یه پست دادم نیومد چرا؟
گفته بودم1- با این دو تا کاراکتر دیگم چیکا کنم؟2-بن شدن یعنی چی؟3-چجوری میفهمه همشون مال منه؟با سه تا ایمیل مختلف ساختمشون
پست9251 چی شد؟؟؟؟؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
یه پست دادم نیومد چرا؟
گفته بودم1- با این دو تا کاراکتر دیگم چیکا کنم؟2-بن شدن یعنی چی؟3-چجوری میفهمه همشون مال منه؟با سه تا ایمیل مختلف ساختمشون
پست9251 چی شد؟؟؟؟؟![]()
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 17-05-2009 at 16:47.
اه اینم غیب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟9251 9252 چی شدن؟؟؟
برای بار شوم 1-بن شدن ینی چی؟2-از کجا میفهمن من سه تا کاراکتر دارم؟با سه تا ایمیل مختلف ساختمشون3-با این دو تای دیگه چیکا کنم؟
:43:چرا همچی شد؟شرمنده اقا یکی این سه تا اضافرو پاک کنه
چرا همچی شد زمین دهن وا کن من بیام تو.
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 17-05-2009 at 17:00.
تبریک میگم آرش جون xD
این آدرسی که دادی مشکل داره ؟!
Could not locate remote server
کلا با هر ایمیل یکبار بیشتر نمیشه ثبت نام کرد !من سه تا کاراکتر دارم با او دو تای دیگه چیکا کنم؟من با سه تا ایمیل سه تا کاراکتر ساختم چجوری میفهمه همش مال منه؟
نه تنها نباید بیشتر از یک کاراکتر داشته باشی بلکه اگر دو تا اکانت پسورد مشابه داشته باشن بررسی میکنن و اگر واقعا برای یه نفر نبود تذکر میدن تا پسورد رو تغییر بدی . به هر حا این خلاف قوانین هستش که تو یک ورد بیشتر از یک کاراکتر داشته باشی و حتی با اکانت یکی دیگه (مثلا دوستت بازی کنی) !
نتیجه : با هر آی پی فقط و فقط با یک اکانت میشه بازی کزد .
مرسی.تبریک میگم آرش جون xD
این آدرسی که دادی مشکل داره ؟!
Could not locate remote server
آدرس باز میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
w w w. p 3 0 b a z . c o m
همه چی رو گفتی نگفتی با اون دو تا دیگه چیکا کنم؟زودتر تا بن بخت نشدم واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
ای کیو شنیده بودم ای پی چیه دیگه؟
lol چه جالب منم همین الان فهمیدم مادر منم چند روز دیگه قراره برای بار دوم بره حج !
جوون یکی دو هفته خونه خالی
هر کدوم رو که لازم نداری حذف کن و فقط با یکی ادامه بده ! من همین هفته پیش 5 تا کارکترم بن شدن !همه چی رو گفتی نگفتی با اون دو تا دیگه چیکا کنم؟زودتر تا بن بخت نشدم واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
ای کیو شنیده بودم ای پی چیه دیگه؟[==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از بروزر بود الان باز شد xD
Last edited by C0OPeR; 17-05-2009 at 17:51.
وای خدا نصف عمرم کم شد اصل مطلبو بوگووووووووووو چجوری حذفشون کنم؟
الانه که سکتهرو بزنم وای قلبم کجا رفتی تووو؟وایییییییییییییییییی یییییی
چجوری حذفشون کنمممممممممممممم؟
مشکلش چیه؟بیخود پست اضافه کنم؟خوب یکی رو ویرایش میکنم![]()
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 17-05-2009 at 18:33.
ZEDEHAL DEGE جان شما چرا اینقدر پست هاتو ویرایش میکنی؟؟
منم خونمون خالی بود از شانس بدما یک دونه هم دختر پیدا نشدجوون یکی دو هفته خونه خالی![]()
حالا خونه پره دخترا همینجور پیدا میشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)