تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 927 از 1049 اولاول ... 4278278779179239249259269279289299309319379771027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

من جامو s606 و انکیو 608 دارم

اطاقمون مستطیلی هست و من بلندگوهای 4 و 5 رو سط اتاق نصب کردم

کمبود صدا در قسمت انتهای اتاق کاملا حس میشه

من می خوام یه جفت بلندگو تهیه کنم و بزارم انتهای اتاق و وصلشون کنم به خروجی 4-5 ( چون متریال 7-1 خیلی کم هست )

حالا دو سوال دارم

1. یک جفت بلندگو به تنهایی گیر میاد ؟
    2.اتصال 4 بلندگو به خروجی 4-5 بهش فشار نمیاره ؟ ( در حد خراب کردن امپ )
    سلام
    اولا که چیدمان بلندگوهات درست کنی بهتره.بجای اینکه دوتا بلندگو به عقب سالن اضافه کنی همون دوتا بلندگوهای خودت بذار عقب سالن.در ثانی با اضافه کردن دوتا بلندگو دیگه به دوتا خروجی,وات دریافتی شما کمتر میشه و احتمال وات کلیپ هست.کلا اینکار توصیه نمیشه.
    و سوما آمپ شما 7.2 کانال هست.اگر میخوای هزینه کنی دو کانال اضافه کن و با چیدمان صحیح از صدای 7 کانالت بهره ببر.
    بلندگوهای سوراند هم معمولا به تنهایی گیر میاد بستگی به مدل بلندگوها و موجودی بازار داره.پرس و جو باید بکنید.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

من پکیج فوکال سیب رو دارم.همونطور که میدونید بلنگوهای فوکال سیب کوچیک هستن.الان میخوام 2تا بلنگوی فرانت ایستاده اضافه کنم به سیستم.
    اگر دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن که چی بگیرم ممنون میشم.
    البته با قیمت تقریبا مناسب...حالا نهایتش تا 1.5...
    (البته ببخشید من نمیدونم سوالمو جای درستی مطرح کردم یا نه)

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من پکیج فوکال سیب رو دارم.همونطور که میدونید بلنگوهای فوکال سیب کوچیک هستن.الان میخوام 2تا بلنگوی فرانت ایستاده اضافه کنم به سیستم.

با تشکر
    نوشتید بلندگوهای فوکال سیب کوچیک هستن. منظورتون چیه؟ آیا منظورتون اینه که حجم صداش راضیتون نمیکنه؟ به نظرم 5 تا بلندگویی که خودش داره برای تولید صدای سینمایی و دلخواه کفایت میکنه حالا اون دو تای اضافه رو کجا میخوای نصب کنی؟ اگه میخوای بگیری از همون برند فوکال بلندگوهای استریوی خوبی وجود داره. ضمنا یه سوالی که من ازتون داشتم اینه که آیا شما آمپ گرفتین براش؟ چون ظاهرا ساب شما اکتیو هست و خودش آمپ داخلی داره. حالا اگه آمپ گرفتی چه مدلیه و خوب ست میشه؟ و اگه آمپ نگرفتی آیا کیفیت آمپ داخلی خودش خوبه؟

5. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

نوشتید بلندگوهای فوکال سیب کوچیک هستن. منظورتون چیه؟ آیا منظورتون اینه که حجم صداش راضیتون نمیکنه؟ به نظرم 5 تا بلندگویی که خودش داره برای تولید صدای سینمایی و دلخواه کفایت میکنه حالا اون دو تای اضافه رو کجا میخوای نصب کنی؟ اگه میخوای بگیری از همون برند فوکال بلندگوهای استریوی خوبی وجود داره. ضمنا یه سوالی که من ازتون داشتم اینه که آیا شما آمپ گرفتین براش؟ چون ظاهرا ساب شما اکتیو هست و خودش آمپ داخلی داره. حالا اگه آمپ گرفتی چه مدلیه و خوب ست میشه؟ و اگه آمپ نگرفتی آیا کیفیت آمپ داخلی خودش خوبه؟
    نه دوست عزیز منظورم با حجم صداش نیست...اتفاقا از همه چیزش راضی هستم...منظور من با اندازه بلندگوهاشه...اندازه بلندگوهاش کوچیکه.منم بلند گوی بزرگ وایستاده دوست دارم...میخوام 2تا بلندگوی ایستاده واسش بگیرم...واسه فرانت...سیستم بشه 7.1...
    درمورد آمپ ، بله من آمپلی فایر یاماها واسش گرفتم...مدل RX-V571...باهاش خوب ست میشه و کاملا ازش راضی هستم.

7. این کاربر از apachi7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Saeid_61u
    جالبه که شما هنوز اعتقاد داری بدون امپ هم از این بلندگوها و ساب میشه استفاده کرد.موفق باشی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر
    پیشنهادم اینه که کمی صبر کنی و بودجت کمی بیشتر افزایش بدی و مدل 716 فوکال بگیری.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

Saeid_61u
    جالبه که شما هنوز اعتقاد داری بدون امپ هم از این بلندگوها و ساب میشه استفاده کرد.موفق باشی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوست عزیز خوب نیست آدم در مورد چیزهایی که اطلاع نداره اظهار نظر کنه! من با فروشنده ها صحبت کردم و اونا گفتن که پکیج های فوکال مثل فوکال برد و فوکال سیب ساب اکتیو دارن و نیازی به آمپ ندارن و تنها درصورتی که صدای بهتری میخوای و پول اضافی داری آمپ بخر. ضمنا خود من هم اسپیکرهایی 5.1 کاناله که از مارکهایی مثل التک لنسینگ و لاجیتک داشتم اونها هم اکتیو بودن و من بدون نیاز به آمپ استفاده کردم. اون چیزی که شما فکر میکنی بدون آمپلی فایر صدا تولید نمیکنه برای مثلا جامو 426 صدق میکنه و حتما باید براش آمپ خارجی نهیه کرد.

12. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز خوب نیست آدم در مورد چیزهایی که اطلاع نداره اظهار نظر کنه! من با فروشنده ها صحبت کردم و اونا گفتن که پکیج های فوکال مثل فوکال برد و فوکال سیب ساب اکتیو دارن و نیازی به آمپ ندارن و تنها درصورتی که صدای بهتری میخوای و پول اضافی داری آمپ بخر. ضمنا خود من هم اسپیکرهایی 5.1 کاناله که از مارکهایی مثل التک لنسینگ و لاجیتک داشتم اونها هم اکتیو بودن و من بدون نیاز به آمپ استفاده کردم. اون چیزی که شما فکر میکنی بدون آمپلی فایر صدا تولید نمیکنه برای مثلا جامو 426 صدق میکنه و حتما باید براش آمپ خارجی نهیه کرد.
    نه برادر فوکال با آشغال های چینی فرق میکنه مقایسه نکنید این یک
    دو سیستم های مثل فوکال فقط ساب اگتیو دارن و برای یونیت های این پکیج ها باید امپلی فایر داشته باشید
    شما تو دنیای چینی ها سرچ یکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه برادر فوکال با آشغال های چینی فرق میکنه مقایسه نکنید این یک
    دو سیستم های مثل فوکال فقط ساب اگتیو دارن و برای یونیت های این پکیج ها باید امپلی فایر داشته باشید
    شما تو دنیای چینی ها سرچ یکنید

اول اینکه من توی کامنتم به هیچ وجه برند فوکال رو با برند دیگه ای مقایسه نکردم و نظر ندادم که شما گفتی برند فوکال رو با اینها مقایسه نکنید!

دوم اینکه شما بعد از اینکه حسابی از خجالت سونی و پایونیر درومدی حالا نوبت به لاجیتک و التک لنسینگ رسیده که بهشون بگی آشغال چینی که انصافا نه آشغال هستند و نه چینی! یکی آمریکایی هستش و دیگری سویسی. شما هم هرگز اسپیکر خوب التک لنسینگ با یک سورس با کیفیت گوش ندادی و اگه گوش بدی انگشت به دهان میمونی و کمپانی فوق العاده ی التک لنسینگ رو بهش نمیگی آشغال چینی! این الفاظ رو در مورد پایونیر هم بکار بردین که اگه رویوهای خارجی رو بخونین می بینین که عالم و آدم داره محصولات صوتی پایونیر رو تحسین میکنه، بعنوان نمونه بررسی کننده سایت دیجیتال ترند در مورد پکیج صوتی pioneer SP-PK52FS میگه: عملکردی فوق العاده که با فاصله ی زیاد از عملکرد یک سیستم قیمت پایین فراتر میره، صدای زیر شفاف و واضح، بیس وحشتناک و سورپرایزکننده و ... همچنین سایت معتبر cnet هم همین پکیج رو بعنوان بهترین سیستم صوتی خانگی معرفی میکنه و 4.5 ستاره از 5 ستاره بهش میده. اینجا هم همه دارن میگن آقاجان پایونیر در رنج قیمت خودش بی نظیره و صدایی فراتر از پولی که دادی ازش میشنوی، ولی شما...

سوم اینکه نوشتید این پکیج ها باید آمپلی فایر داشته باشن، عرض کنم که آقای محمدپور که چندین ساله داره در این زمینه فعالیت میکنه به من گفتن که ساب فوکال اکتیو هست و نیازی به آمپ نداره حالا شما اگه دوس داری یه آمپ یاماها بگیر که احتمالا عملکردش از اون آمپ داخلی بهتره یه مقدار

دست آخر اینم بگم که شما زیاد تو نخ گفته های آقای بهرنگ برزین نرو. ایشون در زمینه فیلمهای بلوری و بعضی محصولات سینمایی اطلاعات خوبی داره ولی در زمینه تلویزیون و کیفیت تصویر یک آماتور صفر کیلومتر به تمام معناست! نشان به اون نشان که ایشان در یک مطلبی نوشتن: "پلاسمای پاناسونیک؟ پلاسمای پاناسونیک دیگه چیه؟! مگه پاناسونیک هم بلده تلویزیون بسازه؟!! اصلا چرا این پلاسماهای پاناسونیک انقد تاره، انگار یه پرده جلوش کشیدن!"
    مرسی آقای برزین! من حرفی برای گفتن ندارم

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اول اینکه من توی کامنتم به هیچ وجه برند فوکال رو با برند دیگه ای مقایسه نکردم و نظر ندادم که شما گفتی برند فوکال رو با اینها مقایسه نکنید!

دوم اینکه شما بعد از اینکه حسابی از خجالت سونی و پایونیر درومدی حالا نوبت به لاجیتک و التک لنسینگ رسیده که بهشون بگی آشغال چینی که انصافا نه آشغال هستند و نه چینی! یکی آمریکایی هستش و دیگری سویسی. شما هم هرگز اسپیکر خوب التک لنسینگ با یک سورس با کیفیت گوش ندادی و اگه گوش بدی انگشت به دهان میمونی و کمپانی فوق العاده ی التک لنسینگ رو بهش نمیگی آشغال چینی! این الفاظ رو در مورد پایونیر هم بکار بردین که اگه رویوهای خارجی رو بخونین می بینین که عالم و آدم داره محصولات صوتی پایونیر رو تحسین میکنه، بعنوان نمونه بررسی کننده سایت دیجیتال ترند در مورد پکیج صوتی pioneer SP-PK52FS میگه: عملکردی فوق العاده که با فاصله ی زیاد از عملکرد یک سیستم قیمت پایین فراتر میره، صدای زیر شفاف و واضح، بیس وحشتناک و سورپرایزکننده و ... همچنین سایت معتبر cnet هم همین پکیج رو بعنوان بهترین سیستم صوتی خانگی معرفی میکنه و 4.5 ستاره از 5 ستاره بهش میده. اینجا هم همه دارن میگن آقاجان پایونیر در رنج قیمت خودش بی نظیره و صدایی فراتر از پولی که دادی ازش میشنوی، ولی شما...

سوم اینکه نوشتید این پکیج ها باید آمپلی فایر داشته باشن، عرض کنم که آقای محمدپور که چندین ساله داره در این زمینه فعالیت میکنه به من گفتن که ساب فوکال اکتیو هست و نیازی به آمپ نداره حالا شما اگه دوس داری یه آمپ یاماها بگیر که احتمالا عملکردش از اون آمپ داخلی بهتره یه مقدار

دست آخر اینم بگم که شما زیاد تو نخ گفته های آقای بهرنگ برزین نرو. ایشون در زمینه فیلمهای بلوری و بعضی محصولات سینمایی اطلاعات خوبی داره ولی در زمینه تلویزیون و کیفیت تصویر یک آماتور صفر کیلومتر به تمام معناست! نشان به اون نشان که ایشان در یک مطلبی نوشتن: "پلاسمای پاناسونیک؟ پلاسمای پاناسونیک دیگه چیه؟! مگه پاناسونیک هم بلده تلویزیون بسازه؟!! اصلا چرا این پلاسماهای پاناسونیک انقد تاره، انگار یه پرده جلوش کشیدن!"
    مرسی آقای برزین! من حرفی برای گفتن ندارم
    کاملا حق با شماست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •