تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 927 از 4751 اولاول ... 427827877917923924925926927928929930931937977102714271927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه aidaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران (اقدسیه)

پيش فرض

یه سوال دیگه برای سفارش باید چیکار کنم؟

چی میخواد؟

مهمه طرف قرار داد کی باشه؟ اخه خط خونه مالکش بابامه نه من

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من بازم سوال برام پیش اومد

اینکه مودم کدوم خوبه اخه تو سایت شاتل 2 تا زده

بعد اگه کسی این اکو128 رو بگیره و شارژش تموم شه و به مدت 2 ماه شارژ نکنه برای بعدش مسائله ای نیس؟ یعنی میشه بازم شارژ کرد دیگه؟

چی میخواد؟

شما سوالتو بپرس ما بازم جوب میدیم
    asus am602 بگیر قیمتش 40 الی 50 هزلر تومنه مودم خوبیه

نمیشد باید شارژش كنی و گرنه قطعت میكنند وباید از نو شروع كنی اگه میخوای سه ماهه بگیر قیمتشم پایینتره

سه راه برا ثبت نام وجود دارد
    1.اینترنتی((اگه از این طریق ثبت نام كنی 5000 تومن تخفیف بهت میدند))
    2.تلفنی
    3.حضوری
    10000 هزار تومن تخفیف با ارایه كارت تخفیف از دوستانی كه شاتلی هستند

مدارك
    1.اخرین قبض پرداخت شده
    2.اگه سرویس بالا میخوای گواهی اشتغال به تحصیل

مهم نیست خط به نام كیه مهم اینه كه سرویسا كی میخواد بگیره

موفق باشید

3. 2 کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا شما سرویس میخوای چیکار فقط کافیه یدونه فلش بگیری سر کار سه چهار تا فیلم سه سوته دانلود کن خونه هم کار داشتی با دایل آپ به کارهات برس....

5. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی میخواد؟

من فقط براي تكميل صحبت دوستمون اين رو عرض كنم.

صاحب خط تلفن كه پدر شماست حتماً بايد فرم مخصوص شاتل رو امضا كنند و كپي شناسنامه ايشون هم بايد باشه.

مهم اون امضا هست.

يكي از دوستام سر همين موضوع، نتونست از شاتل سرويس بگيره چون صاحب خط اصلاً در دسترس نبود.

آقا شما سرویس میخوای چیکار فقط کافیه یدونه فلش بگیری سر کار سه چهار تا فیلم سه سوته دانلود کن خونه هم کار داشتی با دایل آپ به کارهات برس....

حرف شما درسته. مشكل اينجاست كه اينترنت سر كار رو خود همون شركت تهيه كرده و نميشه براي كار غير اداري ازش استفاده كرد.

البته اگر بيان به من بگن اگر كار شخصي هم داري با اينترنت انجام بده، با كمال ميل اين كارو خواهم كرد.

كلاً اين سرعت بالا رو در سر كار از اين جهت عرض كردم كه بد عادت كرده منو و نميتونم تو منزل از سرعت پايين استفاده كنم.

تازه اگر ميتونستم با همين مبلغ، يه اينترنت 1 مگ براي خونه با كيفيت خوب بر ميداشتم، حتماً اين كارو ميكردم.

متاسفانه و باز متاسفانه هزينه اينترنت تو ايران خيلي خيلي بالاست.

تو آلمان DSL16000 (سرعت دانلود 2MB/s) يه چيزي حدود 40 تا 60 يورو در مياد. يعني شبيه هزينه اي كه ما در ايران داريم براي سرعت 50KB/s ميكنيم.

7. 2 کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان. میشه باز منو راهنمایی کنین

در رابطه با مودم که شما فرموده بودین asus am602 بگیر ممکن هست شاتل اذیت کنه و بگه چون مودمت zyxle-660uنیست (همون مودمی که شاتل 60000 تومن داره میده)من سرعتت رو به خوبی ساپورت نمیتونم بکنم یا از این جور حرفا(مثلا بفیه با مودم zyxle-660u سرعت 60 k داشته باشن و کسی که asus am602 داره سرعت 50-55 k داشته باشه ) یا اصلا ربطی به مودم نداره ...
    بعدش به فرض اگه گفتن هیچ مشکلی نداره این asus am602 ، کارشناس نصب می آد برای نصب یا نه؟

شما خودت چرا مودم معرفی شده توسط شاتل (zyxle-660u) رو نخریدی ؟یعنی فقط ارزون بودن مودم براتون مهم بود یا نه امکاناتش رو هم مد نظر داشتین.
    Last edited by yahyqazmis; 14-08-2009 at 12:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

asus am602 بگیر قیمتش 40 الی 50 هزلر تومنه مودم خوبیه...

سلام به همه دوستان. میشه باز منو راهنمایی کنین

در رابطه با مودم که شما فرموده بودین asus am602 بگیر ممکن هست شاتل اذیت کنه و بگه چون مودمت zyxle-660uنیست (همون مودمی که شاتل 60000 تومن داره میده)من سرعتت رو به خوبی ساپورت نمیتونم بکنم یا از این جور حرفا(مثلا بفیه با مودم zyxle-660u سرعت 60 k داشته باشن و کسی که asus am602 داره سرعت 50-55 k داشته باشه ) یا اصلا ربطی به مودم نداره ...
    بعدش به فرض اگه گفتن هیچ مشکلی نداره این asus am602 ، کارشناس نصب می آد برای نصب یا نه؟

شما خودت چرا مودم معرفی شده توسط شاتل (zyxle-660u) رو نخریدی ؟یعنی فقط ارزون بودن مودم براتون مهم بود یا نه امکاناتش رو هم مد نظر داشتین.
    سرعت اینترنت شما هیچ ربطی به مودم ندارد
    این نوع مودم را شاتل پشتیبانی میكند فقط عرضه نمیكند كه به درك برو خودت بخر كارشناس هم میاد براد نصب میكند
    بیشتر دوستان نظرشون asus am602 منم رفتم گرفتم من 55000 تومن گرفتم همین مودمی كه شاتل میدد مطمین باش بیرون ارزون تره
    شما از مودم فقط و فقط كانكت شدن و كانفیگ راحت میخوای كه asus am602 یكی از بهترینه و بس نمیخوای كه برات پرواز كند

موفق باشید

10. این کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب منو بدین

من چند وقته که سرعت دانلودم 0 میشه
    و تا یه بار قطع و وصل نکنم وصل نمیشه
    نمیشه یه کاریش کرد که درست بشه؟
    مثلا شب میزارم دانلود شه، 1 ساعت بعد دیگه قطع میشه تا صبح
    الکی سیستم روشنه
    لطفا راهنماییم کنید
    من ساکن اصفهان هستم
    مرسی
    از چه سایتی دانلود میکنی؟ لینکات مستقیمه؟موقع صفر شدن سرعت دانلودت وبگردی هم قطع میشه؟ چراغ مودمت ثابته یا چشمک زن؟ تو روز هم این مشکل رو داری؟ میخوایم ببینیم ایراد از لینکاته یا از مودم و نویز خطت یا کلا از شاتل.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من فقط براي تكميل صحبت دوستمون اين رو عرض كنم.

صاحب خط تلفن كه پدر شماست حتماً بايد فرم مخصوص شاتل رو امضا كنند و كپي شناسنامه ايشون هم بايد باشه.

مهم اون امضا هست.

يكي از دوستام سر همين موضوع، نتونست از شاتل سرويس بگيره چون صاحب خط اصلاً در دسترس نبود.
    چه قانونیای وضع كردند من فقط كپی شناسنامه خودم-گواهی اشتغال به تحصیل-اخرین قبض پرداخت شده به پیك دادم براشون برد
    البته استان با استان قانوناشون فرق میكند

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

14

سرعت اینترنت شما هیچ ربطی به مودم ندارد
    این نوع مودم را شاتل پشتیبانی میكند فقط عرضه نمیكند كه به درك برو خودت بخر كارشناس هم میاد براد نصب میكند
    بیشتر دوستان نظرشون asus am602 منم رفتم گرفتم من 55000 تومن گرفتم همین مودمی كه شاتل میدد مطمین باش بیرون ارزون تره
    شما از مودم فقط و فقط كانكت شدن و كانفیگ راحت میخوای كه asus am602 یكی از بهترینه و بس نمیخوای كه برات پرواز كند

موفق باشید
    پس با این اوصاف پیشنهاد شما به من Asus am 602 هست دیگه؟
    اگه قرار باشه بگیرم ، خریدم شامل گارانتی میشه؟(از هر جایی ) یا نه؟
    ساخت کجاست؟یه موقع چینیش رو به ما نندازن؟(جعبش پرس شده هست یا نه ؟ مثلا فروشنده یه دست دومش رو نکنه توی پاچمون )میشه راهنمایی کنید موقع خرید به چه نکاتی باید دقت کنم.

دم همه شما گرم بابت همه چیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

quote=rasoul2005;4084303]سرعت اینترنت شما هیچ ربطی به مودم ندارد

موفق باشید[/quote]

دوست عزیز پس نظر شما خرید asus am 602 هست دیگه تا خرید خود مودم شاتل(zyxle-660u)؟
    اگه قرار باشه اینرو بخرم ، موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم بهتره ؟(کشور سازنده+قیمت+تقلبی نبودن+...)
    ممکن هست فروشنده یه دست دوم رو بهم بفروشه؟یا نه
    Last edited by yahyqazmis; 14-08-2009 at 12:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •