تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 927 از 2403 اولاول ... 427827877917923924925926927928929930931937977102714271927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بیچارهها که موقع ثبت نام پول نمیگیرن حق عضویت کذایی رو میگم
    به مودمتم که گیر نمیدن که حتما باید از ما بگیری این باشه و اون باشه
    جای سرعت 128 بینهایتم بهت 256 میدن
    سرعت آپلودتم که اندازه 256 هست
    مثل شاتلم که بینهایت میخواد بهت بده نمیگه 24 ساعت دانلود کنی اکانتتو میبندم
    دوستتم بخواد بره سفری جایی از خونتون از اکانتش میتونی بدون هیچ هماهنگی استفاده کنی

اگه اروپا یا آمریکا بودیم یه چیز دیگم همراش میدادن

حیوونیا کدوم isp این کارا رو میکنه
    شما از کدوم منبع این حرف رو میزنی ؟

من شاتل هستم Art 5

رفتم اونجا مودم نخریدم مال خودم رو که از اندیشه گرفتم دارم استفاده میکنم

Art 5 سرعتش 384 ولی روی 864 بستن سرعت دانلود 90 تا 100
    صبح تا شب هم دانلود میکنم محدود نکردن منو (شبا دیگه سیستم رو خاموش میکنم ولی از 9 صبح تا 1 شب دانلود میکنم)

2. این کاربر از rahmank750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حالا که شما میگی به هم ربطی ندارن پس اگه یه بنده خدایی سرویس حجمی مثلا 3 گیگ داشته باشه هرچی آپلود کنه نباید از حجمش کم بشه ؟
    از نظر تکنیکی به هم ربطی ندارند، اما به قرارد شما با ISP که ربط دارند! در قرارداد شما، محدودیت ارسال و دریافت داده تا حجم 3 گیگ در ماه قید شده، یعنی چه ارسال بکنید و چه دریافت بکنید، شرکت ISP اون حجم داده را از حساب تان کسر میکنه.

من وقتی با idm دانلود میکنم سرعت دانلودم برابر همونی که DU Meter نشون میده و idm دقیقا یکیه
    ولی وقتی با utorrent دارم دانلود میکنم DU Meter نشونم میده 29 تا 30 ولی تورنتم رو 25 تا 26 بازی میکنه و بالا تر نمیاد
    خطا با کدومشونه ؟
    سرعت شما در دانلود از تورنت وابسته به سرعت peerهایی که ازشون دانلود می کنید، و تنظیمات خودتان هست. سرعتی که utorrent به شما نمایش میده، سرعتی هست که برنامه uTorrent داره داده نقل و انتقال میده، نه لزوما کل پهنای باند شما. ممکنه همزمان با همون برنامه، سرویس های دیگه ایی هم در حال استفاده از پهنای باند شما باشند.

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان وضعیت سرویس های شما چطوره؟من 512 دارم دیشب کلا سرعت دانلودم 14 کیلوبایت درثانیه بود بابا مگه نباید استندارد سرعت منو حداقل شب بهم بدن شب چرا سرعت منو کم کردن اخه از 128 هم کمتر الانم که زدم دانلود شه افتضاحه سرعت حدود11 کیلوبایت در ثانیه

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

13

میگم همه کسانی که از اندیشه سرویس میگیریم پیام بزنیم بهشون که چرا هیچ وقت حجم هدیه و از این چیزا به ما نمیدن!
    اسپم کنیم شاید جواب داد!
    نظر شما چیه؟
    شما هم میفرستین؟

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

13

دوستتم بخواد بره سفری جایی از خونتون از اکانتش میتونی بدون هیچ هماهنگی استفاده کنی

این چه حرفیه داداش؟
    کدوم آی اس پی مودم اجباری میفروشه؟ خب بقیه شرکت ها رو هم اگه بهشون بگی این مودمی که شما میگی رو خودم دارم که نمیاد بهت گیر بده باید بخری؟ یا مثلا بیان تحقیقات محلی!
    بقیه رو هم جواب دادن!

7. 2 کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

واااااای خدااا دارم شاخ در میارم....نمیشه باورش کرد!!!!!

از ابتدای شهریور؛ اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می شود

رضا تقی پور در حاشیه نشست هم اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما، در پاسخ به خبر نگار اقتصادی فارس در خصوص شبکه اینترنت ملی گفت: “طبق برنامه ریزی زمانبندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.” وی ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاه های دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده می‌کنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده می‌کنند.
    وی افزاود تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمی شد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد. وی در ادامه گفت، هم‌اکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) می‌توانند برای اخذ این سرویس به مخابرات‌ استانی مراجعه نمایند.
    وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت های ارائه دهند سرویس های اینترنت تنها می توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
    به گفته وی این شبکه طبق پیش بینی‌ها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید.
    تقی پور افزود: با اجرای این شبکه اینترنت و سرویس های متنوع اینترنتی ارزان قیمت در اختیار مردم قرار می گیرد. همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق می یابد.
    وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیت های آن دانست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این اطلاعات دقیقو از کجا آووردی؟ من شب تا صبح حد اقل 3 و نیم گیگ دانلود دارم . کدوم سرویس تو رشت همچین دانلودی تو ساعت رایگان داره؟ موقع خریدم اصلا نگفتن مودم ما رو باید بخریو فقط گفتن اگه بخری یه ماه رایگانم میدیم بت و از اونجا که zyxel وایر لس مودم خیلی خوبیه و بهترین برند موجود چینی تو بازاره و منم دمبال بی سیم بودم از خودشون که نمایندگی استان و دارن خریدم هم خیالم برا گارانتی راحت بود هم یه ماه سرویسم رایگان شد.
    اون هماهنگیم که میگی برا اینه که جولوی ترافیک دزدیو بگیرن نه مثه اندیشه که مثه آب خوردن میشه ترافیک کاربرارو استفاده کرد. این هماهنگیم که میگی در حد یه تماس به پشتیبانیشه که فقط جنبه امنیتی داره.
    Last edited by soosmar_asl; 03-04-2011 at 21:38.

10. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

شما از کدوم منبع این حرف رو میزنی ؟

من شاتل هستم Art 5

رفتم اونجا مودم نخریدم مال خودم رو که از اندیشه گرفتم دارم استفاده میکنم

Art 5 سرعتش 384 ولی روی 864 بستن سرعت دانلود 90 تا 100
    صبح تا شب هم دانلود میکنم محدود نکردن منو (شبا دیگه سیستم رو خاموش میکنم ولی از 9 صبح تا 1 شب دانلود میکنم)
    خوب مثل اینکه تغییر روند دادن من تابستون پیش رفتم و تمام حرفای بالا رو بنده خدایی تو شاتل بهم گفت همون زمانی که قیمتا پایین کشید
    خوب با این روند خواستن جلو برن نشد مخصوصا قسمت دانلود بینهایتشو گفت 24 ساعت حق دانلود نداری تو سایتشم نوشته بودن

از نظر تکنیکی به هم ربطی ندارند، اما به قرارد شما با ISP که ربط دارند! در قرارداد شما، محدودیت ارسال و دریافت داده تا حجم 3 گیگ در ماه قید شده، یعنی چه ارسال بکنید و چه دریافت بکنید، شرکت ISP اون حجم داده را از حساب تان کسر میکنه.

سرعت شما در دانلود از تورنت وابسته به سرعت peerهایی که ازشون دانلود می کنید، و تنظیمات خودتان هست. سرعتی که utorrent به شما نمایش میده، سرعتی هست که برنامه uTorrent داره داده نقل و انتقال میده، نه لزوما کل پهنای باند شما. ممکنه همزمان با همون برنامه، سرویس های دیگه ایی هم در حال استفاده از پهنای باند شما باشند.
    من کاملا با تورنت آشنا هستم برنامه دیگه ای هم وجود نداره احتمالا یکیشون شاش میزنه یا تورنت یا دیومتر

این چه حرفیه داداش؟
    کدوم آی اس پی مودم اجباری میفروشه؟ خب بقیه شرکت ها رو هم اگه بهشون بگی این مودمی که شما میگی رو خودم دارم که نمیاد بهت گیر بده باید بخری؟ یا مثلا بیان تحقیقات محلی!
    بقیه رو هم جواب دادن!

پارس آنلاین همین یه سال پیش این کارو میکرد

رضا تقی پور در حاشیه نشست هم اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما، در پاسخ به خبر نگار اقتصادی فارس در خصوص شبکه اینترنت ملی گفت: “طبق برنامه ریزی زمانبندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.” وی ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاه های دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده می‌کنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده می‌کنند.
    وی افزاود تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمی شد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد. وی در ادامه گفت، هم‌اکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) می‌توانند برای اخذ این سرویس به مخابرات‌ استانی مراجعه نمایند.
    وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت های ارائه دهند سرویس های اینترنت تنها می توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
    به گفته وی این شبکه طبق پیش بینی‌ها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید.
    تقی پور افزود: با اجرای این شبکه اینترنت و سرویس های متنوع اینترنتی ارزان قیمت در اختیار مردم قرار می گیرد. همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق می یابد.
    وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیت های آن دانست.
    پس بلاخره میخوان زهرشونو بریزن ممکنه دیگه نه و بشکن کار بکنه نه ............ ؟

این اطلاعات دقیقو از کجا آووردی؟ من شب تا صبح حد اقل 3 و نیم گیگ دانلود دارم . کدوم سرویس تو رشت همچین دانلودی تو ساعت رایگان داره؟ موقع خریدم اصلا نگفتن مودم ما رو باید بخریو فقط گفتن اگه بخری یه ماه رایگانم میدیم بت و از اونجا که zyxel وایر لس مودم خیلی خوبیه و بهترین برند موجود چینی تو بازاره و منم دمبال بی سیم بودم از خودشون که نمایندگی استان و دارن خریدم هم خیالم برا گارانتی راحت بود هم یه ماه سرویسم رایگان شد.
    اون هماهنگیم که میگی برا اینه که جولوی ترافیک دزدیو بگیرن نه مثه اندیشه که مثه آب خوردن میشه ترافیک کاربرارو استفاده کرد. این هماهنگیم که میگی در حد یه تماس به پشتیبانیشه که فقط جنبه امنیتی داره.
    من اطلاعاتم درسته و کاملانام میدونم چی میگم

حالا اگه قدیمیه به بزرگی خودتون ببخشید حق بدین که اگه از شرکتی جواب نامربوط شنیدی دیگه طرفش نری ببینی طرز رفتارشو عوض کرده یا نه

در مورد سرویسهای ویژتون حرف نزنید سرعت بینهایت شاتل چنده ؟ دانلود و آپلودش ؟
    میخوام بدونم

برای من شرکت موش و گربه نداره یا ..........
    هرکی بهتر خدمات بده میرم همونجا

حالا که انقد سنگ شاتلو به سینه میزنید من خودم اون زمانی که شاتل برای اولین بار وارد رشت شد تو نمایشگاه با مسئولاش کاملا حرف زده بودم داستان مال 3 یا 4 سال پیشه
    اصلا تبلیعاتشون بر پایه سرویسای ویژشون بود

12. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خو یعنی چی؟؟؟؟ توفیق اجباریه؟؟ خو ما اگه میتونستیم ریخت نحسشون و تحمل کنیم که همین تلویزیون ملی کفایت میکرد!!!! من یه روز youtube نداشته باشم میمیرم! اینترنت ملی youtube نداره یعنی؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من اطلاعاتم درسته و کاملانام میدونم چی میگم

حالا اگه قدیمیه به بزرگی خودتون ببخشید حق بدین که اگه از شرکتی جواب نامربوط شنیدی دیگه طرفش نری ببینی طرز رفتارشو عوض کرده یا نه

در مورد سرویسهای ویژتون حرف نزنید سرعت بینهایت شاتل چنده ؟ دانلود و آپلودش ؟
    میخوام بدونم

سرویس من ویژه نیست . سرویس من ECO است. سرویس های ویژه ART هستن. مثل همون سرویسی که دوستمون گفت که 24 ساعته با سرعت 90 تا 100 دانلود میکنه.

15. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •