احد جان یعنی واقعا امید داشتی بتونی پول از اینا بگیری؟ گفتم که قبلا برای منم دوماه رو نریختن. گور پدرشون .فدای سرت. 17-18 ماه عمرت رفت به پاش ، این یه قرون دوزار هم صدقه...
احد جان یعنی واقعا امید داشتی بتونی پول از اینا بگیری؟ گفتم که قبلا برای منم دوماه رو نریختن. گور پدرشون .فدای سرت. 17-18 ماه عمرت رفت به پاش ، این یه قرون دوزار هم صدقه...
برادرتون مدارکی هم فرستادند ؟
من تو شعبه شهرستانم ، استانم زیاد خبر نداره چه برسه به شهرستان !
یارو گفت یه ماه دیگه زنگ بزن.میخواست به حساب خودش برا ما خوش قولی کنه و کل پولو برام بریزن.
فردا زنگ میزنم میگم حساب رو ببند.
دوستان راهی داره بتونیم بیشتر از یکماه استعلاجی بگیریم؟
نمی دونم والا. به نظرمن که حتما باید بفرستی. فکر نکن الان همه چیز حساب کتاب داره . با این حال که از روزی که اومدی خدمت تا حالا شونصد جا مدارک دادی ولی باز هم مطمئن باش آمارت جایی نیست ! باید بری دنبالش.
مرخصی استعلاجی رو که پرسیدین، اگه بیشتر از یکماه بشه و برید کمیسیون پزشکی ، اگر قبول بکنن جزو خدمتتون حساب میشه و دیگه خلاء نمیکشی ولی معمولا 99درصد قبول نمیشه و هر چی بیشتر از یکماه استعلاجی اضاف میشه به خدمتت.
چی شد هادی مگه معاف نشدی !-: بچه ها تختت هم بخشیدند باید برگردی یک
برای بیشتر از یک ماه استعلاجی فقط کمیسیون پزشکی تهران میتونه تایید کنه که تو مورد تو مطمئن هستم قبول نمیکنند فقط موقعی بیشتر از یکماه استعلاجی داری که تو یگان برات یه اتفاقی افتاده باشه مثلا حین انجام وظیفه با کسی درگیر بشی و ....
خلاصه که سوالی داشتی در خدمتم![]()
سلام خدمت دوستان گل
میخاستم ببینم من چند جا شنیدم که سه تا معاف از رزم داشته باشی معاف دایم میشی
میخام بدونم درسته (خواهشا کسی که مطمین هست پاسخ بده)
آخه من الان واریکوسل دارم و باید زودتر عمل کنم و acl پاره شده و مجموع چشامم بالای 8 است و مدرکمم ارشد
با تشکر ازدوستان
غلط کردن تختم رو بخشیدن
پس باید بیفتم دنبال معافیت یا اگه بتونم کسری بگیرم
ممنون جواد جان
سلام به همگی
من برگ سفید خدمت رو گرفتم ، ولی فهمیدم که مشکل داره ( فتق کشاله ران دارم ) که چند وقتیه دردش شروع شده البته قبلا بود ولی چون درد نداشت فکر نمی کردم مشکلی هست که دکتر گفت فتق هرنی اینگویینال داری .
حالا می خوام دوباره دفترچه پست کنم چی کار باید بکنم !!! پلیس + 10 قبول نکرد گفت پرونده باز داری ، غیبت هم دارم ، یا تاخیر بندازم خدمت رو یا بشه برم تو چرخه پزشکی !!! راهش چیه بچه ها ! البته قبل از 3 خرداد دفترچه پست کردم که غیبت ها بخشیده شده .
با تشکر از همگی
بچه ها ما تقسیم شدیم البته شنبه اعلام میکنن ولی ما دفتر فرماندهی هستیم زودتر فهمیدم
انداختنم( ف آماد نیروی هوایی) کسی چیزی میدونه ازش کجا هست چطوریه کسی خدمت کرده اونجا
هر کی هر چی میدونه بگه استرس درد گرفتم از صبح دمتون گرم
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)