تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 927 از 1759 اولاول ... 42782787791792392492592692792892993093193797710271427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون
    ببینید مثلا" از ایرانسل نمیتونم بخرم(چون ارزونتره) بعد به مبین نت بگم خودم مودم دارم؟
    بعد از این سه نوع مودم شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    راستی چرا میگید سراغ وایمکس نرم؟
    مشکل داره؟قطعی داره؟
    من ADSL سپنتا 384 دارم و همه جوره از لحاظ کیفیت راضی هستم
    فقط بحث سر قیمت هست
    اگر با 80 هزار میشه اینترنت 1024 داشت چرا 60 هزار (با احتساب 15% تخفیف سطح کاربری) بدم بابت 384 ؟

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
    من فقط برای یک کامپیوتر میخوام.

اینکه میتونید مودم رو از ایرانسل بخرید و بعد برید مبین نت رو نمیدونم، گرچه تو فرم ثبت نام مبین قسمتی برای ثبت مک آدرس مودم وجود داره ولی یکی از بچه ها تو تاپیک مبین نت نوشته بود که بهش گفتن نمیشه از مودم ایرانسل استفاده کنی. برای اینکه مطمئن بشی با این شماره تماس بگیر و ازشون سوال بپرس: 83869999 - 021

در مورد سه نوع مودم هم به کار خودتون بستگی داره. اگر محل شما تو پوشش داخلی مبین نت یا ایرانسل هست و به وای فای احتیاجی ندارید میتونید مودم 69000 تومنی که اسمشو بچه ها گذاشتن کله قندی بخرید.
    اگر تو محدوده پوشش داخلی هستید و به این احتیاج دارید که اینترنت بصورت وای فای هم پخش بشه تو محیط میتونید از مودم داخلی با قابلیت وای فای استفاده کنید. همچین این مدل قابلیت استفاده از VoIP رو هم داره.
    اگر هم تو منطقه شما وایمکس بد آنتن میده باید از مودم خارجی استفاده کنید که پشت بام یا بالکن شما نصب میشه.
    معمول خودت شرکت وایمکس مودم رو به شما پیشنهاد میده.

پایداری وایمکس از ADSL کمتر هست و قطعی بیشتری تو سرویس هست. همینطور بعضی از بچه ها میگفتن که مودم داخلیی که گرفتن تو خونه جواب نمیده و حتما باید ببرن کنار پنجره یا تو حیاطی جایی تا چراغ سه تا آنتنش روشن بشه (مشکل آنتن دهی با مودم های داخلی). البته اینایی که گفتم مال ایرانسل بود، حالا مبین نت رو نمیدونم، مثل اینکه تو این فروم فقط دو تا کاربر مبین نت هست و بقیه هم ثبت نام کردن ولی هنوز خبری نشده. یه سری هم به تاپیک وایمکس ایرانسل و مبین نت بزنید و از کاربراش سوال کنید بد نیست.
    در مورد قیمت هم حق با شماست. فقط شما شرکت های ADSL دیگه رو هم پیگیری کردید؟ مثلا شما اگر از مخابرات بخواید ADSL بگیرید میتونید سرعت 2 مگابیت رو با قیمت 74000 تومان بخرید. این مورد هم میتونید تو تاپیک ADSL مخابرات پیگیری کنید و از کاربراش بپرسید کیفیت ADSL مخابرات چجوریه.

تاپیک وایمکس ایرانسل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاپیک وایمکس مبین نت:
    کد:

تاپیک ADSL مخابرات تهران:
    کد:
    Last edited by XSS; 28-08-2010 at 23:19.

2. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا یه سوال اگر قطعیم درست شد ولی مودمم نتونست مشخصات خط رو بازم نشون بده آیا ایراد محسوب میشه ؟؟ من تو یه تاپیک تو همین سایت یکی از بچه ها همین مشکلو داشته رفته گارانتی گفتند با مودم دیگه عوض میکنند به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟ آیا برم عوض کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا یه سوال اگر قطعیم درست شد ولی مودمم نتونست مشخصات خط رو بازم نشون بده آیا ایراد محسوب میشه ؟؟ من تو یه تاپیک تو همین سایت یکی از بچه ها همین مشکلو داشته رفته گارانتی گفتند با مودم دیگه عوض میکنند به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟ آیا برم عوض کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید
    منم قصد خریدن همین مدل رو دارم و همین برام سواله.
    ولی خوب چیز خاصی نیست چون مودم های درپیت هم دارن و این مشکل باید نرم افزاری باشه.
    تو فروم های خارجی و قسمت سوالات cisco هم این مطرح شده و احتمال داره توی firm ware بعدی درست بشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه آیا 4 خار بودن یا 2 خار بودن سوکت سیم تلفنی که به مودم وصل میشه مهمه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه اون قسمت ربطی به قطعیهای خط شما نداره ضعف این مدله فکر هم نکنم با تعویض مودم مشکلش حل بشه باز با خود ساخت سیستم صحبت کنید که مودمی که عوض می کنید اون قسمتش رو تست می کنند تحویلتون میدن یا نه.

یه سوال دیگه آیا 4 خار بودن یا 2 خار بودن سوکت سیم تلفنی که به مودم وصل میشه مهمه ؟
    خیر هیچ تفاوتی نداره تو این مدل ولی بعضی از مودم ها مثل 8811 TPLINK فکر کنم کارایی داره.

7. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه اون قسمت ربطی به قطعیهای خط شما نداره ضعف این مدله فکر هم نکنم با تعویض مودم مشکلش حل بشه باز با خود ساخت سیستم صحبت کنید که مودمی که عوض می کنید اون قسمتش رو تست می کنند تحویلتون میدن یا نه.

خیر هیچ تفاوتی نداره تو این مدل ولی بعضی از مودم ها مثل 8811 TPLINK فکر کنم کارایی داره.
    مرسی دوست عزیز از راهنماییهاتون الان اون قسمت تنظیکماتو که گفتید روی gmt گزاشتم 3 ساعت هست قطعی نداشتم خدا کنه درست شده باشه مرسی

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    آپدیت ویندوز و آنتی ویروس خاموشه و از اینترنت هم اصلا استفاده نمی کنم و این چراغ ADSL چشمک میزنه.و مرتب از شارژم کم میشه
    چطور میتونم بفهم چی از اینترنت استفاده میکنه؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    آپدیت ویندوز و آنتی ویروس خاموشه و از اینترنت هم اصلا استفاده نمی کنم و این چراغ ADSL چشمک میزنه.و مرتب از شارژم کم میشه
    چطور میتونم بفهم چی از اینترنت استفاده میکنه؟؟؟؟؟
    اینکه مربوط به مودم نمیشه اینجا پرسیدید .اگر میخوای ببینی مودمت نشتی نداره که حجمت کم میشه کابل Lan رو اگر بکشی هر چند ثانیه یکبار یک چشمک کوچیک میزنه که به ISP وضعیت خودش رو اعلام کنه که این طبیعیه.
    ولی به احتمال ویندوز شما مشکل پیدا کرده.برای اینکه ببینی چقدر داره ازت کم میشه میتونی Du Meter رو نصب کنید.

11. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام 2تا سوال
    من از اینترنت شاتل استفاده می کنم با مودم D-Link DSL-200 فقط 1 پورت USB داره میخواستم ببینم چطور میتونم تنظیماتشو روی اتوماتیک بزارم که هروقت ویندوز بالا میاد مستقیم بره تو اینترنت؟
    تو قسمت config , encapsulation رو روی Router LLC گذاشتم ولی شبکه داخلی رو نمیشناسه و جایی هم نداره که یوزر و پسورد رو بزارم اصلا امکان این کار هست برای این مودم؟

سوال بعدی اینکه توی یکی از تاپیک ها یکی از دوستان نوشته بود این مودم ADSL2 رو پشتیبانی نمی کنه یعنی من الان از حداکثر سرعت نمی تونم استفاده کنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام 2تا سوال
    من از اینترنت شاتل استفاده می کنم با مودم D-Link DSL-200 فقط 1 پورت USB داره میخواستم ببینم چطور میتونم تنظیماتشو روی اتوماتیک بزارم که هروقت ویندوز بالا میاد مستقیم بره تو اینترنت؟
    تو قسمت config , encapsulation رو روی Router LLC گذاشتم ولی شبکه داخلی رو نمیشناسه و جایی هم نداره که یوزر و پسورد رو بزارم اصلا امکان این کار هست برای این مودم؟

سوال بعدی اینکه توی یکی از تاپیک ها یکی از دوستان نوشته بود این مودم ADSL2 رو پشتیبانی نمی کنه یعنی من الان از حداکثر سرعت نمی تونم استفاده کنم؟
    encapsulation رو باید روی PPPOE LLC بگذارید.
    درسته این مودم فقط از Adsl پشتیبانی میکنه که تا 8 Mbps پهنای باند داره و تا چند سال آینده هیچ فرقی نداره تو ایران. چون در حال حاظر سرعت بیشتر از 2 مگ نداریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •