نه عزیزم
اون دوستمون گفت این برات خوبه
گفتم جکس تو رنک هم حتی پیک میشه
البته بیراه نگفت
جکس رو برداری و بلدش بشی عاشقش میشی![]()
نه عزیزم
اون دوستمون گفت این برات خوبه
گفتم جکس تو رنک هم حتی پیک میشه
البته بیراه نگفت
جکس رو برداری و بلدش بشی عاشقش میشی![]()
با عرض سلام خدمت برو بچز
من دو تا اکانت تو east دارم که میخوام یکیشو بفروشم کسی در این مورد تجربه داره؟چطوری میشه این کارو کرد؟
تو چت ریوت گفتم،بهم گفتن بن میشی این کار غیر قانونیه و اینجا نگو!
داریم آیا؟بن میشم؟غیر قانونیه؟
-----------------------------------------------------------------
الان وضعیت سرور وست چجوریاست؟یه مدته که به اکانت وستم سر نمیزنم ولی هر وقتم که خواستم بازی کنم به خصوص 6 بعدظهر به بعد این صفحه انتظار تو لوگین میزنه اعصابمو خرد میکنه.تازه امروز بعد مدت ها تو سرور east هم برام اتفاق افتاد!!
![]()
اره بن میشی اینجا نوشته:
Account Sales. The Account supplied to you is personal to you, and Riot Games does not recognize and expressly forbids the transfer of user Accounts. You shall not purchase, sell, gift or trade any Account, or make any such offer, and any attempt shall be null and void. Any distribution by you of your Account and/or your Login Credentials (except as expressly provided herein or otherwise explicitly approved of by Riot Games) may result in suspension or termination of your Account.اگه اسم اکنتی چیزی دادی تو ریوت فلفور برو پاکش کن.
خبر داده ریوت میخوان سرورشونو اپگرید کنن این مشکلات هم احتمالا حل میشه.
Last edited by daniel'; 19-10-2013 at 08:24.
خب با اکانت اضافم چیکار کنم؟ اصلا دیگه نیازی بهش ندارم!میخوام از این به بعد به اکانت وستم بیشتر برسم![]()
دوست عزیز منم نگفتم برای 2014 هست مگه اینکه اسامیه نوب هم بخوای خیلیها همینم ندارن
بدش من ببینم اوضاع eune چطوره میخوام ببینم اینقدر ازش تعریف میکنن آیا راسته یا نه4-5 روز هم هست بن هستم و در خماری
![]()
Last edited by GL & HF; 19-10-2013 at 12:15.
به دلیل کمبود زمان و یکسری مشکلات دیگه ، فعلا جهت اطلاع رسانی سایتی آماده شده.
ممنون میشیم نظرات شما را بدونیم.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EUNE اسمش بد در رفته وگرنه اونقدری که می گن بد نیست
نمی گم از EUW بهتره اما توی low elo بدتر هم نیست
در کل مشکل اصلی EUNE اینه که بیشتر از این که player داشته باشه flamer داره
PL Hell :d
من دوتا از بهترین بازی هامو تو EUNE انجام دادم یکیش که بالای یک ساعت و نیم طول کشید.یکی دیگه هم اونقدرهر دو تیم حرفه ای بازی کردن که نگو خیلی لذت بخش بود همه چی .دام میگذاشتیم یهو 5 نفری میریختیم اونا هم همینطور سرشون یه فیورا داشتن تیم مقابل تکی بازی رو کری میکرد کلا همش صحنه خیلی شلوغ بود.![]()
جدی چقدر هیرو عوض کردن اثر داره ... برا روز چهارم بازیم فکر کنم این نتیجه بد نباشه عجب چیزیه این جکس چند تا هیرو دیگه در همین مایه ها معرفی کنید :ی
پیشرفتم خوب بوده؟:(
بدی این سایت اینه که یه راهنما جامع برا کسی که این سبک رو بازی نکرده نیست من حتی دوتا هم تا حالا بازی نکردم
مثلا برا خرید یه آیتم گاهی بیشتر از یک دقیقه دنبالش می گشتم تو اون همه آیتم الان فهمیدم می شه آیتمها رو ذخیره کرد و تو ی بازی استفاده کرد خوب یکم راهنمایی کنید !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)