تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 927 از 1291 اولاول ... 4278278779179239249259269279289299309319379771027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

{پیشنهادی جذاب برای کاربران اعتباری وایمکس!

بهار امسال هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۷ بامداد، رایگان خواهد.}

خیلی خنده داره
    مثلا اگر کاربر 256 بیتی باشی وسرعت در تمام ساعات در حالت خوش بینانه ثابت باشه 256/8=32 KB
    وهر شبی کلا 5 ساعت مداوم وصل باشی فقط 562 مگا بایت میتونی دانلود کنی در هر شب

این یعنی: اتلاف وقت - هزینه قبض برق- استهلاک رایانه

32 kb32 *3600*(5))/1024=526 MB)

2. 2 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعتا خیلی بهتر شده ها حداقل برای من یکی

داره خودمونی میشه rightclick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من سعی کردم با سرچ پیدا کنم جوابم. . ماشالا صفحات زیاده

اقا میشه از مودم وایمکس بعنوان اکسس پوینتی استفاده کرد که اینترنت روی مودم معمولی DSL رو شیر کنه؟
    یعنی در واقع من الان DSL دارم می خوام اینترنتشو شیر کنم برای مودم وایمکس که وقتی با گوشی با وای فای وصل میشم بهش، روی گوشی هم اینترنت داشته باشم. شدنیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالله 128 گرفتم از دیال آپ سرعتش کمتره
    12000 تومن دادم برای 3 گیگ در یک ماه. 3 روز دیگه تموم میشه هنوز 1.8 گیگش مونده
    دانلود هم نمیشه کرد. با سرعت حداکثر 16 آدم چی میتونه دانلود کنه؟ ارزش نداره اصلاً وقت نمیشه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

يكي از دوستانم قسمت فني مبين نت هست گفت كه ايرانسل زير گروه مبين هست و مبين نت خريدتش و بچه مبين نت حساب ميشه. به من مبين داده سرعت عالي. مودم جيبي هم گفت كيفيتش خوب نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کلاه برداری به اسم ایرانسل
    دوستان سلام
    باتوجه به اینکه اکثر دوستان شناخت خوبی از این کلاه بردار و دروغ گوی بزرگ دارن با این وجود خواستم تجربه ی شخصی خودم از این کلاه بردار بزرگ خدمت دوستان عرض کنم
    چند ماه پیش اقدام به خرید وایمکس ایرانسل کردم. )سرعت (128 kbpsاز طریق سایت ایرانسل ثبت نام کردم مشکل از همین جا شروع شد. در همین جا متوجه شدم که که اگر پیگیر نباشم چند ماه هم بگذره کسی برای تحویل مودم تماس نمیگیره.سرتون رو همین اول کار درد نیارم . خیلی پاپیچ شدم تا بعد چند روز معلوم شده که مودم اختصاص ندادند. تا بالاخره اومدن مودم رو تحویل دادن کردند.
    حالا تازه مشکل از اینجا شروع شد.آنتن دهی تو نقشه رو منطقه سبز بود.(کلن ایرانسل تو نقشه هاش دروغ مینویسه) بعد ما دیدیم مودم تو خونه اصلا کانکت نمیشه.چه برسه آنتن بده.خوب برداشتیم بردیم گذاشتیم سر دیوار.تازه کانکت شد بد هم نبود.سرویسش هم اسما 128 کیلوبیت بر ثانیه است.یعنی 16 کیلوبایت بر ثانیه.در ابتدا سرعت بد نبود عمدتا روز ها افت سرعت نداشت ولی شب ها سرعت به حدود 10کیلوبایت بر ثانیه افت میکرد. کم کم گذشت و روز به روز افت سرعت بیشتر شده. به گونه ای که الان روز و شب نداره!!! عمرا سرعت از 5 بیشتر بشه.
    شب ها هم زیر 2 کیلوبایت بر ثانیه!!!!!!!!!! تماس هم که با هاشون میگیری یه بابایی بهت زنگ میزنه دبه در میاره!!! چرا کابلش قرمزه!چرا مانیتورت ال سی دیه ! چرا کف خونتون سرامیکه برا همین سرعتش پایینه!!!! چرا در دیزی بازه! و غیره....
    در واقع از این سرعتی که به مشتری تحویل میده شما میتونی نتیجه بگیری که ایرانسل حداقل 10 برابر ظرفیت داره وایمکیس ثبت نام میکنه!اینجوری یعنی درآمد ده برابر بیشتر.حالا میفهمم که چه جوری مودم هاشون رو با تخفیف میدن. اینجوری در عرض چند ماه 100 برابرش در میارن.
    در کل میخواستم بگم گول این کلاه بردارو نخورین از همون دایال آپ استفاده کنید بهتره تا وایمکس ایرانسل با این سرعت هایی نجومی!!!! و قیمت های بالا

8. این کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يكي از دوستانم قسمت فني مبين نت هست گفت كه ايرانسل زير گروه مبين هست و مبين نت خريدتش و بچه مبين نت حساب ميشه. به من مبين داده سرعت عالي. مودم جيبي هم گفت كيفيتش خوب نيست
    دوست شما توهم زده.
    کلاه برداری به اسم ایرانسل
    دوستان سلام
    باتوجه به اینکه اکثر دوستان شناخت خوبی از این کلاه بردار و دروغ گوی بزرگ دارن با این وجود خواستم تجربه ی شخصی خودم از این کلاه بردار بزرگ خدمت دوستان عرض کنم
    چند ماه پیش اقدام به خرید وایمکس ایرانسل کردم. )سرعت (128 kbpsاز طریق سایت ایرانسل ثبت نام کردم مشکل از همین جا شروع شد. در همین جا متوجه شدم که که اگر پیگیر نباشم چند ماه هم بگذره کسی برای تحویل مودم تماس نمیگیره.سرتون رو همین اول کار درد نیارم . خیلی پاپیچ شدم تا بعد چند روز معلوم شده که مودم اختصاص ندادند. تا بالاخره اومدن مودم رو تحویل دادن کردند.
    حالا تازه مشکل از اینجا شروع شد.آنتن دهی تو نقشه رو منطقه سبز بود.(کلن ایرانسل تو نقشه هاش دروغ مینویسه) بعد ما دیدیم مودم تو خونه اصلا کانکت نمیشه.چه برسه آنتن بده.خوب برداشتیم بردیم گذاشتیم سر دیوار.تازه کانکت شد بد هم نبود.سرویسش هم اسما 128 کیلوبیت بر ثانیه است.یعنی 16 کیلوبایت بر ثانیه.در ابتدا سرعت بد نبود عمدتا روز ها افت سرعت نداشت ولی شب ها سرعت به حدود 10کیلوبایت بر ثانیه افت میکرد. کم کم گذشت و روز به روز افت سرعت بیشتر شده. به گونه ای که الان روز و شب نداره!!! عمرا سرعت از 5 بیشتر بشه.
    شب ها هم زیر 2 کیلوبایت بر ثانیه!!!!!!!!!! تماس هم که با هاشون میگیری یه بابایی بهت زنگ میزنه دبه در میاره!!! چرا کابلش قرمزه!چرا مانیتورت ال سی دیه ! چرا کف خونتون سرامیکه برا همین سرعتش پایینه!!!! چرا در دیزی بازه! و غیره....
    در واقع از این سرعتی که به مشتری تحویل میده شما میتونی نتیجه بگیری که ایرانسل حداقل 10 برابر ظرفیت داره وایمکیس ثبت نام میکنه!اینجوری یعنی درآمد ده برابر بیشتر.حالا میفهمم که چه جوری مودم هاشون رو با تخفیف میدن. اینجوری در عرض چند ماه 100 برابرش در میارن.
    در کل میخواستم بگم گول این کلاه بردارو نخورین از همون دایال آپ استفاده کنید بهتره تا وایمکس ایرانسل با این سرعت هایی نجومی!!!! و قیمت های بالا
    من سر همین دزدی پهنای باند ایرانسل کوچ کردم به مخابرات با اینکه مخابراتم داغونه اما هزینش یک سوم تا یک دوم ایرانسله!

10. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

...تماس هم که با هاشون میگیری یه بابایی بهت زنگ میزنه دبه در میاره!!! چرا کابلش قرمزه!چرا مانیتورت ال سی دیه ! چرا کف خونتون سرامیکه برا همین سرعتش پایینه!!!! چرا در دیزی بازه! و غیره....
    این مطلب را که دیدم یاد یه خاطره ای افتادم، زمستون 90 بود که دیدم مودمم پرش سیگنال پیدا کرده، مثلا الان سه تا چراغش روشن بود بعد یه دفعه همه اش خاموش میشد دوباره یکیش روشن میشد. بعد از پیگیری یکی از پشتیبانی با هام تماس گرفت و از همین چرندیاتی که همیشه میگن گفت دست آخر هم به این نتیجه رسید که مودمت خرابه باید یه جدید سفارش بدی! من هرچی اصرار کردم که بابا مشکل از شبکه تونه اون می گفت نه اشکال از مودم توئه. منم دیدم حالا که قراره دوباره پول مودم بدم بذار برم این باز از مبین نت بگیرم. این مودم اینجوری بود تا شهریور 91، در نا امیدی گفتم بذار مودممو آپدیت کنم ببینم چی میشه؟ مودمم را آپدیت کردم و در عین نا باوری دیدم مشکلش حل شد و به شبکه وصل شد. خوشحالم که به حرف اون مسول فنی گوش ندادم و بیخودی یه مودم دیگه نخریدم وگرنه الان با چوب دنبال اون مسول فنی بودم.

داره خودمونی میشه ahmad20062's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1 مشکل در استفاده باقیمانده تعرفه افزایشی

سرویس اینترنت من وایمکس 128 ایرانسل تعرفه 6ماهه ماهانه 2گیگابایت هست که هر ماه 2گیگابایت
    به من اختصاص داده میشه اگر قبل از یک ماه 2گیگ را مصرف کنم می تونم به مقدار هر یک گیگ
    6000تومن از طریق کد *144*شناسه وایمکس بدونه صفر* رمزشارژ# را وارد می کنیم حالا من بعد
    از تموم شدن زودتر اعتبار2گیگ یک تعرفه افزایشی 1گیگابایتی خریدم که تا 19اردیبهشت فرصت
    استفاده دارم که 300مگابایت اون باقی مونده حالا 2گیگ ماهانه جدید این ماه رسیده که تا 26 اردیبهشت
    فرصت استفاده دارم که از اون هم 600مگابایت باقی مونده ولی سرویس وایمکس داره از تعرفه ماهانه
    2گیگابایتی کسر می کنه واز اون300مگابایت باقی مونده استفاده نمی کنه چطور می توتنم از300مگابایت
    تعرفه افزایشی استفاده کنم وبهد از اعتبار ماهانه استفاده بشه؟

داره خودمونی میشه ahmad20062's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بهترین دی ان اس اس سرور برای وایمکس
    وایمکس ایرانسل 128 دارم مودم فضای باز کسانی که از این نوع سرویس استفاده می کنن ایا تا به حال در
    تنظیمات دی ان اس اس کانکشن خودشون تعغیراتی دادن من تا به حال ای پی وارد نکردم دوستان حرفه ای
    ممکنه توضیحاتی راجع به این تنظیمات بدن ایا می شود با وارد کردن ای پی در این کانکشن دانلود بهتر و
    سرعت بیشتری داشت؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •