ممنون از راهنمایی خوب شما.
ممنون از راهنمایی خوب شما.
Last edited by mojtaba2321; 15-04-2011 at 14:30.
من با مالور بایت هم اسکن کردم ولی بازم علامت تعجب از بین نرفت.
من الان مدتی از کاسپراسکای استفاده می کنم ولی اخیرا سیستم را بیش از حد کند می کنه و حتی در اول روز برای اولین بار که کامپیوتر را روشن می کنم 30 دقیقه طول میکشه تا کاسپراسکای بالا بیاد و تا بالا نیاد هم هیچ نرم افزاری را نمی زاره کار کنه و کلا هنگ می کنه برای همین حتما باید منتظر شم تا به طور کامل بالا بیاد بعضی وقتها هم مجبور میشم چند بار سیستم را دستی ریستارت کنم تا انتی ویروس بالا بیاد و سیستم به روال عادی دربیاد
سیستمم هم اصلا ضعیف نیست سی پی یو دو هسته و رم ddr3 دو گیگا بایت و هارد 1 ترابایت میباشه و کلا سیستم جدیده
لااقل اگه میشد کاری کرد که اصلا هنگام بالا امدن سیستم انتی ویروس بلکل اجرا نشه هم خیلی بهتر بود چون من اکثرا سیستم را کند می کنه غیر فعالش میکنم و فقط هنگام اتصال فلش و رم لازمش دارم و فعال می کنم!!!
میتونید این دستور را در run اجرا کنید : msconfig
سپس به تب startup رفته و تیک های مربوط به کسپر رو برداشته و یکبار سیستم را ریست کنید.... اینجوری دیگه کسپر هنگام بالا اومدن ویندوز اجرا نمیشه.
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
وقتی اسکن کردید مالور بایت مخربی پیدا کرد؟
شاید این علامت تعجب به خاطر این هست که تنظیمات مهمی رو تغییر دادید و یا نرم افزار پیغامی داده و شما پاسخ ندادید و منتظر پاسخ شماست!
آره پیدا کرد منم فایل ها رو تو برنامه پاک کردم.
نمیدونم شاید من فایل های مخرب رو بد پاک کردم.
اگه راه حل دیگه ای داره بگید.
توی کسپر هم هیچ تغییری ندادم.
دوست عزیز
کسپر را اجرا کنید و از قسمت ابنبات بیضی رنگ وارد سربرگ دوم شوید .. بعد از انجا دنباله قسمت هایی بگردید که نوشته not found یا detectedاین قسمت ها را باز کنید و روی هر فایلی کلیک راست کنید و گزینه delete را بزنید و کسپر را یکبار exit کنید و بعد از ان اجرا کنید / ببینید مشکل شما بر طرف میشود یا نه ؟
دقیقا از کدوم قسمت؟؟
از این قسمت
![]()
خیر این روش را قبلا امتحان کردم جواب نمیده با هر بار اجرای انتی ویروس به طور خودکار دوباره میره و در استارت اپ می شینه و بازم با بالا امدن ویندوز بالا میاد
اصلا مشکلش چیه که اینقدر دیر بالا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون مشکل من حل شد.
حالا برای آپدیتش سوال دارم.
برای ما که adsl داریم بهتره آپدیت روی دستی باشه یا اتوماتیک؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)