تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 927 از 1024 اولاول ... 427827877917923924925926927928929930931937977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

منه احمق تا رسیدم خونه برای اینکه کسی ناراحت نشه طوری رفتار کردم که فکر میکنند تک رقمی میشم
    واقعا الان که دارم اینا رو میخونم و میبینم کنکور سخت بوده خیلی حالم بهتره.آخه فکر میکردم من بد دادم.بچه ها من هیچ کدوم از سوالای دین و زندگه وعربی را با اطمینان نزدم.میخوام بدونم کسایی که کلید را دیدند سوالای این 2 تا درس را پیچونده بودند یا نه؟؟؟؟آخه خودم جرئت دیدن ندارم

خوشبختانه ما دخترا این یه مشکلو نداریم دیگه من خودم خیلی مثبت نگری کردم که موندم بعد اینکه پاسخبرگمو دادم شروع کردم به گریه چون بغل دستیام از همون ساعت 12 یکی یکی عملیات رو آغاز کرده بودن منم خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم که نشد ولی خب خوبیش اینه که کسی ازم نمی پرسه چه طور دادی؟؟؟

واقعا الان که دارم اینا رو میخونم و میبینم کنکور سخت بوده خیلی حالم بهتره.آخه فکر میکردم من بد دادم.بچه ها من هیچ کدوم از سوالای دین و زندگه وعربی را با اطمینان نزدم.میخوام بدونم کسایی که کلید را دیدند سوالای این 2 تا درس را پیچونده بودند یا نه؟؟؟؟آخه خودم جرئت دیدن ندارم
    هم عربی آسون بود هم دینی نمی خوام ناراحتت کنم ولی زیاد دلتو خوش نکن این سختی که می گن به خاطر غیرعادی بودن سوالای کنکور امسال نبود به خاطر جدید بودن سوالات بودن حالا می بینی بچه های کنکور 90 سال دیگه تو دوران جمع بندی که بشینن بخونن می بینن 88 و 89 فرق زیادی با هم ندارن (تو دهه ی 80 ما فقط یه دونه کنکور آنچنانی و غیر عادی داشتیم که اونم 84 بوده و 89 هم اصلا مثل اون نبود)

دوستان می گم چرا تو سوالای ریاضی کنکور خبری از لگاریتم و تصاعد حسابی و چند مورد دیگه که همیشه پای ثابت کنکور بودن نبود؟؟؟
    این موضوع ذهن من رو خیلی به خودش مشغول کرده ...تقریبا 10% از چیزی که سرمایه گزاری کرده بودم به همین خاطر براحتی پرید...
    همونو بگو (البته تصاعد که هر سال فقط یه دونه میاد و این اواخرم که همش هندسیش امده بود)...من همیشه می گفتم چقدر خوبه که سوالای ریاضی با ریاضی پایه شروع می شه و آدم واسه ادامه کار انرژی می گیره اون وقت امسال همون سوال اولو که دیدم ترجیح دادم اول برم سراغ فیزیک کار خیلی خوبیم کردم فقط یه جا اشتباه کردم اونم این بود که بعد فیزیک برگشتم سر ریاضی باید می رفتم شیمی می زدم بعد وقتمو واسه ریاضیا تلف می کردم (حالا بماند که همون فیزیکم همش غلط غلوط از آب در اومد)
    Last edited by farzaneh*f; 01-07-2010 at 21:19.

2. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان انگار شماها هم مثل من گند زدین یل دارین اینجا دلداری میدین.
    منو سر جلسه وقتی سوالات ریاضی رو میزدم هول ورم داشت دیگه با استرس ندونستم چی زدم.
    Last edited by Behi09; 01-07-2010 at 21:17.

4. این کاربر از Behi09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بذارید من تجربه خودمو بگم. من 22 سالمه. این دومین کنکور جدی هست که دادم. سال اوا فبول نشدم و رفتم سربازی. من پدرم 11 سالم بود که فوت کرد. برادر من فارغ التحصیل علوم کامپیوتر دانشگاه کرمان بود. از همون دوره لیسانس شروع به کار کرد و بعد از تموم شدن درسش با دوستاش و بابایه یکی ار اونا که پولدار بود و خرش می رفت یه شرکت زدنو رفتن تو کارایه شبکه و برنامه نویسی. منم برایه اینکه خرجمو خودم بدم حدودا از 17 سالگی میرفتم پیشش و کارای نصب و کابل کشی و ... انجام می دادم. کمکم هم شروع کردم به یادگیری مفاهیم شبکه و کلاس رفتن و با شبکه مایکروسافت و روترهای سیسکو آشنا شدم.سربازی هم افتادم شهر خومون و بعذ از ظهرها که آزاد بودم میرفتم شرکت و کلاس.تو این مدت از لحاظ تجربه و کار عملی و مفاهیم شبکه می تونم بگم که واردم. خیلی وقتها بعد از اینکه کاری رو انجام می دادم مثلا برایه یه اداره دولتی یا شرکت های خصوصی می دیدم که این نداشتن مدرک برایه من مشکل سازه. از بهانه جویی مشتری برایه کم کردن از مبلغ قرارداد به بهانه حقوق مصوب وزارت کار بگیر تا نگاه عاقل اندر سفیه خانم مسول بخش IT فلان اداره دولتی که از صدقه سر شوهرش کار رو به اون داده بودن و حتی بلد نبود َDomain یعنی چی؟

اینه که متوجه شدم حتما لازمه من یه مدرک دانشگاهی داشته باشم. این مدرک مطمئنا به من دانش و مهارت زیادی نمی ده . نمیتونه بیشتر از زندگی و جامعه مهارت های زندگی رو به من یاد بده. ولی تو این مملکت که ادعای با هوش بودن و با فرهنگ بودن و متمدن بودن مردمش گوش فلک رو کر کرده لازمه. کافی نیست ولی لازمه.

آزاد یا سراسری . خوب نمیشه مطلق گفت. خیلی نسبیه و به خیلی پارامترها بستگی داره. برایه یکی مثل من شاید پیام نور هم کافی باشه. اما به هر حال مدرک سراسری اعتبار زیادتری داره. ( البته نه همه دانشگاهاش) ولی باز هم نمیشه با قاطعیت گفت.

تو شرکت برادرم یه پسری بود که مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه پیام نور خرامه داشت. تو استان فارسه ، شیرازیا خوب می دونن. این آقا می تونم بگم جزو یکی از با استعدادترین آدمایی بود که تو عمرم دیده بودم. علاوه بر اینکه تو برنامه نویسی خیلی ماهر بود و در آمذ خوبی هم داشت ، چون به الکترونیک علاقه داشت تو این زمینه هم خیلی فعال بود و از طریق برنامه نویسی میکرو کنترلر ها و AVR ها تا ماهی 1.5 میلیون هم در آمد داشته. شرکت های دولتی معروف تو شیرازبا ایشون قرارداد می بستن و پول خوبی هم می دادن بهش. حتی بیشتر از کارمندایه رسمیشون.

اما نکته جالب، اونا با وجودی که نیرو نیاز داشتن و این آقا هم رزومه خوبی داشت ولی اونو استخدام نمی کردن چون می گفتن سیاست شرکت ما تنها استخدام از دانشگاه سراسریه

ایشون یه مدتی برایه شرکت نفت هم کار می کرده و خودش می گفت که همه کاره اون قسمت بوده به طوری که وقتی می خواستن قراردادیا رو رسمی کنن مدیر اون قسمت که فوق لیسانس الکترونیک بود با استخدام همه موافقت می کنه جز ایشون که مبادا رو دستش بلند نشه.

پس ببینید زندگی خیلی پیچیده تر از اونه که بشه راحت براش نسخه پیچید. هر کسی باید خودش با توجه به شرایط خودش ببینه که چی بنفعشه یا نه. ممکنه شما با رفتن به دانشگاه آزاد موفق تر از اونی که تو دانشگاه سراسریه باشی . ممکنه هم که اینجور نباشه.

پارامترهای زیادی تو این قسمت هست. هر کسی هم حرفی می زنه و نسخه ای می پیچه. ولی معلوم نیست کدومش مفیده.
    Last edited by bida; 02-07-2010 at 02:33.

6. 12 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز من هدفی که دارم شما حتی نمیتونی تصور کنی . هدف های من هم ارز هدف های فیلسوفانی همچون لابنیتز و نیوتون است اگر بریم عقب هم ارز سقراط و ارسطو!
    هدف هست که من این روح آزاده خودم را پرورش دادم . آیا اگر هدف نباشه میشه چنین روحی را پرورش داد که سخت ترین چیز ها را به خضوع در میآره!

در ضمن خیالت از درصد های من راحت باشه که من امسال مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم .
    دمن این حرف ها را زدم تا اینجا هرکسی نیاد برای خودش پز بده و درصد هاش را به رخ بقیه بکشه! آقا میاد میگه : " من خراب کردم 80 زدم!!!" از این انسان های پست و نمره دوست متنفرم!
    با با اینقدر فیلم راز رو نگا نکنین به جاش دعا کنین خدا کمکمون کنه

8. این کاربر از hossein1320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دوستان می گم چرا تو سوالای ریاضی کنکور خبری از لگاریتم و تصاعد حسابی و چند مورد دیگه که همیشه پای ثابت کنکور بودن نبود؟؟؟
    این موضوع ذهن من رو خیلی به خودش مشغول کرده ...تقریبا 10% از چیزی که سرمایه گزاری کرده بودم به همین خاطر براحتی پرید...
    اخ گفتي!
    10 درصد؟؟؟
    من تقريبا 50 درصد از چيزايي كه سرمايه گذاري كرده بودم پريد...تازه از ديفرانسيل و تناوب اينا هم نبود.....لعنت به اين شانس...
    اين همه قبل كنكور اومديد اينجا .بدردتونم خورد؟
    والله من هرچي خيلي خوش بينانه هم كه نگا ميكنم ميبينم ضررش خيلي.... بيشتر از سودش بوده!!

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

شما یه تحقیق کنید ببینید یه مهندس فوق لیسانس که تو شرکت نفت استخدام میشه ماهیانه چه قدر حقوق میگیره
    اخ امير جون اسم نفتو نيار....
    ارزوي من مهندسي نفت-مخازن شيراز بود كه....
    الان فكر كردن بهش برام حرامه...!
    راستي شركت نفت هم قديما وضعش خوب بود...از وقتي ا.ن اومده شركت نفت هم مثل بقيه جاها شده!

10. 6 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

ویرایش:آخرین اخطار!!!
    Last edited by rambo_1386; 03-07-2010 at 19:49.

12. 5 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

بابا ول کنین بعد کنکوری!
    من هرچی به خودم امید میدم که خوب میشم تا بتونم کنکورو ول کنم و برم دنبال تابستون! شما هی میاید از این بحثای خفنی میکنین که آدم دود از کلش در میاد!!!!!

یه خورده امید بدید!

من که میگم ایشالله همه هر جا بخویم قبولیم

مهمتر اینه که تلاش کردیم

من عمرا گه درصد بگیرم تا 2 الی 3 روز دیگه
    چون ممکنه برم برای سال سوم!!1!!

به نظر شما بری انتخاب رشته از کجا شروع کنیم؟

من هنوز دقیقا علاقه ام را هم نمیدونم!

+

پارسال من یکی از بچه ها رو دیدم که دفترچه خودشو گرفته بود
    میدونین چجوریه؟ به همه میدن یا پارتی بازیه

14. 2 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام بر کنکوریایی مهربووون
    وای چه روزاییه الان
    یادش بخیر من تا خوده روز نتیجه داشتم چیز می شدم
    هر روز دعا ثنا .... از این حرفا کلی بچه مثبت شدم تو اون دوره
    ولی خداییش خیلی باحاله
    منم درصدمو حساب نکردم .... ولی بعدا گفتم ای کاش حساب می کردم که بعدش که نتیجه اومد بفهمم نیاز به اعتراض هست یا نه ولی بازم مهم نیست ... حساب نکنید جذاب تره
    نتیجش که بیاد کلی به این روزا می خندید

نمی تونم بگم استرس نداشته باشید
    چون کاریش نمی شه کرد !! هر کی هم بگه استرس نداره دروغ می گه ولی مطمئن باشید بعدا کلی به این روزا می خندید

برا همتون آرزوی موفقیت می کنم
    یا علی

16. این کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9

سلام بر کنکوریایی مهربووون
    وای چه روزاییه الان
    یادش بخیر من تا خوده روز نتیجه داشتم چیز می شدم
    هر روز دعا ثنا .... از این حرفا کلی بچه مثبت شدم تو اون دوره
    ولی خداییش خیلی باحاله
    منم درصدمو حساب نکردم .... ولی بعدا گفتم ای کاش حساب می کردم که بعدش که نتیجه اومد بفهمم نیاز به اعتراض هست یا نه ولی بازم مهم نیست ... حساب نکنید جذاب تره
    نتیجش که بیاد کلی به این روزا می خندید

نمی تونم بگم استرس نداشته باشید
    چون کاریش نمی شه کرد !! هر کی هم بگه استرس نداره دروغ می گه ولی مطمئن باشید بعدا کلی به این روزا می خندید

برا همتون آرزوی موفقیت می کنم
    یا علی
    در کل

18. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

به نظر شما بری انتخاب رشته از کجا شروع کنیم؟

من هنوز دقیقا علاقه ام را هم نمیدونم!

+

پارسال من یکی از بچه ها رو دیدم که دفترچه خودشو گرفته بود
    میدونین چجوریه؟ به همه میدن یا پارتی بازیه
    تایید میشه منم یه سوال دارم مشاور خوب واسه انتخاب رشته تو تهران سراغ دارید ؟ پیرور(بهروز تفرشی) و نیکخو چطورن؟ تا چه رتبه از منطقه 2 ارزش داره آدم بره پیش یه مشاور خوب ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •