سلام رفقا بازی هایی که رو ps3 و x360 مشترک میاد اون حجمی که بازی رویblue ray) ps3) داره رو dvd9) x360) هم داره ؟
یا تو x یه کاری میکنن که حجم کم شه![]()
سلام رفقا بازی هایی که رو ps3 و x360 مشترک میاد اون حجمی که بازی رویblue ray) ps3) داره رو dvd9) x360) هم داره ؟
یا تو x یه کاری میکنن که حجم کم شه![]()
سلام
الان رو کنسول آرکاد جاسپر چه نسخه ای از داشبورد نصبه؟(آخرین ورژنه)
سلام دوستان خواهشا سریع جواب منو بدین خیلی گیرم
من xbox م آرکید و سال ساختش ماه هشتم 2008 و ریجن پال حالا چند تا گیم جدید خرید که ریجنشون Free ولی وقتی به دستگاه می ندازم گیم رو تشخیص نمی ده و می نویسه Play Disk .مشکل از کجاست ؟!!!خیلی ممنون می شم جوابم رو بدین .
با تشکر از تمام بچه های گل سایت .
من زیاد از آپدیت ها خبر ندارم ، ممکنه که از آپدیت باشه ( دقیق نمیدونم ) ، ولی اگر از آپدیت نباشه صد در صد دیسک های بازیت مورد دارن چون برای منم این اتفاق افتاده بود و چند تا از بازیام نمیومدن ( مثل شما ارور میداد ) تا اینکه بازیامو از یه جای معتبر ، یعنی نکست جن گرفتم و مشکلم حل شد و همه ی بازیام با کیفیت خیلی خوبی اومدن. حالا من به شما پیشنهاد میکنم حتما از یه جای سر شناس بازیهاتون رو بگیرید و امتحان کنید صد در صد مشکلتون حل میشه . ( البته اینم بگم که زمانی مینویسه Play Disk ، که دیسک شما dvd یا هر چیز دیگه ای جز بازی باشه ، چون اگر بازی باشه مینویسه play game نه Play Disk پس لطفا این مورد رو هم چک کنید... موفق باشید )
هرچند جاش اینجا نیست ولی چون امکان رسیدن به جواب خیلی سریع تر هست آخرین قیمت آرکید و الیت جاسپر رو می خواستم.....ممنون
سلام دوستان من میخوام ایکس باکس 360 بگیرم کدوم مدلش بهتر هست برای خرید ؟؟ اینم بگم که اهل تو شبکه بازی کردن نیستم.
از ایکس باکس هیچ چی نمیدونم توضیح بدید برام لطفا؟
من یه چند تا بازی از dc گرفتم دقیقا همین مشکل رو داشتن و لی بازی های که از نکست گرفتم هه به راحتی اجرا میشد( بازی ها روی کنسول دوستمم اجرا نمیشد.... به احتمال خیلی زباد از دیسکها باشه که خوب رایت نشدن.
با اومدن مادربرد جاسپر امکان سه چراغه شدن خیلی خیلی پایین اومده و می تونی با خیال راحت بگیری....
سلام
سوال: دیروز بازی gear of war 2 رو گرفتم و کار کرد بعد ریختمش تو هارد دستگاه که بدون dvd بازی کنم ولی هر وقت میخوام اجراش کنم میگه دیسک رو بزار تو دستگاه مشکل کجاست؟
2- بعضی از فرمت های ویدیویی مثل دایوکس رو نمیخونه و ارورش اینکه آپدیت میخواد میخواستم بدونم با فایل آپدیت درست میشه؟
و اگر جواب مثبته لطف کنید لینک فایل آپدیت رو بزارید
3-برای شارژ باتری چه شارژری بگیرم منظورت توچه محدوده ی mA و با چه مارکی چون تو قسمت باتری خور دسته نوشته فقط از باتری آلکالاین استفاده کنید
4-کجای دستگاه نوشته مادربورد چیه؟
ممنون
Last edited by sorush_2007; 30-09-2009 at 17:24.
سلام.
1: باید دیسک تو درایو باشه تا بازی اجرا بشه .
2: باید به live وصل بشی یه ابدیت 5 مگی هست باید دانلود کنی. لینک نداره حتما باید به live وصل بشی .
3:من که از باتری 100 تومنی استفاده میکنم مشکلی هم نداشتم.
4:اینو نمیدونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)