تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 927 از 1135 اولاول ... 4278278779179239249259269279289299309319379771027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

یه چیز جالب اینه که من میزارم فایل اپلود بشه با سرعت 55 اپلود میکنه و وقتی دانلود همزمان میزارم از سرعت اپلود کم نمیشه و دانلود هم با سرعت 62 انجام میده ....
    یعنی 24 ساعته بزاری اپلود مشکلی نیس.... نایس نایس

2. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه چیز جالب اینه که من میزارم فایل اپلود بشه با سرعت 55 اپلود میکنه و وقتی دانلود همزمان میزارم از سرعت اپلود کم نمیشه و دانلود هم با سرعت 62 انجام میده ....
    یعنی 24 ساعته بزاری اپلود مشکلی نیس.... نایس نایس
    اره سرعت دانلود با اپلود جداست

4. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

برا من که بیست نت دارم سرعت این سایت مثل بقیه سایتهاست رو 2048 هم هست downstream

6. این کاربر از h_mirgh20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان و برادران 2020
    اگه از این سایت دانلود کنید سرعت دانلودتون تا 1مگ هم میره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت به صورت ازمایشی هست بزودی سایت های بزرگی مثل دانلودها و بقیه نیز اضافه میشن
    پینگ هم تا اواسط هفته هم درست میشه پهنای باند رو اضافه کردن ولی یهخورده
    تا اواسط هته بیشترش میکنن
    خدایی پدر اینا رو در اوردم کل مخابرات منو میشناسه طرف پهنای باندم و روی 4مگ بست و اپلود هم روی 1 مگ
    نویز خط یهو ر*ید
    داداش،شما چطور میگی میخوان پهنای باند رو اضافه کنن؟؟دقیقا پشتیبانی این حرف رو بهت زد؟؟
    آخه امشب زنگ زدم پشتیبانی 2020 باهاشون در مورد این موضوع افزایش پهنای باند و تغییرات تجهیزات مخابراتی و ...صحبت کردم و کلا طرف منکر همه ی اینا شد و گفت اصلا همچین چیزی نیست و کی گفته و از این جور حرفا...!
    چیزی که خیلی اعصاب منو بهم ریخت این بود که طرف حتی منکر قطعی های این چند هفته و مشکل DNS Server شد و میگفت همچین مشکلی هم نبوده

8. این کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان بیست نتی،لطفا اگه مقدوره شما هم به پشتیبانی 2020 زنگ بزنید و در مورد افزایش پهنای باند سؤال کنید ببینیم همچین چیزی واقعا صحت داره یا نه...

به من که گفتن اصلا همچین خبری نیست...

10. این کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

درود به همه شیرازی های عزیز من به شخصه کسی هستم که 13 ساله از اینترنت استفاده می کنم. از زمانی که دیال آپ با اسپید 2 کیلوبایت بود تا حالا که ای دی اس ال دارم. کله این شرکتا همه تبلیغ هستن. اگه یه ای دی اس ال قوی میخاین با امکانات زیاد و پشتیبانی قوی و بدون قطعی آسیاتک رو معرفی میکنم.3 ساله آسیاتک دارم در کل 2 با قطعی داشتم اونم به خاطر مخابرات بود . پینگ نسبتا عالی و سرعت بسیار بالا. Download Steram : 6244 Upload Sttream : 755 همیشه هم 2مگابایت میگیرم ماهی 10 گیگ. Speed Download زیره 450 کیلوبایت نمیره. آپلود هم 60 کیلو بایت. مودم هم Pattom هست . پیش شماره 723 . یک خط دیگه هم داشتم پیش شماره 730. ماله یکی از دوستام هم 830 یا 820 بود اونم هیچ مشکلی نداشت. شبانه هم قبل از اینکه بریم زیره نظر تهران 120 کیلو بایت بود. الان شبانم با روزانه یکیه. 450 تا 600 کبلوبایت.منکه واقا راضیم. شبانه هم Auto وصل میشه نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست این پاسخ رو زدم که همه از سر در گمی بیان بیرون. جای هیچ شک و نگرانی نیست. البته اگه ای دی اس ال عالی می خاین. درود بر آسیاتک ......

12. این کاربر از 9527 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود به همه شیرازی های عزیز من به شخصه کسی هستم که 13 ساله از اینترنت استفاده می کنم. از زمانی که دیال آپ با اسپید 2 کیلوبایت بود تا حالا که ای دی اس ال دارم. کله این شرکتا همه تبلیغ هستن. اگه یه ای دی اس ال قوی میخاین با امکانات زیاد و پشتیبانی قوی و بدون قطعی آسیاتک رو معرفی میکنم.3 ساله آسیاتک دارم در کل 2 با قطعی داشتم اونم به خاطر مخابرات بود . پینگ نسبتا عالی و سرعت بسیار بالا. Download Steram : 6244 Upload Sttream : 755 همیشه هم 2مگابایت میگیرم ماهی 10 گیگ. Speed Download زیره 450 کیلوبایت نمیره. آپلود هم 60 کیلو بایت. مودم هم Pattom هست . پیش شماره 723 . یک خط دیگه هم داشتم پیش شماره 730. ماله یکی از دوستام هم 830 یا 820 بود اونم هیچ مشکلی نداشت. شبانه هم قبل از اینکه بریم زیره نظر تهران 120 کیلو بایت بود. الان شبانم با روزانه یکیه. 450 تا 600 کبلوبایت.منکه واقا راضیم. شبانه هم Auto وصل میشه نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست این پاسخ رو زدم که همه از سر در گمی بیان بیرون. جای هیچ شک و نگرانی نیست. البته اگه ای دی اس ال عالی می خاین. درود بر آسیاتک ......
    برو عزیزم این حنا ها دیگه رنگی نداره
    برجی 50 تومن پول میدم سرعت دانلودم 30 هست 80 درصد هم تایم اوت دارم پینگ گوگل هم 600 هست پشتیبانی هم میگه همینه که هست اگه نمیخوای جمعش کن ما برای کسی دعوتنامه نفرستادیم !!!!!

ادم با تلگراف یه فایلی رو دانلود کنه سرعتش بیشتر از این خراب شده اسیاتک هست

TAPATALK

14. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

منم با آسیا تک مشکل دارم
    همیشه که پبنگش بالاست(من به پینگش کاری ندارم)
    تایم اوت که خدا انشااله زیادترش کنه همین الان 6 بار سایت amd را خواستم باز کنم آخرش نتونست منم یک فحش دادم بی خیال شدم(ضمن پوزش)
    سرعتشم که برای 1 مگ نا محدود حدود 30-40 هست دانلود
    حالا شما چطوزی از راه نرسیده میگی عالیه؟!

16. 5 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اسیاتک افتضاح شده!

پست تبلیغاتی تابلو هست همین امروز هم ثبت نام شده!

اسیا تک این روزها دوحالت داره:
    1-پینگ کم تایم اوت زیاد
    2-پینگ بالا تایم اوت کم

Last edited by ahriman323; 31-07-2013 at 23:54.

18. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1

من دوستم آسیاتک نامحدود داره میگه هیچ مشکلی نداره و وضعیت پینگش هم خوبهمن که میخوام بیام آسیاتک هم ارزونتره هم باکیفیت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •