دارما اگه خواستي خط خوردگي هم نداره فقط لايت كردم بعضي سوالارو سيمي هم هست
مبتكرانمم نوئه
دارما اگه خواستي خط خوردگي هم نداره فقط لايت كردم بعضي سوالارو سيمي هم هست
مبتكرانمم نوئه
رمزینه ریاضیات جامع تجربی نداد ؟
این کتاب کنکوری نیست
بیشتر برای امتحانات نهایی و سال سوم هستش
تو هر زیر بخش سوالات امتحانات نهایی اورده شده و...
بازم میگم هدف اصلی این کتاب سال سوم و امتحانات نهایی هستش
سوالات تشریحی و نهایی...
موفق باشید
ببین دوست من این کتاب هم سوال تستی داره هم جواب کوتاه هم جدول و درست یا نادرست و هم سوالات امتحانات نهایی یکی از مشکلات دانش آموزان در سال سوم و خصوصا الکتریسته عدم آشنایی با شیوه حل مسایل مختلف است که این شیوه فقط با حل تمرین های مختلف آموخته می شود نه فقط با سوال چهار جوابی زیرا سوالات تستی امکان مطرح کردن انواع مختلف سوالات لازم برای آموزش مفاهیم را ندارد عنوان کتاب سوال + آموزش است پس برای کسی است که واقعا خواهان یادگیری فیزیک 3 است نه برای کسی که فقط دنبال چهار تا سوال تستی است که فقط به طور سطحی فیزیک را آموزش می دهد من که خیلی نکته تستی و محاسباتی تو این کتاب دیدم که تو کتاب های دیگه ندیدم به چند تا اشاره می کنم قضاوت با شما
1- دل و روده عدد 273 در ترمودینامیک که خیلی جالبه
2- چرخه ساعتگرد در مختصات V-T یخچاله یا ماشین گرمایی؟ جالبه
3- از کجا بفهمیم اجسامی که به هم مالیده می شوند کدام الکترون داده و مثبت می شود و کدام الکترون می گیرد و منفی می شود چیزی شبیه جدول الکترونگاتیوی در شیمی
4- نکته های ریاضی در فیریک (مثل اعداد فیثاغورثی، درصدها در فیزیک،رابطه دو کمیت مستقیم رابطه عکس و ..)
5- سهراب سپهری در زوایه 37 درجه جالبه
6- مسجد (مقاومت سری جمع می شه) برای اینکه روابط خازن و مقاومت قاطی نشه
7- استدلال چرایی بیشتر بودن چگالی سطحی در نقاط نوک تیز در اجسام رسانا که به صورت مفهومی و خیلی جالب بیان شده
8- جمله های کمکی فرمول ها که در کتاب زیاد است مثلا q=cv یعنی کریم سون اپ خورد
9- چرا آب دارای بالاترین ثابت دی الکتریک در جدول کتاب درسی است
10- بی دقتی های رایج دانش آموزان در حل مسایل فیزیک چیست مثلا در رابطه u=q^2/2c که رابطه انرژی خازنه خیلی ها و قتی ازشون می پرسی اگه ظرفیت دو برابر شه انرژی چه تغییر می کنه می گن یک چهارم می شه در حالیکه نصف میشه
11- روش جالب که در مورد به هم بستن خازن ها و مقاومت ها توضیح داده که مثال خیابونی زده
12- روش جالب که برای تقسیم جریان بین دو مقاومت موازی گفته که از فرمول I1=IR2/R1+R2 خیلی راحتتره
13- مرجع یکی از سوالات کنکور 89 رشته تجربی رو آورده که برای خودم خیلی جالب بود که طراحان کنکور هنوز از این کتاب سوال طرح می کنند
14- یکی از مباحث پیچیده در الکتریسته بحث توان الکتریکی در لامپ هاست است که تو این کتاب کاملا حلاجی شده کسی نیست که بخونه بعدش بگه من سوال توان مشکل دارم
15- طریق حل ساده مسایل کیرشهف و حالت های خاص مطرح شده در کتاب به نوع خود جالیه
16- مدارهای RC خازن و مقاومت که هرسال یک سوال رو شاخشه خیلی ساده و جالب گفته شده
17- سوالات مفهومس و خیلی خوبی از قوانین کیرشهف داره که لنگه نداره
18- قوانین دست راست تو کتاب با کلی شکل توضیح داده شده یعنی برای هر سوال شکل دست مربوطه سه بعدی رسم شده که خیلی به یادگیری کمک می کنه
19- ایده جالب در مورد مفهوم شار گفته که فهم آن را برای بچه ها خیلی راحت می کنه
20- جریان متانوب رو که مشکل عمده بچه هاست خیلی ساده و راحت گفته و کلی ازش تمرین حل کرده
از همه مهمتر کلی سوال و ایده جدید سوال داره که خیلی بکره و بیان کتاب هم مثل بقیه کارهای خیلی سبز خودمونی خودمون است به قول مولف فرض کرده شما دختر خاله یا پسرخاله اشید
این کتاب رو الان دستم دارم!
این کتاب هدف اصلیش امتحانات نهایی و درک مفهومی فیزیک هستش
ببینید مثلا کجای کنکور گفته میشه با وسایل زیر ازمایشی طرح کنید....
یا همون کامل کردن جملات به نظر شما این ها به کار بچه های کنکوری میاد؟
اموزش این کتاب در قالب سوال و اموزش هستش یعنی اگه میخواین فیزیک 3 رو کامل بفهمین باید حتما حتما سوال هاش رو هم پاسخ بدین
چون بعضی نکته های اموزشی رو تو سوال مطرح کرده
خیلی از قسمت های اموزشیش از فیزیک 3 خیلی سبز(مصلایی) هم کامل تر و بهتر توضیح داده
نه اینکه به کار بچه های کنکوری نیاد خیر
اما بیشتر به کار بچه های سومی میاد و یا اینکه کنکوری هایی که تو تابستون بخوان فیزیک 3 رو تشریحی کار کنن(تست هم داره اما هدف اصلی کتاب تشریحیه)
اما بچه ها کنکوری هم میتونن برای اموزش استفاده کنن
موفق باشید
Last edited by lmohsen; 13-08-2012 at 06:55.
سلام دوستان این دی وی دی های آموزشی که تبلیغ میکنن(مجموعه 100 یا کنکور اسان است) خوبه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ببين راستش من نديدم و نميتونمنم نظر بدم ....
ولي به نظرم وقتتو با اين چيزا تلف نكن خضوضا اگه مدرسه ميري...
الان داغي نميفهمي فكر ميكني خيلي مونده تا كنكور باور كن اصن نميفهمي چه جوري ميگذره لا مصب
سلام
من داشتم،بيشتر تبليغاته و سودجويي.توي 10 تا دي وي دي شايد دوتا نكته جديد بشه پيدا كرد.
چيز خاصي ندارن.به نظر من همين كتابهاي كنكوري خيلي بهترن.تازه خيلي وقتگير هم هست.هزينش الكي خيلي بالاست.واسه افزايش قيمت دو تا دي وي دي رو ميزنن روي 5 تا دي وي دي.تازه توي هر يه ساعت نيم ساعت تبليغ ميكنن،مثلا تو فيزيك رو گرفتي،توش تبليغ دينيه تا تو رو راغب كنه اونا رو هم بگيري.واسه هر درس بيست جور دي وي دي داره،الزاما براي سودجويي
قيمت ثابت واسه محصولاتش نداره،تا اگه تونستن هرچي بيشتر بهتر.به هركدوم از فروشنده هاش زنگ ميزني يه قيمت ديگه ميده.
اينو بگم من خودم راغب نبودم با اصرار دوستان گرفتم،ولي چون هزينش بالا بود تقسيم كرديم بين چند نفر.
خلاصه هرچي كه بايد بگمو گفتم.به هركدوم از اينا كه برسي،هدفشون واست مشخص ميشه.من موندم چطور بعضيا راحت فريب اينارو ميخورن،حتي بعد خريدن هم متوجه نميشن با خودشون چيكار كردن و چقدر از وقت باارزششون رو گرفتن.
ممنون از راهنماییت
راستی شما مجموعه 100 رو گرفته بودی یا کنکور اسان است(استاد احمدی) ؟؟؟؟
بچه ها DVD ها همه سودجویی و پول مفتخوردن هستن. مثلا بعضیشرکت ها مثل ثمین تراشه و لوح قلم و لوح دانش و ... هستن که مطالب رو عینا از کتاب درسی و کتاب های کمک درسی کپی کردن توی DVD و به قیمت بالا میفروشن. پول دادن به ای چیزها اشتباه هست. از کل DVD ها و CD های توی بازار؛ فقط CD های کتاب های مهر و ماه به درد درک بهتر مطالب میخورن و همینطور DVD های شیمی مبتکران ( چون این DVD ها همون تدریس ضبظ شده آقای مهندس بازرگان هستن ) . اون شیمی مبتکران هم به درد کسی میخوره که با درک کردن مطالب موجود در کتاب مشکل داره و به همین خاطر بهتره اول یه دور ویدئوی تدریس مطالب رو ببینه و سپس بره سراغ کتاب. پولتون رو به این تبلیغات ها هدر نکنین به جاش کتاب بخرین؛ امسال کتاب و جزوه به اندازه کافی گرون شده و شماها به اندازه کافی توی خرج افتادین؛ دیگه بهتره که پول مفت برای این تبلیغات ها دور نریزین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)