تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 926 از 940 اولاول ... 426826876916922923924925926927928929930936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,251 به 9,260 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

تو بازی دو نفره یکی با دسته و دیگری با کیبورد
    میشه عوض کرد دکمه های کیبورد رو
    مثلا
    پاس به جای x بشه s

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تو بازی دو نفره یکی با دسته و دیگری با کیبورد
    میشه عوض کرد دکمه های کیبورد رو
    مثلا
    پاس به جای x بشه s
    سلام عزیز

جایی که بازی رو نصب کردی ؛ یک فایل هست به نام settings (تنظیمات)، از داخل اون می تونی تغییرات رو اعمال کنی ، به این صورت که روی دکمه دسته کلیک می کنی و بعد کلید مورد نظرت رو می زنه یا بلعکس .

موفق باشی .

3. 2 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آموزش تکنیک های PES 2009

برای شروع یه مقدمه فقط راجع به ضر به ی کاشته زدن بهتون میگم.

کاشته زدن (اگه بخوایم حرفه ای بشیم) در هر متر که از دروازه فاصله داره با هر جهتی که از دروازه داره باید دکمه ی خاصی رو بزنیم

نه اینکه فکر کنید اغراق میکنم دقیقا در هر متر از دروازه باید از ترکیب دکمه ها استفاده کنیم. حتی به نحوه ی ایستادن بازیکن هم وابسته است !
    در ضربات کاشته اصولا از چند دکمه ی : پاس کوتاه-شوت-سانتر-پاس عمقی) ضربدر-مربع-دایره-مثلث) و پایین - بالا-ترکیب بالاچپ-بالا راست-پایین چپ-پایین راست ودکمه ی مخصوص (R2) که فکر کنم تا حالا چیزی راجع بهش نشنیدین(توی کاشته زدن).پس تقریبا شد همه ی دکمه ها بجز R1-L1-L2 .
    ولی یه چیز کلی میگم تا بقیش رو میذارم براتون اونم اینه:
    ازفاصله ی 17 متری تا 23 متری :مربع+پاییین+(اگرنزدیک بود ضربدر)
    از 23 تا 27 متری: مربع+ضربدر یا مثلث (بستگی به این داره که چقدر مربع پر کنید(!
    نکته : دکمه ی ضربدر در هر نقطه که کاشته باشه سرعت توپ رو میگیره و دکمه ی مثلث برعکس عمل میکنه یعنی به توپ سرعت میده !
    از 27 تا 32: بسته به سلیقه -بعضی ها با مربع+بالا میزنن و بعضی ها مربع+مثلث میزنن
    خیلی چیزها راجع به کاشته زدن مونده که بهتون میگم.

یه نوع دیگه ی کاشته زدن با دایره است و خیلی حرفه ای !
    در فواصل 17 تا 21 متری با گرفتن جهت بالا و مایل چپ یا راست(مونده به جهت ضربه) دایره رو نصف پر کنید و شاهد یه گل با دایره باشید.

نوع دوم:
    در این نوع ضربه زدن شما با گرفتن جهت پایین میتونید دایره رو تا هر جا دوست دارید پر کنید تا توپ رو از زیر دیوار رد کنه که خیلی هم کاربردیه !

برای موفقیت فقط تمرین کنید!

حالا که بحث کاشته زدن هست بذارین یک روش دفاعی هم یادتون بدم که خیلی راحته !

شما بیرون محوطه جریمه خطا کردین ، خب ، موقعه ای که اون می خواد ضربه بزنه ، سعی کنید یکی از یار هاتون رو بذارین اون گوشه خالی دروازه (اگر دقت کرده باشین دروازه بان مایل به یک طرف از دروازه می ایسته)سعی کنید از افراد قد بلند استفاده کنید برای اینکار !
    مثلاً خودم که منچستری هستم ، فردیناند رو میبرم ! درصد گل خوردنم خیلی میاد پایین !

نحوه ی دفاع کردن در ضربات ایستگاهی :
    این مطالب یعنی همون دفاع توی ضربات ایستگاهی توی Command List بازی هم هست ولی شاید بعضی ها متوجه نشن بعضی ها ندیده باشن و یا ....
    دفاع کردن بستگی به نوع ضربه زدن حریف داره اما بصورت کلی میشه ؛
    توی همه ی موارد یکی از بازیکناتونو ببرید توی دروازه و جایی رو که گلر نگرفته بذارید این حرکت باعث میشه تا دفاع توپ رو از روی خط برگردونه.
    توی دفاع کردن میشه از دکمه های ضربدر-مربع- دایره استفاده کرد بطوری که دکمه ی ضربدر دیوار دفاعی رو بطور ثابت نگه میداره(این دکمه دقیقا ضد همون کاشته زدن با دایره پایینه که از زیر دیوار رد میشه که قبلا بهتون گفتم)
    دکمه ی مربع باعث میشه تا دیوار بلند بشه .
    و دکمه ی دایره باعث میشه که یکی از بازیکنا به سرعت روی توپ هجوم بیاره (این حرکت موقعی کاربرد داره که حریفتون بخواد ضربه کاشته ی دو ضرب بزنه.
    در ضمن از ترکیب این دکمه ها هم میشه استفاده کرد بطور مثال اگه ضربدر رو نگهدارید و دایره بزنید دیوار بلند نمیشه ویکی از بازیکنا به سرعت میاد رو توپ دقت کنید که گفتم بعضی از ترکیب ها ی دکمه ها عمل میکنه مثلا مربع رو با ضربدر نزنید بگید فلانی دروغ می گفت چون تا اونجا که من خبر دارم پریدن و ایستادن رو نمیشه ترکیب کرد !!!!!
    شاید به نظر بعضی ها این آموزش ابتدایی بوده باشه (که بود) ولی ما با این فکر که خیلی ها نمیدونستن پیش می ریم پس حر فه ای ها باید منو ببخشن !

حالا طرح یک سوال و پاسخ به اون:

وقتی با کامپیوتر بازی می کنی بعضی وقتها ضربش رو به صورت کات دار از کنار دیوار دفاعی رد میکنه و وارد دربازه می کنه.
    میشه توضیح بدی چجوری باید این کار رو کرد؟

البته این یه جور کاشته زدن خیلی حرفه ایه که باید تمرین زیادی روش کرد

اما....

این نوع کاشته زدن توی فاصله ی 25 به بالا تا 31 متری کاربرد داره نه جلو تر بلکه دورتر هم شاید.
    شما باید طوری جهت بگیرید که 1 یا 2بازیکن از دیوار دفاعی بیرون بیفته (گرفتین چی شد؟) اگه نگرفتید تعداد همین بازیکنا رو نسبت به تیر دروازه حساب کنید.بعد فقط مربع رو تا نصفه پر کنید و فقط جهتی که میخواید کات بگیره یعنی چپ یا راست رو بعد از ضربه نگه دارید

نکته ای برای سانتر کردن:

برای اینکه بخواین توپ روی سر مهاجم برسه
    وقتی سانتر کردین
    دکمه R1)سرعت) بگیرین بازیکن خودش با سرعت میره سمت توپ.توی become legend خیلی به درد می خوره.

توی این بازی سه جور می شه چیپ زد :

1.مربع L1 +
    2.مربع R2 +
    3. با دایره وقتی میبینید گلر اومده جلو میتونید با دایره توپ رو از روی سرش بندازید تو گل که خیلی تمرین می خواد.
    امید وارم که ازاین پست خوشتون اومده باشه.

5. 3 کاربر از lampard22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به دوستان.من با اين بازي يكم مشكل دارم.توي ليگ قهرمانان ارپا و ليگ مهمولي و Becom a legend وقتي يك مقدار جلو ميرم و پيشرفت مي كنم،از بازي خارج ميشه.مثلا بعد از 10 تا 15 تا بازي.يعني من فقط مي تونم با Exhibition اين بازي حال كنم.آيا بازي من ناقصه؟چون مشكلي مشابه اين رو توي بازي Assassin's Creed ديده بودم كه تو بعضي نسخه ها نميشد وارد شهر اورشليم شد.خواهش مي كنم راهنماييم كنيد!

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

چطوری میتونم Live بازی کنم؟!

Game ID رو قبول نمی‏کنه میگه اشتباهه! ولی من مطمعنم درسته...

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

12

سلام به دوستان.من با اين بازي يكم مشكل دارم.توي ليگ قهرمانان ارپا و ليگ مهمولي و Becom a legend وقتي يك مقدار جلو ميرم و پيشرفت مي كنم،از بازي خارج ميشه.مثلا بعد از 10 تا 15 تا بازي.يعني من فقط مي تونم با Exhibition اين بازي حال كنم.آيا بازي من ناقصه؟چون مشكلي مشابه اين رو توي بازي Assassin's Creed ديده بودم كه تو بعضي نسخه ها نميشد وارد شهر اورشليم شد.خواهش مي كنم راهنماييم كنيد!
    سلام.من وقتی وارد این بازی میشم اصلا من رو وارد بازی نمیکنه.فقط هفته ها رد میشن نمیدونم چرا شما راهی پیشنهاد میکنی که منم بازی بده این مربی انوقه.
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان یه راه حل پیدا کردم برای اونایی که با آپشن فایلها مشکل دارند و لود نمیشه براشون
    با نرم افزار pes 2009 editor 2.9 می تونید آپشن فایل رو تبدیل به ورژن 1 کنید و بون هیچ مشکلی اونو اجرا کنید.ابتدا این لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم آموزشش:
    1)ابتدا برنامه رو از حالت rar خارج نموده و اجرا کنید
    2)از منوی File آپشن فایل مورد نظر رو باز کنید
    3)از منوی File گزینه Change of to Version رو انتخاب کنید و بعد هم از منویFile گزینه save رو انتخاب کرده و ذخیره نمایید.
    با این کار به یه آپشن فایل 500 کیلو بایتی که تو چند صفحه قبل دوستان گذاشتند میتونید بازی رو آپدیت کنید و لیگ لندس لیگا رو هم اضافه کنید.
    منبع:mypes
    ای کاش در یه جای دیگه آپلود میکردی؟ آخه با این اینترنت زغالی که چیزی نمیشه دانلود کرد خودشون وخطشون رو با هم جر بدی همش سر به 33k نمیزنه لطف کن ودر یه جای دیگه آپلود کن که لینک مستقیم بده وبشه با اربیت دانلودش کرد یا حداقل در چند پارت برام بزارش ممنون از پست خوبت.

داره خودمونی میشه asad313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه میشه پچ نقل و انتقالات این فصل رو هم بذارید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چطوری میتونم Live بازی کنم؟!

Game ID رو قبول نمی‏کنه میگه اشتباهه! ولی من مطمعنم درسته...
    اگه میشه پچ نقل و انتقالات این فصل رو هم بذارید
    سریال نامبرت رو قبول نمیکنه نه Game ID گیم آیدی گرفتن که از سایت کونامی مجانی هست مسئله سریال نامبر هست. حالا نمی دونم سریال نامبر شما اورجیناله؟ اگه نیست نمی تونی آتلاین بازی کنی وقتت رو تلف نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naeim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

سریال نامبرت رو قبول نمیکنه نه Game ID گیم آیدی گرفتن که از سایت کونامی مجانی هست مسئله سریال نامبر هست. حالا نمی دونم سریال نامبر شما اورجیناله؟ اگه نیست نمی تونی آتلاین بازی کنی وقتت رو تلف نکن
    اصلا راهی نداره یه جور بپیچونیمش؟ من رو پی اس تو بازی میکردم قبلا ...اونم سریال میخواست که میشد با یه
    راه هایی بپیچونیش...

این لینک رو هم دوباره آپلود کن بی زحمت ...پاک شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لیست آخرین تغییراته؟؟(آخزین پچ کونامی رو میخوام)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •