کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان لطفا سریع ج بدید داره دیر میشه
![]()
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان لطفا سریع ج بدید داره دیر میشه
![]()
در اين مورد هيچ كاري از دست شما برنمياد. اين موضوع به شركت ارائه دهنده سرويس بر ميگرده.
بسته به پهناي باندي كه داريد شركت براي شما تنظيمات رو تعريف ميكنه.
مثلاً شما اينترنت 512 داري و با اين اينترنت شما بايستي با سرعت 64 كيلوبايت برثانيه دانلود داشته باشيد.
اما سرويسهايي كه شركتها ارائه ميدهند حجمي هست و همين مسئله باعث ميشه شما در ساعتهاي اداري با سرعت بالا دانلود داشته باشي.
در ساعتهاي رايگان يا شبانه سرعتش شما به حالت عادي بر ميگرده.
كاري از دست شما بر نمياد. تنها راه حل اينه كه نوع سرويس رو عوض كنيد.
شاد باشيد
نميدونم آيا شركت داده گستر عصر نوين (نوين نت) در منطقه شما وجود داره يا نه.
اين شركت تازه راهاندازي شده و تازه داره كارهاش رو انجام ميده.
تعداد مشتركينش در حال حاضر كم هست. مطمئن باشيد سرويسهاش خوبه.
من الان دارم از اين شركت سرويس ميگيرم. خوبه مشكلي هم نداشتم.
البته به مرور زمان و با افزايش تعداد كاربران سرعت افت خواهد كرد. ولي اين مورد براي شهري مثل تهران شايد به 1 سال هم طول بكشه.
شاد باشيد![]()
با توجه به مواردي كه شما بيان كرديد مشكل از خط رانژه شده شماست.
زماني كه چراغ DSL خاموشه به معني اينه كه ارتباط فيزيكي شما به مشكل برخورد كرده.
شما يه گوشي ساده رو به سيم تلفني كه پشت مودم وصله وصل كنيد. ببينيد آيا بوق وجود داره يا نه.
در صورت مثبت بودن موضوع از سالم بودن مودم مطمئن بشيد. (مودم رو جاي ديگهاي كه سرويس داره امتحان كنيد).
بعد از مطمئن شدن همه چيز گوشي تلفنهايي كه در مدار اين خط وجود دارند در بياوريد.
اگه مشكل حل نشد با شركت ارائه دهنده سرويس در ميان بگذاريد.
شاد باشيد![]()
سلام به همگی
برای ساخت کانکشن adsl در وندوز 7 باید چیکار کرد؟
من امروز اینترنتم وصل شد و با cd راهنمای مودم(tp-link td 8817) رو رو حالت PPPOE تنظیم کردم و حالا میخوام کانکشن بسازم تو xp کار راحت بود ولی تو ویندوز سون نیمدونم چیکار کنم تو گوگل سرچ کردم یه چندتا راهنما خوندم ولی اونجایی که باید یوزر و پسورد رو وارد کنی وقتی روی conect کلیک میکنم ارور 651 میده در ضمن الان هم بدون ساختن کانکشن(خودم نمیدونم چجوری) به اینترنت وصلم!؟ چجوری میتونم دیسکانکت بشم؟
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
ممنون دوست عزیز الان رفتم سایت نوین نت و تعرفه هاشو دیدم ... همش ضریب 1 به 10 بود... دوست عزیز خود شما نوین نت داری ؟؟؟
نظرت راجع به تل کام ((telecom)) چیه ؟؟
Last edited by arash-king; 28-07-2012 at 19:53.
در اين مورد اطلاع خاصي ندارم. از اونجايي كه خودم اين سرويس رو دارم تا حالا از لحاظ سرعت به مشكلي برخورد نكردم.
من شمال هستم. شركتهايي كه ارائه سرويس ميدن: مخابرات، شاتل، داد گستر (نوين نت)، دوران، آذرخش
شركتهاي دوران و آذرخش فقط سرويسها نامحدود 128 و 256 ارائه ميكنند.
خودم الان داده گستر دارم. ازش خيلي راضي هستم.
قيمت ارائه سرويسش هم خوبه نسبت به شركتهاي ديگه.
شرايط تهران رو نميدونم. شايد در اونجا سرويس ارائه دادن كار سختي باشه.
شاد باشيد![]()
مودمتون رو خاموش كنيد.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)