سلام دوست خوبم
ادکلن جگوار گلد در ابتدا رایحه ای شبیه وان میلیون داره . اگه هدفتون از خریدش اینه که رایحه ای شبیه وان میلیون داشته باشید اکیدا توصیه می کنم طرفش نرید. نه ماندگاری داره و نه رایحه خوبی داره.
موفق باشید
سلام دوست خوبم
ادکلن جگوار گلد در ابتدا رایحه ای شبیه وان میلیون داره . اگه هدفتون از خریدش اینه که رایحه ای شبیه وان میلیون داشته باشید اکیدا توصیه می کنم طرفش نرید. نه ماندگاری داره و نه رایحه خوبی داره.
موفق باشید
اخیراً جوانان مخصوصاً جوانان تحصیل کرده ی شمال شهر، از عطرهای رقیق، مرکّباتی، گیاهی، سبک، ترش، تر و تازه، خنک، نرم، صاف و ظریف استقبال و استفاده می نمایند. جالب است این رسم جدید بین دو جنس مختلف به یک اندازه رایج است. این گرایش به عطرهای مذکور در تضاد با نوع عطرهای انتخابی توسط خانم های جوان و میان سال با وضع مالی متوسط است که از عطرهای شیرین، گل-بو و میوه ای غلیظ، گرم و سنگین استفاده می نمایند.
البته به نظر می رسد سبک روز اروپا و آمریکا است که بر مُد روز بازار ایران نیز تأثیر گذاشته است.
با توجه به پیشنهادات دوستان در این تاپیک و در پروفایلم، چند تا گزینه داشتم که متأسفانه هیچ کدوم رو در اون حد نپسندیدم ...
لاشامو و Noir شیرین بودن
البته Noir بهتر بود، ولی خب باز من تلخ تر می پسندم ...
Essence از پورش رو که گیر نیاوردم، ولی Essence دوپونت رو نپسندیدم، سایر ادکلن های پورش رو هم داشت، بو کردم، در اون حد جذاب نبود برام ...
Armand Basi رو هم که Atghia عزیز معرفی کرده بود، پیدا نکردم جایی ...
دو تا کار خیلی خوب معرفی شد بهم
یکی زیپو بود، که همه میگفتن موندگاری و پخشش عالیه
خانومم خوشش اومد، موندگاریش هم الحق حرف نداشت
ولی خیلی شیرین بود ... وقتی بو میکردم، ته گلوم احساس زدگی بهم دست میداد، انگار که کلی آب قند خوردم و گلومو زده
خانومم هم وقتی بوی ادکلن عوض شد و تندی اولیه اش رفت، نظرش عوض شد
ولی ادکلنی که به شدت پسندیدم، اسمش Mauboussin بود ... مدل Pour Lui
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف نداشت بوش
ماندگاریش هم تا الان که خوب بوده
پخش خوبی هم داشته
قیمت هم میگفت 190 که خب 10 درصد تخفیف داشت همه اجناسش، میداد 175
فقط دو تا مشکل داره
یکی اینکه جعبه و شیشه ادکلنی که ما دیدیم، مشکی بود، اما تمام جستجوهای اینترنتی این مدل رو قهوه ای/زرشکی نشون میده
مسئله بعدی هم قیمتش بود ... همین لینکی که دادم، قیمت 100 میلش رو زده شصت و خورده ای یورو ... به پول ما میشه نزدیک 300 تومن ! این داره میده 170 ؟!
با این حال شبنم داشت و به مغازه و فروشنده اش هم نمی اومد که فیک بفروشه، همه کاراش فرانسه بود، اصلاً کار اماراتی نداشت ...
به این شرط هم می خرم که کد شبنمش رو بفرستم، کشور سازنده و شرکتش رو بزنه ...
نظرتون در مورد این آخری چیه ؟!
ممنون . امروز چندجا رفتم اما هیچ جا نداشت که بو کنم و ببینم ازش خوشم میاد یا نه .
مونت بلنک لجند گرفتم . بوی خنک و ملایمی داره . مناسب تابستون . اصلا از این بوهای لوس نیست علیرغم خنک بودنش .
نطرتون درباره John richmond چیه ؟
تلخیش در چه حده ؟
ماندگاریش در چه حده ؟
یک سوال دیگه:
من دوست دارم عطری که میزنمو خودم قشنگ بوشو حس کنم اما به جز دفعه اولی که هر عطرو میزنم دیگه چنین تجربه ای واسم اتفاق نمیفته. معمولا هم رو گردنم استفاده میکنم . مشکل از چیست؟
Last edited by Abbas.V; 08-08-2013 at 22:18.
با سلام
دوستان یه سوال داشتم اینکه میگن اودکلن خط بندازه یعنی چی؟
یه سوال دیگه هم داشتم: کدوم رایحه یا اودکلن یا عطر مردونه هست که ملایم تر و وهمینطور باکلاس تر باشه؟
میشه معرفی کنید همینطور حدود قیمتش رو هم بگید؟
ممنون
در مورد جان ریچموند مدتها قبل یادمه یکی از اساتید محترم تاپیک گفته بودند که ماندگاری خیلی زیادی نداره!
در مورد سوالتون گاهی اوقات در بعضی افراد این مسئله صادقه یعنی ممکنه عطری که میزنید به مشمام دیگران برسه اما برای خودتون به دلیل عادی شدن دیگه حس نشه اگر اشتباه نگفته باشم در مورد عطر لانویت ایو سن لورن مدتها درهمین تاپیک بحث بود یکسری میگفتند که اگه پخش بوی بالایی داره چرا خودمون که میزنیم حس نمیکنیم؟
که بازهم دقیق یادم نیست (اقای متین یا اقا فرید) همین دلیلی که من گفتم رو گفته بودند یعنی شامه افراد متفاوته
البته اینم بگم بطور کلی از عطرای خنک انتظار موندگاری و پخش بالا نباید داشته باشید!(مگر موارد محدودی)
خط بندازه که نشنیدم اما رد بندازه رو شنیدمیعنی فرضا کسی که عطر رو استفاده کرده از جایی عبور کنه بوی عطرش بعد از رد شدنش به مشام برسه و مخصوص عطرهایی با پخش بوی بالاست این قضیه
عطر ملایم اگر مد نظرتون باشه پخش بوی انچنانی که رد باقی بگذاره نخواهد داشت!
سی اچ اسپورت از کارولینا هررا
لیبر از ایو سن لورن
بولگاری من
سلام دوستان . من یه پسر 26 سالم که البته قیافم و ظاهرم حدود 21-22 میزنه ! خودم بیشترین علاقم به ادکلنهای تلخ هست ( سرد یا ملایم ) ولی میخوام بدونم فارغ از علاقه واسه شب خواستگاری چه ادکنی خوبه .
خودم سر یه نکته ای موندم اونم اینه که اگر من ادکلنهای سنین حدود 21-22 بزنم که با ظاهرم همخوانی داشته باشه که یه خورده بچگانه به نظر میرسم ، اگر ادکلن نسبتا سنگین بزنم اونوقت ظاهرم با بویی که از پخش شده ممکنه نشون دهنده بی سباطی شخصیت یا دوگانگی در طرف مقابل بشه . لطفا یه راهنمایی بکنید و اینکه لطف کنید ادکلنی معرفی کنید که نمونه کپی درجه 1 یا ریو داشته باشه .
شخص خودم خیلی دوست دارم ادکلنهای لالیک ، تغ هرمس ، لانویت و بلو د شنل رو تست کنم اما نمیدونم چقدر با اون محیط سازگاری دارند . ادکلنهای اصلی که قبلا داشتم 212 س... بود که ازش خوشم نمیومد و گوچی بای گوچی پور هوم بود که واقعا دوسش داشتم .
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگذارم .
با سلام
ممنون از راهنماییتون.
خوب اونطور عطرهایی که به قول شما رد یا خط بندازه و ماندگاریش زیاد باشه چیه مدلاش؟
ممنون...
Last edited by joe_satriani; 09-08-2013 at 20:33.
این عطر به تازگی وارد بازار شده و با توجه به کمپانیش بعید میدونم براش فیک بیاد..هنوز هم اونقدر جا نیفتاده که تولید تقلبیش سودآور و به صرفه باشه...پس به احتمال زیاد مشکلی نخواهد بود و میتونید با اطمینان خرید بکنید...
با سلام خدمت دوستان قديمي خودم من when قديم ام با آواتار محمد علي كلي
ميخواستم راجع به ادكلن toross از برند cyndi.c بهم هرچي ميدونيد اطلاعات بديد .بوش......موندگاري............وخلا ه همه چي.....ارزش خريد داره يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)