سلام
مودم Tp-Link مدل 8901G وایرلس برای خونه جواب میده ؟ از شاتل سرویس گرفته یکی از دوستان .
ممنون
سلام
مودم Tp-Link مدل 8901G وایرلس برای خونه جواب میده ؟ از شاتل سرویس گرفته یکی از دوستان .
ممنون
احتمال داره مک فیلتر ISP شما فعال باشه یک زنگ بزنید بگید مودم رو عوض کردم کانکت نمیشه واسه مک آدرسه؟
مشکلی نداره یک طبقه رو جواب میده.
سلام
من یه بارم قبلا این سئوال رو پرسیدم، ممنون میشم کمک کنین. یکی از بچه ها میخواد یه مودم وایرلس بگیره، میخواستم بدونم چه مارک و چه مدلی بگیره که با شاتل خوب مچ شه. اگه راهنمایی واسه Configure کردنش هم ازش داشته باشین لطف میکنین بهم بدین .
مرسی .
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون
ببینید مثلا" از ایرانسل نمیتونم بخرم(چون ارزونتره) بعد به مبین نت بگم خودم مودم دارم؟
بعد از این سه نوع مودم شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
راستی چرا میگید سراغ وایمکس نرم؟
مشکل داره؟قطعی داره؟
من ADSL سپنتا 384 دارم و همه جوره از لحاظ کیفیت راضی هستم
فقط بحث سر قیمت هست
اگر با 80 هزار میشه اینترنت 1024 داشت چرا 60 هزار (با احتساب 15% تخفیف سطح کاربری) بدم بابت 384 ؟
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
من فقط برای یک کامپیوتر میخوام.
آقا من که خطم مشکل داره با مودم قبلی وصل میموندم ولی با لینکسیس قطعی دارم.آیا با یه مودم tplink یا dlink عوض کنم وضعیتم بهتر میشه ؟؟ مثل این که مودم wag120n خیلی حساسه به نویز و مشخصات خط رو هم که نشون نمیده باتوجه به اینا من مودممو عوض کنم بهتر میشه وضعیتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
اگر پایه رو بگذاریم رو 0.40 mm copper طبق لینک زیر شما بالای 5.5 کیلومتر با مرکز فاصله داری. مهم طول کابل هست تا مرکز نه دید مستقیم از اونجایی که معمولا تو ایران لقمهیک دور رو حتما باید دور گردن بپیچه احتمالش هست .....
شما دم ورودی خط به ساختمان هم تست کردید؟ اونجا تست میکنید یادتون باشه اتصال به خونه رو قطع کنید وگرنه تست اون با داخل منزل هیچ فرقی نمیکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما وایرلس Linksys رو هم خاموش کنید مودم رو هم روی G.dmt بگذارید ببینید تاثیری داره یا نه. با این بازاری که من میبینم هیچی رو توش نمیشه تضمین کرد اگر خواستی عوض کنید همون Tplink بگیر 8960N حدود 70 تومن.
ممنونم دوست عزیز با هنوز وقت نکردم برم سر خط ساختمون تنظیماتم رو هم میزارم روی اون قسمت ببینم چی میشه. مرسی
دوست عزیز من پرسیدم از خونه گفتند این خط تلفن رو چون جدید خریدیم سیمکشی از رو هست و سه چهار تیکه درست شده.(سه چهار تیکه سیم نمیدونم با چه کیفیتی به هم وصل شده ) حالا قرار شد بریم سر جعبه تقسیم تست کنم.به نظرتون از این هم میشه ایراد ؟؟؟
یه سوال دیگه مودم قبلی که داشتم به زور کانکت میشه یعنی وقتی روشنش میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و لینک لن ولی حتی وارد تنظیمات مودمم نمیشه شد مثل این که ایراد پیدا کرده ریست با دکمه پشتشم کردم درست نمشه از هد 100 بار خاموش و روشن یه بار شاید بشه وارد تنشیماتش شد اونم زود قطع میشه ایرادش چیه به نظرتون ؟؟ آیا نویز زیاد باعث خرابی مودم هم میشه ؟ مرسی
بی تاثیر نیست اون چند تکه شدن. من انقدر تخصص ندارم که بگم چقدر تاثیر داره یا چقدر نویز ممکنه روی مودم اثر بد بگذاره به احتمال ممکنه Attenuation شما سر خط بهتر بشه یک دلیلش اینه که شما مسافت رو کمی کاهش دادید پس 2 db کم شدن معمولی هست.
سلام
یکی از دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو داشت.سیم کشی ساختمونش مشکل داشت چون خیلی قدیمی بود
و من بهش گفتم بره از جلوی در تست کنه و اون هم اینکارو کرد و مشکلش حل شد.مودم رو هم گذاشت اونجا و چند
روزی اینطوری استفاده کرد و بعدش یه تیکه سیم یه تیکه گرفت از دم در کشید تا کنار سیستمش و الان هم بدون مشکل
داره کار میکنه.
مودمش هم wag160n
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)