چرا هیچکی به من نمیگه چجوری کاراکترای اضافی رو پاک کنم؟چرا هیچکی نمیفهمه دلم از چی گرفته ببخشید کانال عوض شد
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چرا هیچکی به من نمیگه چجوری کاراکترای اضافی رو پاک کنم؟چرا هیچکی نمیفهمه دلم از چی گرفته ببخشید کانال عوض شد
می ری تو بازی.... setting رو انتخاب می کنی و بعد روی account کلیک می کنی...بعد از اون قسمت بالا روی delete account کلیک میکنی و پسوردت رو می زنی و اکانتت پاک میشه
dracula_killer جون بیزحمت من رو فاندر کن مرسی xD
lol تو دیگه خیلی بد شانسی xDمنم خونمون خالی بود از شانس بدما یک دونه هم دختر پیدا نشد
حالا خونه پره دخترا همینجور پیدا میشن
بیا پیش من ~~~>![]()
![]()
![]()
همین الان زدم...ببین فاندر شدی؟
سلام محمد.خوبی عزیز؟
آقا کجایی تو؟
میبینم که به سلامتی داری میری خدمت.ولی خیلی ضد حاله خدمت.کاش میشد نری.اگه راه داره هر کاری میتونی بکن که نری خدمت.چون بدبخت میکنه آدم رو هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی.
من که الان دم خونمون و تو تهران هم افتادم و صبح با سرویس میرم و ساعت 2 با سرویس برمیگردم و دو تا سرباز صفر هم زیر دستمه و کارم اداری هست و پشت کامپیوتر هستم و عصرها میام خونه و به کار و زندگی و بازی آنلاین و اینا میرسم و ....دیگه چی بگم برات.باز داره اعصابم خورد میشه و دهنم سرویس شده و هی میگم کی تموم میشه این خدمت.آموزشی رو که دیگه نگو یه کابوس واقعی هست آموزشی سربازی.آدم مرگ رو جلوی چشماش میبینه.
خدایا شکرت که خدمتم داره تموم میشه.
نبوووووووووووووود 4 ماه دیگههههههههههه.......![]()
دوستان کسی که روی setting trap کار میکنه، رو چه attribute باید کار کنه؟!
سلام هادی جان ...
والا چی بگم خیلی این در و اون در زدم ولی نشد که نشد 2 بار کمیسیون رفتم برای کفالت و گفتم تک پسر هستم و پدرم عمل قلب باز کرده و خونه نشین شده ولی یارو برگشت گفت عیبی نداره خوب میشه پدرت و معافی بهت تعلق نمیگیره.... واقعا متاسفم برای این ....
خیر سرم اومدم بعد عمل پدرم یه 2 روز استراحت کنم این پاکت و دیدم کلی بهم ریختم
حالا قرار از یه طریق دیگه اقدام کنم تا ببینیم چی میشه ... راستی چه جوری اینقدر نزدیک افتادی ؟
اتفاقا یکی از دوستان من داره معاف پزشکی میگیره، من تمام مدت باهاش هستم، پدرش رو دارن در میارن! یه مشت آدم عقده ای که فقط پول میخوان!
طبق قانون اونایی که لیسانس دارن، اگه نمره چششون بالای 10 باشه، معاف هستن، این 14 هست! معاف نمیدن، یه جور قطره میریزن، نمره چشش میشه 12، بعد اونو بیخودی ضرب در چهار تا عدد میکنن که خودشون فقط سر دی میارن که در نهایت میشه 7 و میگن معاف نیستی.
تازه فقط این نیست که! بیچاره مینیکس پاش هم پارس! همین چند وقت پیش داشت از راه پله میومد پایین، پاش خالی کرد، قل خورد همه کتف و گردن و پاش ضربه دید! شانس آورد کتفش نشکست. بعد دکتر دست میزنه، میگه عادی هست! عکس رادیولوژی رو هم قبول نداره!!!
=============
بگذریم، این دعا کردن به چه دردی میخوره؟!
سلام
چطوری می تونم تو Gunsmith قیمت ها رو خودم تعیین کنم؟ شهرهای دیگه همه قیمت هاشون 3-4 برابر قیمت اصلی هست.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)