه gp برمیداشتی،داداشمم Roshakan همیشه jax میگرفت،منم خیلی نوب بودم!
Last edited by mey123; 19-10-2013 at 19:59.
AP مخفف ability power
AD مخفف Attack Damage |Power
قدرت ability در مجیگ یا اسپیل همون قدرتی که رو چمپ حریف وارد میکنی
Attack قدرت melee همونی که با راست کلیک موس رو چمپ حریف وارد میشه
البته چمپ که renged از فاصله دور وارد میکنن melee
مورد دیگه هست در اسپیل یا قدرتی همه از AB استفاده نمیکنن بعضی از Attack Damage استفاده میکنن
تو تصویر بالا چند ایکون کوچیک میبینی
قرمز عکس تبر ابی عکس عصا دوباره قرمز عکس شمشیر
این مقدار همین موارد که گفت اولی AD دومی AP سومی Attack speed
Attack speed باعث میشه سرعت وارد کردن AD بالا ببر .......
یعنی ap قدرت ضربه زدنت ویژه هر چمپ هست بر روی چمپهای دیگه؟ ولی ad قدرت دمیج معمولی که هر چمپ براش تعریف شده با توجه به قدرتش و آیتمهاش؟
آقا من یه نقطه ضعف دارم توی بازی اویل بازی زیاد فید یم شم اکثرا ه مبخاطر پاور ولی از دقیقه 20 به بعد کلن خیلی کم می شه death بشم ...
جکس
مگه فریه؟؟؟ عجبــــــــــــــا![]()
اولندش ضربه ای که یه چمپ به چمپ دیگه میتونه وارد کنه دو نوع هست یکی فیزیکیه AD و دیگری جادو یا مجیکه AP
دومندش ضربه اي که يه چمپ به چمپ ديگه ميتونه وارد ميکنه به دو طريقه:
يکي بيسيک اتک هست که با راست کليک موس رو چمپ حريف وارد ميشه که از نوع AD هست(البته بعضي چمپ ها مثل TEEMO هستن که به خاطرabiitie که دارن همراه با بيسيک اتکشون دميج مجيک هم وارد ميکنن)
يکي ديگه abilitie هاي چمپت هست که بايد رو عکسش چپ کليک کني يا از کليدهاي q w e r استفاده کني
و تفاوت بيشتر چمپ ها تو همين abiliti هاشونه که باعث ميشه به يه چمپ بگيم ad يا ap يا hybrid که تلفيقي از جفتشونه.
مثلا یکی مثل Riven اکثر abilitie هایی که میتونه یاد بگیره از نوع AD هست یعنی با آیتمایی که بهت Attack Damage میدن قویتر میشه
ولی یکی دیگه مثل Annie همه abilitie هایی که میتونه یاد بگیره از نوع AP هست یعنی با آیتمای Abiliti Power قویتر میشه
در انتها یه چمپ مثل جکس abilitieهاش هم از نوع AP و هم AD هست.
*abilitie = همون توانایی که با لول آپ شدن بدست میاری (همون 4 تایی که با q w e r میتونی ازشون استفاده کنی!)
یه ربع دارم می خندم به این جمله "تا که مرده شده باشم"![]()
سلام
حتما سایت mobafire.com رو ببین
برو garen رو تست کن برات عالیه
cho'gath هم خوبه
singed هم همین طور (این نظذ منه، سخته اما برای اینترنت ایرانعالیه)
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)