من وقتی این فایل رو اجرا میکنم ارور زیر ظاهر میشه.مشکل چیه؟:
من وقتی این فایل رو اجرا میکنم ارور زیر ظاهر میشه.مشکل چیه؟:
سلام دوستان.من PES 2010 رو خیلی وقته نصب کردم اما زیاد وقت بازی کردن ندارم.
چند تا سوال داشتم :
اول اینکه میگفتن گرافیکش زیاد پیشرفت داشته و حتی خودم تو همین تاپیک یه بار یه عکس دیدم که دوستان از بازی خودشون گذاشته بودن و جمن 3 بعدی بود و کفش بازیکنه بین چمنا قرار داشت اما این نسخه ای که من دارم این طوری نیست ...
مشکل تز نسخه ایه که من گرفتم یا کلا" همینطوره؟
دوم اینکه چطور می شه یه ترکیب رو طوری سیو کرد که همه ی بازیکنایی که جاشون عوض شده و استراتژی ها بقیه ی موارد همه یه جا ذخیره بشن؟
من باید استراتزی ها و ترکیب اصلی رو ذخیره کردم اما باید هر دفعه حتی یه بازی دقیقا" بعد یه بازی دیگه کل ترکیب و استراتژی ها و ها رو دونه دونه کپی کنم ، بازیکنا رو عوض کنم و بقیه ی تنظیمات...
چطور همشونو یه جا کپی کنم؟
و آخر اینکه بازیکنا هنگام حرکت توپ رو خیلی از پاشون دور می کنن.چرا اینطوریه؟
پیشاپیش ممنونم و اگه سوالام تکراری بود به بزرگواری خودتون ببخشید ...
با سلام.
1.چمن سه بعدی مال pes 2009 بود تو 2010 چمن معمولیه و مشکل از بازی شما نیست.
2.این یکی از مشکلات اولیه بازیه برای بر طرف شدنش بهتره 3 تا پچی رو که کنامی تا حالا داده نصب کنی.
3.نحوه کپی کردن تنظیمات مثل pes قبلیه
4.این سه تا دلیل می تونه داشته باشه :
1.شما دکمه ی سرعت رو (RB) چند بار فشار می دی
2.هنگام دویدن دکمه ی جهت طرفی رو که داری می دوی دو بار فشار می دی که این خودش یه حرکت جدیده که تو این شماره اضافه شده
3.شما این احساسو به خاطر تغییر gameplay بازی نسبت به شماره ی قبلی داری که البته می تونی این احساسو با نصب کردن پچ 1.3 رسمی کنامی تا حدودی بهتر کنی
سلام خدمت شما دوست عزیز
من خودم خیلی وقت پیش بازی را SuperStar کردم ولی چون دیگه تو قسمت آپشن نمیشد رفت آن را پاک کردم.
من از این استفاده کردم:
و نکته بعد ؛ بعد از خارج کردن از فشرده سازی ؛ فایل داخلش را باید در قسمت سیو یا محل نصب بازی هم کپی کنید که دقیقا" به خاطر ندارم کدام قسمت بود ( شما در هر دو جا کپی کنید ).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای بای
راهی کد تقلبی برای افزایش پول هست در 2010؟
بای بایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول دست درد نکنه آرمین جان..
[QUOTE=paroucia;4544509]خب ايا ورژن 3.5 فريم ورك رو نصب كردي؟مشكل از اونه
//
آخه تا همیین چند روز پیش با pesEditor کار می کردم مشکلی هم نداشت ، اما از دیروز که میخوام pesEditor یا همین SuperStar رو باز کنم این ارور رو میده!! فريم ورك هم 230 مگ حجمشه حاله دانلودش نییست!![]()
بهترین ترینر رو توی این پست کامل گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها خسته نباشید
بچه ها این جونینهو کجاست چطور میتونم بیارمش بشدت می خوامش ممنون
سلام رفیق جونینهو توی اون بازیکن های hidden هستند که با قهرمانی ها آزادشون میکنی.بچه ها خسته نباشید
بچه ها این جونینهو کجاست چطور میتونم بیارمش بشدت می خوامش ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)