ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون
ببینید مثلا" از ایرانسل نمیتونم بخرم(چون ارزونتره) بعد به مبین نت بگم خودم مودم دارم؟
بعد از این سه نوع مودم شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
راستی چرا میگید سراغ وایمکس نرم؟
مشکل داره؟قطعی داره؟
من ADSL سپنتا 384 دارم و همه جوره از لحاظ کیفیت راضی هستم
فقط بحث سر قیمت هست
اگر با 80 هزار میشه اینترنت 1024 داشت چرا 60 هزار (با احتساب 15% تخفیف سطح کاربری) بدم بابت 384 ؟
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
من فقط برای یک کامپیوتر میخوام.
اینکه میتونید مودم رو از ایرانسل بخرید و بعد برید مبین نت رو نمیدونم، گرچه تو فرم ثبت نام مبین قسمتی برای ثبت مک آدرس مودم وجود داره ولی یکی از بچه ها تو تاپیک مبین نت نوشته بود که بهش گفتن نمیشه از مودم ایرانسل استفاده کنی. برای اینکه مطمئن بشی با این شماره تماس بگیر و ازشون سوال بپرس: 83869999 - 021
در مورد سه نوع مودم هم به کار خودتون بستگی داره. اگر محل شما تو پوشش داخلی مبین نت یا ایرانسل هست و به وای فای احتیاجی ندارید میتونید مودم 69000 تومنی که اسمشو بچه ها گذاشتن کله قندی بخرید.
اگر تو محدوده پوشش داخلی هستید و به این احتیاج دارید که اینترنت بصورت وای فای هم پخش بشه تو محیط میتونید از مودم داخلی با قابلیت وای فای استفاده کنید. همچین این مدل قابلیت استفاده از VoIP رو هم داره.
اگر هم تو منطقه شما وایمکس بد آنتن میده باید از مودم خارجی استفاده کنید که پشت بام یا بالکن شما نصب میشه.
معمول خودت شرکت وایمکس مودم رو به شما پیشنهاد میده.
پایداری وایمکس از ADSL کمتر هست و قطعی بیشتری تو سرویس هست. همینطور بعضی از بچه ها میگفتن که مودم داخلیی که گرفتن تو خونه جواب نمیده و حتما باید ببرن کنار پنجره یا تو حیاطی جایی تا چراغ سه تا آنتنش روشن بشه (مشکل آنتن دهی با مودم های داخلی). البته اینایی که گفتم مال ایرانسل بود، حالا مبین نت رو نمیدونم، مثل اینکه تو این فروم فقط دو تا کاربر مبین نت هست و بقیه هم ثبت نام کردن ولی هنوز خبری نشده. یه سری هم به تاپیک وایمکس ایرانسل و مبین نت بزنید و از کاربراش سوال کنید بد نیست.
در مورد قیمت هم حق با شماست. فقط شما شرکت های ADSL دیگه رو هم پیگیری کردید؟ مثلا شما اگر از مخابرات بخواید ADSL بگیرید میتونید سرعت 2 مگابیت رو با قیمت 74000 تومان بخرید. این مورد هم میتونید تو تاپیک ADSL مخابرات پیگیری کنید و از کاربراش بپرسید کیفیت ADSL مخابرات چجوریه.
تاپیک وایمکس ایرانسل:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک وایمکس مبین نت:
کد:
تاپیک ADSL مخابرات تهران:
کد: