تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 927 از 2199 اولاول ... 427827877917923924925926927928929930931937977102714271927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان من 2 روز است از شرکت مبین نت یک اکانت 512 با حجم 12 گیگ گرفته ام با یک مودم ِDX-350
    ولی تا به حال نتوانسته ام به اینترنت دسترسی پیدا کنم متاسفانه کسی هم نیامد برای نصب
    طرفی که از اون خرید کردم گفت دستگاه را می زنی توی برق و وصل می شی به اینترنت
    گفتیم باشه البته 8000 تومان بابت نصب و راه اندازی گرفت که فردا می رم از حلقومش می کشم بیرون
    الان 2 روزه که بدون اینترنت هستم

بهش زنگ زدم می گه که سرویس شما فعال است
    چند تا وب سایت را مطالعه کردم نوشته بود باید ریست کنی خلاصه الان ما ریست کردیم و اون چراغ های سیگنال که قبلا ثابت بودند به حالت چشمک زدن در آمدند قبلا ثابت بودند
    دومین چیزی که بیاد بگم قبلا اسم مودم من MOBINNET بود و توی لیست وایرلس هام این را نشان می داد ولی الان به 399C1E تغییر کرده قبلا با پسورد 9876543210 حداقل به مودم وصل می شد ولی الان حتی با این پس ورد به ان متصل نمی شود و میگوید پسورد اشتباه است
    در هر دو حالت با 192.168.1.1 نمی توانستم به تنظیمات مودم متصل شوم
    به طرف گفتم گفت چون سرویس شما خام است و هنوز هیچ اکانتی روش فعال نشده نمی تونی دسترسی داشته باشی
    حالا چه کنم ؟
    به جز اینکه برم یقه اش را بگیرم
    سلام
    برای ورود به صفحه کاربری بعد از وارد کردن شماره ها داخل اکسپولررپسورد و نام کاربری رو هر دو باید کلمه
    admin وارد کنی تا داخل صفحه اصلی بشی
    کاری هم به خام بودن یا نبودن سرویس و مودم نداره یک صفحه عمومی برای تنظیمات و مشخصات هست

با ورود به سایت مبین نت و قسمت پشتیبانی فکر کنم

درست یادم نمیاد تو کدوم قسمت بود فایل تنظیمات مودم قرار داره با تعیین نوع مودم و دانلود فایل اون میتوانی مرحله به مرحله تنظیمات رو اصلاح و درست کنی

اگه کارت راه نیافتاد در نهایت زنگ بزن پشتیبانی با دادن شماره اشتراک اونها تنظیمات رو مرحله به مرحله بهت میگن و مشکلت رو حل میکنن

هشت تومن پول نصب در منزل ونقطه یابی بهترین محل سیگنال دهی مودم هست اگه نیومدن خونتون نباید پول میدادی برو پس بگیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال

بعضی اوقات لپ تاپ یا PC ایم ، مودممو پیدا نمیکنه

میشه بگین علتش چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

NEW FOLDER
    رتبه اخر هستی. ته جدولی! آنتن را جابجا کن و در بهترین جا به دور محور عمودی بچرخون تا بهترین زاویه را پیدا کنی.

داره خودمونی میشه new_folder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

NEW FOLDER
    رتبه اخر هستی. ته جدولی! آنتن را جابجا کن و در بهترین جا به دور محور عمودی بچرخون تا بهترین زاویه را پیدا کنی.
    ممنونم. اما میشه یکم توضیح بشتر بفرمایید. الان مودم شما سیگنالش چجوره؟ منظورت از محور عمودی چیه؟؟
    سرعت یک مگابیت گرفتم اما شبا دانلودش از 20 بالا تر نمیره

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

ممنونم. اما میشه یکم توضیح بشتر بفرمایید. الان مودم شما سیگنالش چجوره؟ منظورت از محور عمودی چیه؟؟
    سرعت یک مگابیت گرفتم اما شبا دانلودش از 20 بالا تر نمیره

به زبون خودمونی یعنی مودم رو همونجایی که هست یه خرده بچرخون تا به بهترین وضعیت برسی
    کلا دانلود شبانه سرعت بالا نداره. محدودیت قائل شدن. روزانت چطوریاست؟

راستی یه چیزی بگم. شخصی که اومد برام نصب کنه گفت که شرط سرعت خوب و کیفیت اینه که مودم رو دم پنجره به حالت پشت به شیشه بگذاری. انصافا راست هم می گفت. مودم رو میارم وسط حال و پذیرایی بین چراغ های 1 و 2 سیگنال دعوا می شه!!! ولی هنگامی که میگذارم دم پنجره حداقل 4 تاش روشن می شه و سرعت هم می کشه بالا... ( با توجه به این که ما آخرین طبقه هستیم و نزدیکمون هم ساختمون بلند نیست )

شاد باشین

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فایل rootcacert.pem برای BM632W رو از کجا میشه گرفت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام من به تازگی طرح 1 ساله 512 با سالی 20 گیگ رو برداشتم و چون تازه کار هستم ممنون میشم دوستان راهنمایی ام کنند چند سوال اساسی و البته ابتدایی دارم :
    1- میخواستم بدونم برای پی بردن به ترافیک مصرفی در وایمکس باید به کدام قسمت پنل کاربری مراجعه کرد ؟ ( یه جاش پیدا کردم که دو تاریخ میزدی و بعد اینترنت رو انتخاب می کردی که این کار رو انجام دیدی چیزی نشون نداد !!! )
    2- سوال دوم اینکه اشکالی نداره مودم wifi وایمکس 24 ساعته و بطور مداوم توی برق باشه ؟؟؟در دراز مدت مشکل ساز نیست ؟ موقع عدم نیاز مثلا 8 ساعت اونو از برق بکشم ؟
    3- و یه مورد دیگه چطوری میشه حجم اضافه خرید ؟؟ و قیمت حجم اضافه برای طرحم چقدره ؟ کجا باید برم ؟
    با تشکر فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1- همونجا درسته. فقط با IE جواب میده. تازه با IE10 هم جواب نمیده.
    2- نه اشکال نداره. ولی من خودم حتا برای 3-4 ساعت هم از برق میکشم.
    3- انگار اینترنتی نمیشه. زنگ بزن پشتیبانی.

10. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من مودم داخلی مبین گرفتم، و می خوام ازخروجی LAN خود مودم استفاده کنم و میخوستم بدونم حداکثر طول کابل شبکه ام چند متر میتونه باشه و مشکل ضعیف شدن سیگنال رو ندارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

به نظرتون چون ماه رمضونه سرعت شب ها انقدر پايين اومده يا دائميه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •