دوستان آیا مخبرات تهرانای پی استاتیک ارائه می ده یا خیر؟با تشکر
دوستان آیا مخبرات تهرانای پی استاتیک ارائه می ده یا خیر؟با تشکر
نه دوست عزیز.برای تغییر سرعت می تونی بری تو سایت TCT.ir و قسمت ADSL درخواست تغییر پهنای باند بعدش شناسه کاربری و رمز عبور و بعدش متقاضی و ...
فقط سر ماه انجام بده که هزینه چند روز آخر ماه برات یک ماه حساب نشه.
قیمت های مخابرات رو از کجا باید ببنم؟ مال مخابرات هم هجمی و غیر حجمی داره؟
مثلا 512 نامحدود سرعتش چنده؟ قیمتش چنده؟ 256 چی؟ از کجا باید بخرم؟ سرعتش تو شب و روز فرق می کنه؟
مخابرات به خونه با چه سرعتی می ده؟ به دانشجو چی؟
قبلا به این روش به 256 ارتقا دادم سرعتم رو اما جدیدا 1 مگ و 2 مگ اضافه شده ! قبلنا تا 512 بیشتر نبود! 128 داشتم درخواست دادم ظهر زنگ زدن گفتن درخواست افزایش سرعت دارید گفتم بله نیم ساعت بعد شد 256![]()
دوستان الان اگه تغییر بهنای باند بدم دیگه نمیشه تا آخر دوره تغییر بدم مثلا 1 مگ بگیرم دو روز استفاده کنم بعد بکنمش 512؟؟؟؟؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
برای رفیقم امروز تغییر باند دادم سیستم پیغام داد تا یه مدت خاصی نمیشه تغییر داد دیگه
فکر کنم 1 ماه بود دقیق یادم نیستش
سلام
من 2 تا خط دارم که روی هر دوش اینترنت هست
مودم یکیش d-link هست و اون یکی مودم tp-link
مشکلم اینه که با مودم tp-link نمیتونم سرعت کامل رو با 2 تا فایل و 16 تا
کانکشن داشته باشم و باید تعداد رو مثلا 10 تا بذارم
ولی با d-link این مشکل رو ندارم و با 2 تا فایل سرعت کامل رو بهم میده
اگر راهنمایی کنید که چیکار کنم ممنون میشم
سلام خسته نباشید من مشترک مخابراتم مرورگرم گوگل کرومه میخام سایت فیس رو با کامپیوتر باز کنم ناقص باز میکنه یعنی سایت کامل یاز نمیشه نوشته یک جورین عکسا باز نمیشن اصلاً نمیشه چیزی خوند ولی با لب تابم میرم کامل باز میشه سرعتمم 512 هست با ساکس هم میرم خواهش میکنم کمکم کنید .![]()
این مشکل مربوط به مخابرات نیس و مربوط به مرورگره! با یه مرورگر دیگه امتحان کنید![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)