کلاه برداری به اسم ایرانسل
دوستان سلام
باتوجه به اینکه اکثر دوستان شناخت خوبی از این کلاه بردار و دروغ گوی بزرگ دارن با این وجود خواستم تجربه ی شخصی خودم از این کلاه بردار بزرگ خدمت دوستان عرض کنم
چند ماه پیش اقدام به خرید وایمکس ایرانسل کردم. )سرعت (128 kbpsاز طریق سایت ایرانسل ثبت نام کردم مشکل از همین جا شروع شد. در همین جا متوجه شدم که که اگر پیگیر نباشم چند ماه هم بگذره کسی برای تحویل مودم تماس نمیگیره.سرتون رو همین اول کار درد نیارم . خیلی پاپیچ شدم تا بعد چند روز معلوم شده که مودم اختصاص ندادند. تا بالاخره اومدن مودم رو تحویل دادن کردند.
حالا تازه مشکل از اینجا شروع شد.آنتن دهی تو نقشه رو منطقه سبز بود.(کلن ایرانسل تو نقشه هاش دروغ مینویسه) بعد ما دیدیم مودم تو خونه اصلا کانکت نمیشه.چه برسه آنتن بده.خوب برداشتیم بردیم گذاشتیم سر دیوار.تازه کانکت شد بد هم نبود.سرویسش هم اسما 128 کیلوبیت بر ثانیه است.یعنی 16 کیلوبایت بر ثانیه.در ابتدا سرعت بد نبود عمدتا روز ها افت سرعت نداشت ولی شب ها سرعت به حدود 10کیلوبایت بر ثانیه افت میکرد. کم کم گذشت و روز به روز افت سرعت بیشتر شده. به گونه ای که الان روز و شب نداره!!! عمرا سرعت از 5 بیشتر بشه.
شب ها هم زیر 2 کیلوبایت بر ثانیه!!!!!!!!!! تماس هم که با هاشون میگیری یه بابایی بهت زنگ میزنه دبه در میاره!!! چرا کابلش قرمزه!چرا مانیتورت ال سی دیه ! چرا کف خونتون سرامیکه برا همین سرعتش پایینه!!!! چرا در دیزی بازه! و غیره....
در واقع از این سرعتی که به مشتری تحویل میده شما میتونی نتیجه بگیری که ایرانسل حداقل 10 برابر ظرفیت داره وایمکیس ثبت نام میکنه!اینجوری یعنی درآمد ده برابر بیشتر.حالا میفهمم که چه جوری مودم هاشون رو با تخفیف میدن. اینجوری در عرض چند ماه 100 برابرش در میارن.
در کل میخواستم بگم گول این کلاه بردارو نخورین از همون دایال آپ استفاده کنید بهتره تا وایمکس ایرانسل با این سرعت هایی نجومی!!!! و قیمت های بالا