سلام؛
من اگه تو مشهد (مرکز قدس) سه ماهه 2048Kbps با 9 گیگ به قیمت 77 تومن بگیرم، "شبانه رایگان" حدودا به طور متوسط رو چه سرعتی می تونم حساب کنم؟
ممنونم.
عذر خواهم 9 گیگ واسه سه ماه؟ کمه! من واسه یک ماهم 9 گیگ میخوام!![]()
سلام؛
من اگه تو مشهد (مرکز قدس) سه ماهه 2048Kbps با 9 گیگ به قیمت 77 تومن بگیرم، "شبانه رایگان" حدودا به طور متوسط رو چه سرعتی می تونم حساب کنم؟
ممنونم.
عذر خواهم 9 گیگ واسه سه ماه؟ کمه! من واسه یک ماهم 9 گیگ میخوام!![]()
Last edited by Masoud.Neshat; 04-12-2013 at 21:18.
سرعت اینترنت بصورت افتضاح پایین اومده ها، واقعا افتضاح
من اینترنت 128 محدود هستم سرعت دانلودم 20 کیلوبایت در ثانیه شده، در حالی که قبلا 150 کیلو در ثانیه بود
سرعت دانلود ترکیده ... ترکیده
چرا سرعت دانلودم اینقدر پایین اومده
خدا مرگتون بده با این سرویس دهی تون
دوستان من 128 محدود دارم . سرعت دانلودم هم حدود 128 هست روزانه .
شبانه حدودا 2 گیگ دانلود میکنم و خط هم روی 4 مگ بسته شده .
میخوام از دی 512 تمدید کنم . کسایی که 512 دارن بیان کمک کنن . لطفا مضایقه نکنن .
در ضمن من مشهدم . حالا موندم سرعت بالاتر بگیرم یا خطو رانژه کنم و کوچ کنیم به شرکت های دیگه بعد از چهار سال مشترک صبانت ؟!...![]()
همچین سرویسی با این قیمت به درد لای جرز می خوره. قیمت ها خیلی رفته بالا :-(
آقا اصلا از این شرکت دزد سرویس نگیرید که سخت پشیمون میشین!!
نامردا یه روز خوش نمیزارن.هر روز ما قطع زیاد داشتیم و هم سرعت که افتضاح بود!
الانم عوضش کردم و از 2020 میگیرم که خیلی خوبه هم سرعت بالاست و هم تا الان که 3ماهی میگذره قطع ای نداشتم.![]()
Last edited by amir.sh.69; 05-12-2013 at 22:10.
من الان از مخابرات سرویس دارم. درسته کیفیتش بالا نیست ولی 8 گیگ رو باسرعت 1.5 مگ میده ماهی 27 تومن که خیلی ارزونتره. حالا یعنی صبانت اینقده کیفیتش بالاست که آدم بخواد پول 8 گیگو به 3 گیگ بده؟![]()
شما سرعت دانلودت چقدره؟
شبانه رایگان با چه سرعتی دانلود میکنی؟
درساعات معمول روز بین 60 تا 180 کیلوبایت بالا پایین میشه. شبها ولی خودشو بکشه در بهترین حالت از 1 تا 7 بشه دوگیگ گرفت که معمولا بین 1.3 تا1.5 گیگ بیشتر عایدی نداری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)