یه چیز جالب اینه که من میزارم فایل اپلود بشه با سرعت 55 اپلود میکنه و وقتی دانلود همزمان میزارم از سرعت اپلود کم نمیشه و دانلود هم با سرعت 62 انجام میده ....
یعنی 24 ساعته بزاری اپلود مشکلی نیس.... نایس نایس
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
یه چیز جالب اینه که من میزارم فایل اپلود بشه با سرعت 55 اپلود میکنه و وقتی دانلود همزمان میزارم از سرعت اپلود کم نمیشه و دانلود هم با سرعت 62 انجام میده ....
یعنی 24 ساعته بزاری اپلود مشکلی نیس.... نایس نایس
اره سرعت دانلود با اپلود جداست
برا من که بیست نت دارم سرعت این سایت مثل بقیه سایتهاست رو 2048 هم هست downstream
داداش،شما چطور میگی میخوان پهنای باند رو اضافه کنن؟؟دقیقا پشتیبانی این حرف رو بهت زد؟؟
آخه امشب زنگ زدم پشتیبانی 2020 باهاشون در مورد این موضوع افزایش پهنای باند و تغییرات تجهیزات مخابراتی و ...صحبت کردم و کلا طرف منکر همه ی اینا شد و گفت اصلا همچین چیزی نیست و کی گفته و از این جور حرفا...!
چیزی که خیلی اعصاب منو بهم ریخت این بود که طرف حتی منکر قطعی های این چند هفته و مشکل DNS Server شد و میگفت همچین مشکلی هم نبوده![]()
دوستان بیست نتی،لطفا اگه مقدوره شما هم به پشتیبانی 2020 زنگ بزنید و در مورد افزایش پهنای باند سؤال کنید ببینیم همچین چیزی واقعا صحت داره یا نه...
به من که گفتن اصلا همچین خبری نیست...
درود به همه شیرازی های عزیز من به شخصه کسی هستم که 13 ساله از اینترنت استفاده می کنم. از زمانی که دیال آپ با اسپید 2 کیلوبایت بود تا حالا که ای دی اس ال دارم. کله این شرکتا همه تبلیغ هستن. اگه یه ای دی اس ال قوی میخاین با امکانات زیاد و پشتیبانی قوی و بدون قطعی آسیاتک رو معرفی میکنم.3 ساله آسیاتک دارم در کل 2 با قطعی داشتم اونم به خاطر مخابرات بود . پینگ نسبتا عالی و سرعت بسیار بالا. Download Steram : 6244 Upload Sttream : 755 همیشه هم 2مگابایت میگیرم ماهی 10 گیگ. Speed Download زیره 450 کیلوبایت نمیره. آپلود هم 60 کیلو بایت. مودم هم Pattom هست . پیش شماره 723 . یک خط دیگه هم داشتم پیش شماره 730. ماله یکی از دوستام هم 830 یا 820 بود اونم هیچ مشکلی نداشت. شبانه هم قبل از اینکه بریم زیره نظر تهران 120 کیلو بایت بود. الان شبانم با روزانه یکیه. 450 تا 600 کبلوبایت.منکه واقا راضیم. شبانه هم Auto وصل میشه نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست این پاسخ رو زدم که همه از سر در گمی بیان بیرون. جای هیچ شک و نگرانی نیست. البته اگه ای دی اس ال عالی می خاین. درود بر آسیاتک ......
برو عزیزم این حنا ها دیگه رنگی نداره
برجی 50 تومن پول میدم سرعت دانلودم 30 هست 80 درصد هم تایم اوت دارم پینگ گوگل هم 600 هست پشتیبانی هم میگه همینه که هست اگه نمیخوای جمعش کن ما برای کسی دعوتنامه نفرستادیم !!!!!
ادم با تلگراف یه فایلی رو دانلود کنه سرعتش بیشتر از این خراب شده اسیاتک هست
TAPATALK
منم با آسیا تک مشکل دارم
همیشه که پبنگش بالاست(من به پینگش کاری ندارم)
تایم اوت که خدا انشااله زیادترش کنه همین الان 6 بار سایت amd را خواستم باز کنم آخرش نتونست منم یک فحش دادم بی خیال شدم(ضمن پوزش)
سرعتشم که برای 1 مگ نا محدود حدود 30-40 هست دانلود
حالا شما چطوزی از راه نرسیده میگی عالیه؟!
اسیاتک افتضاح شده!
پست تبلیغاتی تابلو هست همین امروز هم ثبت نام شده!
اسیا تک این روزها دوحالت داره:
1-پینگ کم تایم اوت زیاد
2-پینگ بالا تایم اوت کم
![]()
![]()
Last edited by ahriman323; 31-07-2013 at 23:54.
من دوستم آسیاتک نامحدود داره میگه هیچ مشکلی نداره و وضعیت پینگش هم خوبهمن که میخوام بیام آسیاتک هم ارزونتره هم باکیفیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)