با سلام خدمت آقــا حمید
آفا این 2 قلم جنس که شما فرمودی جمعش بالا میزنه.من نمیتونم انقدر هزینه کنم
Ml 60.2 = 310
mx 165 =315
جمعا" میشه 625 تومان تازه به لطف و تخفیف شما
قیمت پایین تر چی؟
جمعا" تا سقف 400
مــــــــرسی
با سلام خدمت آقــا حمید
آفا این 2 قلم جنس که شما فرمودی جمعش بالا میزنه.من نمیتونم انقدر هزینه کنم
Ml 60.2 = 310
mx 165 =315
جمعا" میشه 625 تومان تازه به لطف و تخفیف شما
قیمت پایین تر چی؟
جمعا" تا سقف 400
مــــــــرسی
هر جفتی 340 اگه گرون نشده باشه
آمپ من 60 وات خروجیشه ولی این اسپیکر 100 تا میخواد
با این اوصاف از 718 که خیلی بهتره 6975 رو من خیلی صداش رو نشنیدم ولی قطعا از این سری V2 باید بهتر باشه
اگه کامل درایو بشن که معرکه س
1 - من امروز رفتم توپخونه و پایونر 1550 را از 250 تا 270 بهم قیمت دادن ، مارشال 2242 هم که دی وی دی هم ساپورت میکنه 200 قیمت بهم دادن .
این مدل چینی ها ایی که سی دی نمیخورن و فقط فلش و رادیو هستن هم از 100 تا 130 تومان بود که بعضی هاشون ظاهر خوبی هم داشتند .
راستش من اصلا اهل سیستم بازی و بلند کردن صدا و ... نیستم ، فقط میخام یه چیزی تو ماشین باشه که هرازگاهی آهنگی هم پخش بکنه .
حالا شما کدوم یکی از موارد بالا رو بهم پیشنهاد میکنید که بگیرم ؟
2 - یه موضوع دیگه اینکه دفتر مرکزی پاییونیران تو خیابان میرزای شیرازی دقیقا کنار محل کار من هست ، امروز گفتم برم یه سر هم اونجا بزنم شاید اصلا فروش هم داشته باشن . در بدو ورود با یه تعمیرگاه به شدت کثیف و قدیمی روبرو شدم و همون لحظه ایی که من اونجا بودم یه بنده خدا هم از اصفهان اومد که پخشش خراب شده بود و میگفت روشن نمیشه و یک ماهه که خریده و اومده بود بده برای تعمیر و میگفت که از اصفهان اومده و یه کم زودتر تعمیرش کنن .
ولی با برخورد بسیار بد و زشت مسئول تعمیرگاه مواجه شد که گفت از کره ماه هم بیایی فرقی نداره ، بعد هم کلی ایراد گرفت که چرا کارتن را نداری ( کارت گارانتی را داشت ) و چرا فاکتور خرید نداری و... بعد هم گفت قول نمیدم مجانی تعمیر بشه چون خیلی از مشکلات شامل گارانتی نمیشه ، باید سیستم اینجا بمونه و بررسی کنیم ببینیم چه قدر هزینه تعمیرش میشه .
خلاصه اون بنده خدا هم ناچارن قبول کرد و رفت ولی من به شدت از این برخوردشون ناراحت شدم و اصلا نسبت به پایونیر یه حس بدی پیدا کردم ، راستش نمیدونم چرا ولی کسی همچین چیزی را قبلا دیده بود ؟
گارانتی تو مملکت ما همینه دیگه کاریشم نمیشه کرد.صرف نظر از گارانتی به نظر من یه 1450UB پایونیر بگیری که پایینترین مدل و ارزونترینش هست بهتر از برندهای متفرقه مثل مارشال و سایلکس و اینجور چیزاس.
سلام خدمت همگیپخش کنوود 7016 و 8016 نخرید!
سریع میرم سراغ اصل مطلب:
بعد از حدود 10 روز از خرید و نصب سیستم با هزینه حدود 1.6 میلیون، به این نتیجه رسیدم هرچی بیشتر بگردی و بیشتر نصیحت بشنوی درباره خرید سیستم، بیشتر به مشکل بر میخوری!
قشنگ برید یه مغازه شلوغ که مشتریاش زیاده پیدا کنید بگید آقا بنده یک سیستم میخوام که فلان و بهمان. هرچی هم میخوای سود روش بردار فقط من از در مغازت که میرم بیرون نه بهت زنگ بزنم نا پاشم بیام اینجا.
دلم خوش بود که از پخش لااقل شانس آوردم که امروز این دلخوشی مونم استاد شد.
خلاصه امر اینکه این پخش کلا با USB مشکل داره و بیش از چهار مدل با مارکها و اندازه های مختلف فلش رو تابحال روش امتحان کردم و بدون استثنا سر 10 ثانیه پخش هنگ میکنه و میره تو فکرو خیال...
مدل های امتحان شده : ADATA، Philips، Trancend و HP.
کلی توی فروم های ایرانی و خارجی گشتم، یکی میگفت مشکل از نرم افزارشه آپدیت کن؛ گشتم دیدم این مدل در واقع همون KDC-X794 هست که برای بازار آسیا ساخته شده و دوستان کنوود مرحمت کردن منوی Firmeware Update رو کلا از منوها حذف کردن. جهان سومیم دیگه...
یکی دیگه گفته بود فقط با فلش سیلیکون درست کار میکنه و HP. اولا که HP رو امتحان کردم و بازم جواب نداد. ضمن اینکه خیلی ساده لوحانه است اگر بخوایم تصور کنیم ایراد از مارک فلش مموری هست! کلا اینا تکنولوژی و چیپشون اکثرا شبیه همه و دو مدل داره: فانتزی و یت و یغور!
یکی دیگه گفت دستگاهو Reset کن، کردم مشکل حل نشد و تازه تمام تنظیمات نازنینم که با دقت و وسواس انجام داده بودم پرید.
آخر سر زنگ زدم مغازه ای که ازش خریدم فرمودن توی فلشت هیچ فایلی بجز mp3 نباید باشه. یعنی عکس و متن و ... نباشه. من هم کلی تشکر و اومدم منزل شام نخورده رفتم سر سیستم فرمایش ایشون رو انجام دادم و با اطمینان خاطر رفتم سراغ ماشین و . . . جواب از قبل معلوم بود: ایندفعه هم هنگ کرد.
خلاصه ما از خیر همه خوبیهای این پخش (که دوستان در همین تاپیک کلی تعریف و تمجید کردن) گذشتیم. گذاشتمش برای فروش برای کسایی که فلش مموری سیلیکون دارن! و یا کلا فقط با CD کار دارن..
زیر قیمت توپخونه که میده 430. من 410 میدم با گارانتی و برگه خرید که نشون میده هنوز 10 روز از خریدش نگذشته.
منم آمپم مثل شماس . شاید گرفتم از آقا حمید . راستی بیس خوبی هم داره ؟
با سلام
این کار کوچیک رو هم یه بار چک کن ضرر نداره
فلشو بزن به کامپیوتر و به صورت fat32 فرمت کن(پیش فرض ntfs هست فکر کنم)
بعد آهنگ بریز امتحان کن ببین درست میشه
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
سلام
آق این همه آدم 7016 و 8016 دارند ولی اینطوری نتاختند به این مدلها.
حالا به فرض یکی خراب از کار درومد که همه خراب نیستند.
بعد شما یک کاری بکن در موقع استفاده از فلش حتما سی دی را از دستگاه بیار بیرون.
ضمن اینکه قبل از خاموش کردن ماشین پخش را خاموش کن.
انشالله جواب میده.
ممنون از اینکه به فکر ما بودی دوستر عزیز.
عرض کنم فلش ها تقریبا همگی پیش فرض FAT32 هستن و ضمنا بنده فقط هارد اکسترنال رو بصورت NTFS فرمت میکنم چون حجمش بالاس. فلش مموری های من همگی FAT32 هستن.
بازم ممنون
ممنون از کمکتون
اتفاقا همین قضیه رو هم آقا حمید قبلا توی یکی دو صفحه قبل گفتن که با سی دی مشکل داره و هم جای دیگه خوندم. بنابراین ضبط رو خاموش کردم، سی دی دو در آوردم. ضبظ رو روشن کردم. یو اس بی را چپا.. ببخشید قرار دادم سر جاش و شروع کرد به پخش و هنگ کرد.
خیلی خوشحال میشم یکی از این همه عزیزانی که میفرمایید لطف کنن یک بار با هم قرار بذاریم ببینیم لابد من و این همه سایت ایرانی و خارجی اشتباه میکنن که میگن این مشکل هست
بازم ممنون
اینmxc 609 plus آدیو سیستم چند واته؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)