تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 927 از 2365 اولاول ... 427827877917923924925926927928929930931937977102714271927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

پخش کنوود 7016 و 8016 نخرید!
    سلام خدمت همگی

سریع میرم سراغ اصل مطلب:
    بعد از حدود 10 روز از خرید و نصب سیستم با هزینه حدود 1.6 میلیون، به این نتیجه رسیدم هرچی بیشتر بگردی و بیشتر نصیحت بشنوی درباره خرید سیستم، بیشتر به مشکل بر میخوری!

قشنگ برید یه مغازه شلوغ که مشتریاش زیاده پیدا کنید بگید آقا بنده یک سیستم میخوام که فلان و بهمان. هرچی هم میخوای سود روش بردار فقط من از در مغازت که میرم بیرون نه بهت زنگ بزنم نا پاشم بیام اینجا.

دلم خوش بود که از پخش لااقل شانس آوردم که امروز این دلخوشی مونم استاد شد.
    خلاصه امر اینکه این پخش کلا با USB مشکل داره و بیش از چهار مدل با مارکها و اندازه های مختلف فلش رو تابحال روش امتحان کردم و بدون استثنا سر 10 ثانیه پخش هنگ میکنه
    و میره تو فکرو خیال...
    مدل های امتحان شده : ADATA، Philips، Trancend و HP.

کلی توی فروم های ایرانی و خارجی گشتم، یکی میگفت مشکل از نرم افزارشه آپدیت کن؛ گشتم دیدم این مدل در واقع همون KDC-X794 هست که برای بازار آسیا ساخته شده و دوستان کنوود مرحمت کردن منوی Firmeware Update رو کلا از منوها حذف کردن. جهان سومیم دیگه...
    یکی دیگه گفته بود فقط با فلش سیلیکون درست کار میکنه و HP. اولا که HP رو امتحان کردم و بازم جواب نداد. ضمن اینکه خیلی ساده لوحانه است اگر بخوایم تصور کنیم ایراد از مارک فلش مموری هست! کلا اینا تکنولوژی و چیپشون اکثرا شبیه همه و دو مدل داره: فانتزی و یت و یغور!
    یکی دیگه گفت دستگاهو Reset کن، کردم مشکل حل نشد و تازه تمام تنظیمات نازنینم که با دقت و وسواس انجام داده بودم پرید.

آخر سر زنگ زدم مغازه ای که ازش خریدم فرمودن توی فلشت هیچ فایلی بجز mp3 نباید باشه. یعنی عکس و متن و ... نباشه. من هم کلی تشکر و اومدم منزل شام نخورده رفتم سر سیستم فرمایش ایشون رو انجام دادم و با اطمینان خاطر رفتم سراغ ماشین و . . . جواب از قبل معلوم بود: ایندفعه هم هنگ کرد.

خلاصه ما از خیر همه خوبیهای این پخش (که دوستان در همین تاپیک کلی تعریف و تمجید کردن) گذشتیم. گذاشتمش برای فروش برای کسایی که فلش مموری سیلیکون دارن! و یا کلا فقط با CD کار دارن..

زیر قیمت توپخونه که میده 430. من 410 میدم با گارانتی و برگه خرید که نشون میده هنوز 10 روز از خریدش نگذشته.

منم نظر شما رو دارم بجای گشتن توی این فرومها و سوال پرسیدن از اینو اون و خرید تک تک اجزای سیستم توسط خود ،به نظرم باید مستقیم رفت پیش یه نصاب خوب و بهش بگی یه سیستم درست درمون که با قیمتی که مدنظر داری برات ببنده با تضمین صدا.منم هی رفتم توی این فروم و اون فروم و نتیجه اش این شد که حدود 1200 حدود 7 ماه پیش خرج کردم و آخر سر هم به صدای مطلوبم نرسیدم. و چونکه باند و آمپ و پخش رو خودم خریده بودم پیش هر نصابی میرفتم شروع میکرد به ایراد گیری که این چه آمپ آشغالیه گرفتی این چه پخشی و این صحبتا آخر سر هم نتیجه اش این شد که بهترین باندی که بچه های توی فروم اینقدر تبلیغش رو کردند (CO609) و آمپ کنوود 7205که بهم گفتن بهترینه الان گذاشتم کنار خاک بخورن و آخر سر هم فهمیدم همون آمپ پایونیر و باندش که اینقدر توی فرومها میزنن تو سرش بهتر از اینا جواب میدن.به نظرم به جای اینکه توی فروم دنبال پخش و باند و آمپ خوب گشت باید بری پیش یه نصاب که نمونه کار روی ماشینهای مختلف داره و صداش رو که پسندیدی بگی برات همونو نصب کنه.
    Last edited by ghahremanimehdi; 03-02-2013 at 06:29.

2. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

منم نظر شما رو دارم بجای گشتن توی این فرومها و سوال پرسیدن از اینو اون و خرید تک تک اجزای سیستم توسط خود ،به نظرم باید مستقیم رفت پیش یه نصاب خوب و بهش بگی یه سیستم درست درمون که با قیمتی که مدنظر داری برات ببنده با تضمین صدا.منم هی رفتم توی این فروم و اون فروم و نتیجه اش این شد که حدود 1200 حدود 7 ماه پیش خرج کردم و آخر سر هم به صدای مطلوبم نرسیدم. و چونکه باند و آمپ و پخش رو خودم خریده بودم پیش هر نصابی میرفتم شروع میکرد به ایراد گیری که این چه آمپ آشغالیه گرفتی این چه پخشی و این صحبتا آخر سر هم نتیجه اش این شد که بهترین باندی که بچه های توی فروم اینقدر تبلیغش رو کردند (CO609) و آمپ کنوود 7205که بهم گفتن بهترینه الان گذاشتم کنار خاک بخورن و آخر سر هم فهمیدم همون آمپ پایونیر و باندش که اینقدر توی فرومها میزنن تو سرش بهتر از اینا جواب میدن.به نظرم به جای اینکه توی فروم دنبال پخش و باند و آمپ خوب گشت باید بری پیش یه نصاب که نمونه کار روی ماشینهای مختلف داره و صداش رو که پسندیدی بگی برات همونو نصب کنه.
    سلام
    کسی شما رو مجبور نکرد کی فلان جنسو بخری
    اینجا فقط راهنمایی کردیم بدون اینکه هیچ سود و ضرری برای ما داشته باشه.
    دلیلی نداره ما جنس بد به شما معرفی کنیم
    مشکل شما جای دیگس یا تنظیمش نکردی یا سیستمت مچ نیست
    مطمئن باش اگه به تمام راهنمایی هایی که اینجا میکنن گوش کنی هیچ وقت این مشکل پیش نمیاد
    اول که اومدم به آقا حمید گفتم یه ساب بم معرفی کن که گرون نباشه ، آقا حمید گفت نکن اینکارو ، به خاطر چند هزار تومن سیستمت رو خراب نکن . من قبول نکردم و رفتم 3010 کنوود رو گرفتم که به 2 ماه نکشید گذاشتم خونه داره خاک میخوره اومدم پیش آقا حمید گفتم هر چی شما بگی من می خرم RS12FR گلیدن آدیو رو معرفی کرد . شاید باورتون نشه من با ساب 15 اینچ سونی کل انداختم تازم باکسم 30*30 شاید 1 سوم ساب 15 سونیه بود ولی همچین می کوبید نصاب هنگ کرده بود. کیفیت آدیو سیستم و گلیدن واقعا عالیه و تا از نزدیک نبینی متوجه نمیشید چی میگم
    البته در حد و حدود پولی که میدید انتظار داشته باشید!(این حرف هایی که زدم منظورم به شخص خاصی نبود و کلی عرض کردم)
    ببخشید سرتون رو درد آوردم

پخش کنوود 7016 و 8016 نخرید!
    سلام خدمت همگی

سریع میرم سراغ اصل مطلب:
    بعد از حدود 10 روز از خرید و نصب سیستم با هزینه حدود 1.6 میلیون، به این نتیجه رسیدم هرچی بیشتر بگردی و بیشتر نصیحت بشنوی درباره خرید سیستم، بیشتر به مشکل بر میخوری!

قشنگ برید یه مغازه شلوغ که مشتریاش زیاده پیدا کنید بگید آقا بنده یک سیستم میخوام که فلان و بهمان. هرچی هم میخوای سود روش بردار فقط من از در مغازت که میرم بیرون نه بهت زنگ بزنم نا پاشم بیام اینجا.

دلم خوش بود که از پخش لااقل شانس آوردم که امروز این دلخوشی مونم استاد شد.
    خلاصه امر اینکه این پخش کلا با USB مشکل داره و بیش از چهار مدل با مارکها و اندازه های مختلف فلش رو تابحال روش امتحان کردم و بدون استثنا سر 10 ثانیه پخش هنگ میکنه
    و میره تو فکرو خیال...
    مدل های امتحان شده : ADATA، Philips، Trancend و HP.

کلی توی فروم های ایرانی و خارجی گشتم، یکی میگفت مشکل از نرم افزارشه آپدیت کن؛ گشتم دیدم این مدل در واقع همون KDC-X794 هست که برای بازار آسیا ساخته شده و دوستان کنوود مرحمت کردن منوی Firmeware Update رو کلا از منوها حذف کردن. جهان سومیم دیگه...
    یکی دیگه گفته بود فقط با فلش سیلیکون درست کار میکنه و HP. اولا که HP رو امتحان کردم و بازم جواب نداد. ضمن اینکه خیلی ساده لوحانه است اگر بخوایم تصور کنیم ایراد از مارک فلش مموری هست! کلا اینا تکنولوژی و چیپشون اکثرا شبیه همه و دو مدل داره: فانتزی و یت و یغور!
    یکی دیگه گفت دستگاهو Reset کن، کردم مشکل حل نشد و تازه تمام تنظیمات نازنینم که با دقت و وسواس انجام داده بودم پرید.

آخر سر زنگ زدم مغازه ای که ازش خریدم فرمودن توی فلشت هیچ فایلی بجز mp3 نباید باشه. یعنی عکس و متن و ... نباشه. من هم کلی تشکر و اومدم منزل شام نخورده رفتم سر سیستم فرمایش ایشون رو انجام دادم و با اطمینان خاطر رفتم سراغ ماشین و . . . جواب از قبل معلوم بود: ایندفعه هم هنگ کرد.

خلاصه ما از خیر همه خوبیهای این پخش (که دوستان در همین تاپیک کلی تعریف و تمجید کردن) گذشتیم. گذاشتمش برای فروش برای کسایی که فلش مموری سیلیکون دارن! و یا کلا فقط با CD کار دارن..

زیر قیمت توپخونه که میده 430. من 410 میدم با گارانتی و برگه خرید که نشون میده هنوز 10 روز از خریدش نگذشته.

سلام
    من الان چند وقته این پخش رو دارم و تاحالا یک بارم با فلش HP هنگ نکرده البته با فلش ADATA چند باری هنگ کرده ولی بعد 3-4 ثانیه دوباره از ادامه آهنگ خونده
    حالا ما نمیگیم مشکل از فلشه
    ولی نباید مزیت های خوب این پخش رو به خاطر یه مشکل کوچیک که با خرید یک فلش خوب تموم میشه نادیده گرفت
    بهترین صدا و بهترین خروجی و بهترین تفکیک صدا رو تا مبلغ 500-600 هزار تومن از همین پخش میشه گرفت وگرنه تو مبالغ بالا تر میشه رو پخش های PRS2 و P99 و... هم فکر کرد
    دلیل نمیشه که کسی نخره اینا رو ، من و خیلی های دیگه از این پخش بسیار راضی هستیم
    موفق باشید

4. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

منم آمپم مثل شماس . شاید گرفتم از آقا حمید . راستی بیس خوبی هم داره ؟
    سلام
    من ساب دارم و ابیس اسپیکر رو قطع کردم . آمپ ضعیفه اگه اینو میخواید بگیرید باید فکر یه آمپ هم باشید تا کامل درایو بشن. الان هم جواب میده ولی بهتر وقتی دارید پول کامل اسپیکر رو میدید از تمام قدرت اسپیکر استفاده کنید!

اینmxc 609 plus آدیو سیستم چند واته؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟؟
    رو کارتن نوشته 100 وات ولی رویه برچسبش نوشته 110 وات قیمتش قبلا 340 بود اگه گرون نشده باشه

6. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

سلام
    من الان چند وقته این پخش رو دارم و تاحالا یک بارم با فلش HP هنگ نکرده البته با فلش ADATA چند باری هنگ کرده ولی بعد 3-4 ثانیه دوباره از ادامه آهنگ خونده
    حالا ما نمیگیم مشکل از فلشه
    ولی نباید مزیت های خوب این پخش رو به خاطر یه مشکل کوچیک که با خرید یک فلش خوب تموم میشه نادیده گرفت
    بهترین صدا و بهترین خروجی و بهترین تفکیک صدا رو تا مبلغ 500-600 هزار تومن از همین پخش میشه گرفت وگرنه تو مبالغ بالا تر میشه رو پخش های PRS2 و P99 و... هم فکر کرد
    دلیل نمیشه که کسی نخره اینا رو ، من و خیلی های دیگه از این پخش بسیار راضی هستیم
    موفق باشید
    سلام
    محمد جان من الان 3 تا فلش 16 گیگ دارم که یکیشو همین دیروز برای سیستم گرفتم. چقدر دیگه باید پول دور بریزم برای خرید فلش تا بلکه یکیش بخوره به سیستم من؟!!

بهترین صدا و کیفیت و تفکیک و . . . وقتی نتونی ازش استفاده کنی و بخواد بازی در بیاره به چه دردی میخوره؟!!
    هزینه کردم سیستم بستم که روزی 3-4 ساعت تو ترافیک شهر یه دلخوشی داشته باشم، نه اینکه بدتر مایه عذاب بشه. باور کن نشستم دیروز با آمپ و ساب و پخش و باند خفن رادیو پیام گوش دادم تا خونه

اصلا فکر کن فلشت گم شد، حالا بگرد زیر و رو کن بازارو تا عین مدل قبلی که باهاش جور بود پیدا کنی. یا مثلا یکی نشسته تو ماشینت میگه این فلشو بذار گوش بدیم..

ما هم میگیم پخش عالی ای هست. بسم اله. هرکی میخواد زیر قیمت میدم بره با کیفیتش زندگی کنه..

8. این کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.از اساتید و دوستان عزیز درخواست دارم کمک کنن.ماشینمو تازه تحویل گرفتم و روش پخش نداره(سمند)!!!!
    قصد دارم فعلا یه هد یونیت خوب واسش بگیرم تا بعدا باند خوب هم بگیرم.کیفیت صدا واسم خیلی مهمه.از Bass هم خوشم میاد مخصوصا اینکه در ولوم کم هم ته دلو یکم بلرزونه.بودجه ام بین 300 نهایت 350 هست.اهل باکس و اینا هم نیستم.چندتا مدل معرفی کنین که با بیشتر USB ها سازگار باشه.فعلا اینو بگیرم تا دوباره پول دستم بیاد دوتا باند خوب هم بگیرم البته با یک امپ.نظرای قبلیو خوندم نتونستم جواب کاملو بگیرم.با تشکر.(برند مهم نیست، کیفیت مهمه البته از طرحهای JVC هم خوشم میاد)

نظرتون درباره Alpine
    CDE-100EUB چیه؟
    دارای ورودی usb از روی پنل
    دارای ورودی صدا از روی پنل
    همراه با ریموت کنترل
    دارای یک خروجی آمپلی فایر
    دارای 4 خروجی 50 وات بلندگو
    صفحه نمایش تک خطی سفیدرنگ

یا

Alpine CDE-110E
    ورودی USB از روی پنل جلو
    ورودی صدا AUX از روی پنل جلو ( mini jack 3.5mm )
    امکان استفاده از ریموت کنترل ( ریموت کنترل ندارد )
    دارای یک خروجی امپلی فایر
    با پنل جدا شونده کامل

این مدلا هم هست:
    Pioneer DEH-2550 UI
    Pioneer DEH-X3550 UI

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه یک جفت باند 16 و یک جفت باند بیضی 358هزار تومن
    Last edited by kalantarahura; 03-02-2013 at 14:58.

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من ساب دارم و ابیس اسپیکر رو قطع کردم . آمپ ضعیفه اگه اینو میخواید بگیرید باید فکر یه آمپ هم باشید تا کامل درایو بشن. الان هم جواب میده ولی بهتر وقتی دارید پول کامل اسپیکر رو میدید از تمام قدرت اسپیکر استفاده کنید!
    راستش الان ندارم . فقط مگه که بتونم پول اسپیکرو جور کنم . به نظرت فایده نداره ؟ بعد اگه گیرم اومد آمپو عوض می کنم . آمپی که خوب درایوش کنی تو چه رنجی می شه قیمتش ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

منم گفتم 210 دیگه عزیز !!
    240 نگفتم اصلا که !!!!!

نه می دونم منظورم این بود با این اختلاف قیمت کم بدون سی دی نمی ارزه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    محمد جان من الان 3 تا فلش 16 گیگ دارم که یکیشو همین دیروز برای سیستم گرفتم. چقدر دیگه باید پول دور بریزم برای خرید فلش تا بلکه یکیش بخوره به سیستم من؟!!

بهترین صدا و کیفیت و تفکیک و . . . وقتی نتونی ازش استفاده کنی و بخواد بازی در بیاره به چه دردی میخوره؟!!
    هزینه کردم سیستم بستم که روزی 3-4 ساعت تو ترافیک شهر یه دلخوشی داشته باشم، نه اینکه بدتر مایه عذاب بشه. باور کن نشستم دیروز با آمپ و ساب و پخش و باند خفن رادیو پیام گوش دادم تا خونه

اصلا فکر کن فلشت گم شد، حالا بگرد زیر و رو کن بازارو تا عین مدل قبلی که باهاش جور بود پیدا کنی. یا مثلا یکی نشسته تو ماشینت میگه این فلشو بذار گوش بدیم..

ما هم میگیم پخش عالی ای هست. بسم اله. هرکی میخواد زیر قیمت میدم بره با کیفیتش زندگی کنه..
    انقدا هم دیگه حساس نیست
    بابا من روزی 5-6 نوع فلش مزنم واستفاده میکنم تازه اون adata که میگم هنگ میکنه بعد از 7-8 ساعت یهو قطع میکنه و بعد از 2-3 ثانیه درست میشه
    در اون حدی نیست که من بهش گیر بدم
    حالا نمیدونم شانس شما چه جوریه
    اگه قرار باشه اینهمه گیر بده به فلش ها که شرکت مرض نداره این مدل رو بزنه!؟
    بازم خود دانی .
    بعد نیاز نیست اینهمه فلش بخری برو پیش دوست آشنا و فامیلت که فلش داره یه تست بزن اگه درست بود و مشکلی نداشت همونو بردار یا یکی شبیه اون رو بخر
    موفق باشید

راستش الان ندارم . فقط مگه که بتونم پول اسپیکرو جور کنم . به نظرت فایده نداره ؟ بعد اگه گیرم اومد آمپو عوض می کنم . آمپی که خوب درایوش کنی تو چه رنجی می شه قیمتش ؟

اوکی . آمپش حدودا بین 500 تا 600 تومن میشه
    دوست عزیز من فقط معرفی کردم
    فردا نیای بگی تو معرفی کردی و ...
    اگه شک داری نخر برو 6975 بخر یا برو پیش یه نصاب هرچی تو مغازش بود بخر
    یا علی
    Last edited by Mohammadkiller; 03-02-2013 at 15:11.

13. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام.از اساتید و دوستان عزیز درخواست دارم کمک کنن.ماشینمو تازه تحویل گرفتم و روش پخش نداره(سمند)!!!!
    قصد دارم فعلا یه هد یونیت خوب واسش بگیرم تا بعدا باند خوب هم بگیرم.کیفیت صدا واسم خیلی مهمه.از Bass هم خوشم میاد مخصوصا اینکه در ولوم کم هم ته دلو یکم بلرزونه.بودجه ام بین 300 نهایت 350 هست.اهل باکس و اینا هم نیستم.چندتا مدل معرفی کنین که با بیشتر USB ها سازگار باشه.فعلا اینو بگیرم تا دوباره پول دستم بیاد دوتا باند خوب هم بگیرم البته با یک امپ.نظرای قبلیو خوندم نتونستم جواب کاملو بگیرم.با تشکر.(برند مهم نیست، کیفیت مهمه البته از طرحهای JVC هم خوشم میاد)

نظرتون درباره Alpine
    CDE-100EUB چیه؟
    دارای ورودی usb از روی پنل
    دارای ورودی صدا از روی پنل
    همراه با ریموت کنترل
    دارای یک خروجی آمپلی فایر
    صفحه نمایش تک خطی سفیدرنگ

یا

Alpine CDE-110E
    ورودی USB از روی پنل جلو
    ورودی صدا AUX از روی پنل جلو ( mini jack 3.5mm )
    امکان استفاده از ریموت کنترل ( ریموت کنترل ندارد )
    دارای یک خروجی امپلی فایر
    با پنل جدا شونده کامل

این مدلا هم هست:
    Pioneer DEH-2550 UI
    Pioneer DEH-X3550 UI

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه یک جفت باند 16 و یک جفت باند بیضی 358هزار تومن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فکر کنم هدیونیتش 2450 باشه که اگه الان موجود باشه فکر کنم 280 یا 290 راحت قیمتش باشه ولی اگه 2450 باشه که 2450 بلوتوث نداشت ولی این تو مشخصات زده بلوتوث هم داره
    فکر کنم با 4 تا باند 358 ت قیمتش می ارزه
    ولی اگه میتونی بیخیال باند بشی فعلا یه پخش کنوود 7016 بگیری از بهتره کیفیت صداش خیلی بالاست امکانات خیلی توپی خم داره خوشل هم هستش از اون مدل آلپان هم بهتره که خودتون معرفی کردین
    بعد به دوباره بودجه پیدا کردی به فکر باند باش
    Last edited by لنگرود1371; 03-02-2013 at 17:05.

15. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اوکی . آمپش حدودا بین 500 تا 600 تومن میشه
    دوست عزیز من فقط معرفی کردم
    فردا نیای بگی تو معرفی کردی و ...
    اگه شک داری نخر برو 6975 بخر یا برو پیش یه نصاب هرچی تو مغازش بود بخر
    یا علی
    نه داداش . این چه حرفیه !!!
    دمت گرم

17. این کاربر از madrid1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •