خوشبختانه ما دخترا این یه مشکلو نداریم دیگه من خودم خیلی مثبت نگری کردم که موندم بعد اینکه پاسخبرگمو دادم شروع کردم به گریه چون بغل دستیام از همون ساعت 12 یکی یکی عملیات رو آغاز کرده بودن منم خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم که نشد ولی خب خوبیش اینه که کسی ازم نمی پرسه چه طور دادی؟؟؟
هم عربی آسون بود هم دینی نمی خوام ناراحتت کنم ولی زیاد دلتو خوش نکن این سختی که می گن به خاطر غیرعادی بودن سوالای کنکور امسال نبود به خاطر جدید بودن سوالات بودن حالا می بینی بچه های کنکور 90 سال دیگه تو دوران جمع بندی که بشینن بخونن می بینن 88 و 89 فرق زیادی با هم ندارن (تو دهه ی 80 ما فقط یه دونه کنکور آنچنانی و غیر عادی داشتیم که اونم 84 بوده و 89 هم اصلا مثل اون نبود)
همونو بگو (البته تصاعد که هر سال فقط یه دونه میاد و این اواخرم که همش هندسیش امده بود)...من همیشه می گفتم چقدر خوبه که سوالای ریاضی با ریاضی پایه شروع می شه و آدم واسه ادامه کار انرژی می گیره اون وقت امسالهمون سوال اولو که دیدم ترجیح دادم اول برم سراغ فیزیک کار خیلی خوبیم کردم فقط یه جا اشتباه کردم اونم این بود که بعد فیزیک برگشتم سر ریاضی باید می رفتم شیمی می زدم بعد وقتمو واسه ریاضیا تلف می کردم (حالا بماند که همون فیزیکم همش غلط غلوط از آب در اومد)