تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 926 از 1045 اولاول ... 4268268769169229239249259269279289299309369761026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,251 به 9,260 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

نام فایلتون که فارسی نیست؟اگر هست انگلیسیش کنید...

در غیر این صورت فایل کامل بازیابی نشده
    تشکر بابت رهنمایی
    نام فایت ها انگلیس هستند

برنامه های مختلفی برای رکاوری استفاده کردم
    فقط recuva توانست چند تا از فایل ها را به طور مناسب بازیابی کند
    آیا برنامه خوب برای رکاوری که شخصا تجربه داشته اید می شناسید؟

یه برنامه هت به اسم
    office regenerator
    که من آن را از سایت
    downoadha.cm
    دانلود کردم
    بعاز 3 ساعت اسکن کردن سریال نامبر از من خواست

متشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

کسی کرک مایکروسافت آفیس رو داره؟

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال

الان حقوق مناسب برای یه تایپیست چقدره

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

تشکر بابت رهنمایی نام فایت ها انگلیس هستند برنامه های مختلفی برای رکاوری استفاده کردم فقط recuva توانست چند تا از فایل ها را به طور مناسب بازیابی کند آیا برنامه خوب برای رکاوری که شخصا تجربه داشته اید می شناسید؟ یه برنامه هت به اسم office regenerator که من آن را از سایت downoadha.cm دانلود کردم بعاز 3 ساعت اسکن کردن سریال نامبر از من خواست متشکر
    سلام برنامه های ریکاوری چون قفل شکسته هستن خوب کار نمیکنن فکر نمیکنم راهی باشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.یه سند ورد دارم که 88 صفحه است.تمام کاماهای به کار رفته درش رو به پایینه این شکلی ( , ) حالا اگه بخوام تغییرشون بدم و این شکلی ( ٬ ) یعنی رو به بالا درشون بیارم راهی هست؟ در ضمن متن نوشته هامم عربی هستش.ممنون.ببخشید نوع سوال پرسیدنم خیلی مبتدیانه بود !!

در آغاز فعالیت no.amooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان.یه سند ورد دارم که 88 صفحه است.تمام کاماهای به کار رفته درش رو به پایینه این شکلی ( , ) حالا اگه بخوام تغییرشون بدم و این شکلی ( ٬ ) یعنی رو به بالا درشون بیارم راهی هست؟ در ضمن متن نوشته هامم عربی هستش.ممنون.ببخشید نوع سوال پرسیدنم خیلی مبتدیانه بود !!
    سلام.
    دکمه های Ctrl + G رو بزن، یه پنجره باز میشه. به سربرگ Replace برو. در قسمت اول (Find what)، کامای رو به پائین ( , ) رو وارد کن.
    در قسمت دوم (Replace with)، کامای رو به بالا ( ٬ ) رو وارد کن و در آخر Replace All رو بزن.

Last edited by no.amooz; 24-05-2014 at 20:41.

7. 3 کاربر از no.amooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

بچه ها دوتا سوال دارم.

1: بهترین نرم افزار تبدیل PDF به ورد چیه ؟ من کلی نرم افزار تست کردم ولی هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو داشت!

2: نرم افزار PDFGrabber 7.0 رو دانلود کردم و یه فایل PDF که مربوط به اسکن یه کتاب بود رو تبدیل به ورد کردم. ولی خوب این تبدیل به صورت عکس دراومده و امکان ویرایش متن توسط ورد آفیس نیس ... تعداد صفحات هم نزدیک 400 تا شده. برای همین میخوام هر دو صفحه یا هر 4صفحه توی 1برگه A4 پرینت گرفته بشه ! برای همین تو ورد آفیس قسمت Print گزینه آخر 4Pages Per Sheet رو میزنم حتی 2Pages Per Sheet و سایر گزینه ها هم امتحان کردم ولی تغییری مشاهد نکردم! باید چیکار کنم ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام مردم.

من سه ستونه میکنم بعد خط میندازم وسط بعد میخوام مثل بروشور از وسطشون تا کنم ولی نمیشه. انگار باید تنظیم کنم. یکی دقیقتر راهنمایی کنه کجاشو تنظیم کنم دقیق بشه؟ در ضمن صفحه رو خوابیده درست کردم تا مثل بوشور بشه.
    خودم الان که حوصله ندارم شاید بعدا ببینم و اگه کسی نگفت بیام بگم :پی

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها دوتا سوال دارم.

1: بهترین نرم افزار تبدیل PDF به ورد چیه ؟ من کلی نرم افزار تست کردم ولی هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو داشت!

2: نرم افزار PDFGrabber 7.0 رو دانلود کردم و یه فایل PDF که مربوط به اسکن یه کتاب بود رو تبدیل به ورد کردم. ولی خوب این تبدیل به صورت عکس دراومده و امکان ویرایش متن توسط ورد آفیس نیس ... تعداد صفحات هم نزدیک 400 تا شده. برای همین میخوام هر دو صفحه یا هر 4صفحه توی 1برگه A4 پرینت گرفته بشه ! برای همین تو ورد آفیس قسمت Print گزینه آخر 4Pages Per Sheet رو میزنم حتی 2Pages Per Sheet و سایر گزینه ها هم امتحان کردم ولی تغییری مشاهد نکردم! باید چیکار کنم ؟
    سلام
    1. به نظرم Adobe Acrobat Pro و Infix PDF Editor
    2. PDF های که با ورد نوشته شدن و با فرمت PDF سیو شدن، به سختی و با دردسر به ورد تبدیل میشن چه برسه به اسکن، برای پرینت هم همون گزینه ای گفتین باید انجام بده

11. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zhramb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید گرامی
    من یه فایل ورد داشتم که با همون ورد میخواستم تبدیل به پی دی افش کنم اما بعد از پی دی اف شدن اثری از فایل اصلی دیگه نیست تنها چیزی که ازش مونده یه فایل .tmp هست که باز نمیشه. به نظرتون با همون فایل تمپورری میشه برش گردوند یا حذف شده کلا و باید ریکاوری بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •