تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 927 از 1126 اولاول ... 4278278779179239249259269279289299309319379771027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در اسکن بدسکتورهایی بوده که به دلیل اینکه نرم افزاری نبوده و سخت افزاری بوده و نتوسته ریکاوری بشه ریمپ شده و الان تعدادش زیاد شده ممکن بود بعدا هم این اتفاق بیفته حالا با اسکن اینطوری شده این ارور نرم افزاری قابل حل نیست باید یا به فکر تعمیر یا تعویض هارد باشید

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام من یه لپ تاپ وایو مدل SVF153290x دارم یه چند روز پیش وقتی روشن بود با داداشم دعوام شد متسفانه با لگد زد بهش و از ارتفاع 30-40 سانتی شوت شد .. یه چند لحظه ای مانیتورش خاموش بود و بعدش روشن شد و دیدم یه دکمشم افتاده حالا اونو انداختم جا الان یه هفته هست دارم باش کار میکنم در ظاهر که مشکلی نداره اما وقتی مثلا یه بازی رو اجرا میکنم که سنگینم هست .. یه صدایی از قسمت هاردش میاد.مثل تیک تیک کردن و ادامه داره .. همچنین دیشب تو بازی یه جاش دیگه گرافیکش سنگین بود و فن داشت با تمام قدرت کار میکرد یه صدا دیگه میومد که نفهمیدم مال چیه .فک کنم از سمت چپ کیبورد زیر حروف dfgh میومد انگار یه سیم اروم به پره های فن روشن بزنی............... نظرتون چیه در مورد تیک هارد و این صدای فن.. به نظرمم یه کم ویندوز دیر میاد بالا شایدم من حساس شدم... راستی نرم افزاری هست که بتونه سلامت هاردو چک کنه ؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام من یه لپ تاپ وایو مدل SVF153290x دارم یه چند روز پیش وقتی روشن بود با داداشم دعوام شد متسفانه با لگد زد بهش و از ارتفاع 30-40 سانتی شوت شد .. یه چند لحظه ای مانیتورش خاموش بود و بعدش روشن شد و دیدم یه دکمشم افتاده حالا اونو انداختم جا الان یه هفته هست دارم باش کار میکنم در ظاهر که مشکلی نداره اما وقتی مثلا یه بازی رو اجرا میکنم که سنگینم هست .. یه صدایی از قسمت هاردش میاد.مثل تیک تیک کردن و ادامه داره .. همچنین دیشب تو بازی یه جاش دیگه گرافیکش سنگین بود و فن داشت با تمام قدرت کار میکرد یه صدا دیگه میومد که نفهمیدم مال چیه .فک کنم از سمت چپ کیبورد زیر حروف dfgh میومد انگار یه سیم اروم به پره های فن روشن بزنی............... نظرتون چیه در مورد تیک هارد و این صدای فن.. به نظرمم یه کم ویندوز دیر میاد بالا شایدم من حساس شدم... راستی نرم افزاری هست که بتونه سلامت هاردو چک کنه ؟
    سلام

یک عکس از بخش health نرم افزار زیر بگیرید و این جا بگذارید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

وقتی در حالتی که برنامه اجرا نیسا و مثلا تو نتم گوشمو میچسبونم به سمت راست ذستگاه یه صدای ضعیه مثل یه دیسک که میچرخه بعد با یه چیز بگیری روش صدای زززززززززز. بعد که یه چیزی مثل بازی انجام میدم بلند تر و شبیه تیک میشه
    Last edited by MILIN3M; 11-08-2014 at 16:05.

داره خودمونی میشه p30mojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هارد 3 TB دارم که چند روز پیش به صورت unallocated در اومد. تقریبا 90% از حافظه ی هارد ، فیلم و سریال با فرمت mkv هست
    اگه مرکز معتبر تعمیر هارد می شناسید خواهشا معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

وقتی در حالتی که برنامه اجرا نیسا و مثلا تو نتم گوشمو میچسبونم به سمت راست ذستگاه یه صدای ضعیه مثل یه دیسک که میچرخه بعد با یه چیز بگیری روش صدای زززززززززز. بعد که یه چیزی مثل بازی انجام میدم بلند تر و شبیه تیک میشه
    اون صدای هد هارد است ظاهرا براساس عکس به هارد آسیبی نرسیده تو بازی و کار ویندوز افت شدید ناگهانی سرعت یا مشکلاتی مثل هنگ های کوتاه بلواسکرین یا فریز شدن رو ندارید؟

اون صدای دیگر فکر کنم به فن آسیب رسیده باشه باید لپ تاب باز بشه و فن مورد نظر بررسی بشه

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

والا بعضی اوقات مثلا فایر فاکس یه لحظه چنتا صفحه باز میشه یه لحظه سفید میشه بعد اوکی میشه ..نظرم ویندوز دیر میاد بالا و تا کامل اود شه طول میکشه و با اینکه ویندورش اصلی و ریکاوری کردم از اول نصب ولی کند شده انگاری
    Last edited by MILIN3M; 11-08-2014 at 23:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

والا بعضی اوقات مثلا فایر فاکس یه لحظه چنتا صفحه باز میشه یه لحظه سفید میشه بعد اوکی میشه ..نظرم ویندوز دیر میاد بالا و تا کامل اود شه طول میکشه و با اینکه ویندورش اصلی و ریکاوری کردم از اول نصب ولی کند شده انگاری
    قبلا اون مشکل رو در فایرفاکس نداشتید ؟ بعد از ضربه اینطوری شد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

نه قبلا خوب بود.... خیلی سریع بود.... الان 8.1 که میخواد بیاد بالا یه 2مین کار داره قشنگ

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من به نظرم لپ تاب رو به یک تعمیرکار خوب نشون بدید گرچه به نطر من یک ویندوز تستی براش نصب کنید میتونید بفهمید مشکل از کجاست عکس که نشون میده هارد سالم است دمای قطعات رو با نرم افزار hw monitor گزارش بدید و برای فن حتما لپ تاب رو نشون بدید

13. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •