تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 926 از 2365 اولاول ... 426826876916922923924925926927928929930936976102614261926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,251 به 9,260 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه Mojtaba Masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    طـــــهران

پيش فرض

با سلام خدمت آقــا حمید
    آفا این 2 قلم جنس که شما فرمودی جمعش بالا میزنه.من نمیتونم انقدر هزینه کنم

Ml 60.2 = 310
    mx 165 =315
    جمعا" میشه 625 تومان تازه به لطف و تخفیف شما
    قیمت پایین تر چی؟
    جمعا" تا سقف 400
    مــــــــرسی

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

آقا محمد این mx609 هر دونش 350 تومنه ؟؟؟؟
    با آمپت مشکلی نداره ؟ یعنی می گم با اینکه آمپت جوابگو نیست بازم خیلی کیفت صداش فرق می کنه با 6975 در حال حاظر ؟

هر جفتی 340 اگه گرون نشده باشه
    آمپ من 60 وات خروجیشه ولی این اسپیکر 100 تا میخواد
    با این اوصاف از 718 که خیلی بهتره 6975 رو من خیلی صداش رو نشنیدم ولی قطعا از این سری V2 باید بهتر باشه
    اگه کامل درایو بشن که معرکه س

3. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 - من امروز رفتم توپخونه و پایونر 1550 را از 250 تا 270 بهم قیمت دادن ، مارشال 2242 هم که دی وی دی هم ساپورت میکنه 200 قیمت بهم دادن .
    این مدل چینی ها ایی که سی دی نمیخورن و فقط فلش و رادیو هستن هم از 100 تا 130 تومان بود که بعضی هاشون ظاهر خوبی هم داشتند .
    راستش من اصلا اهل سیستم بازی و بلند کردن صدا و ... نیستم ، فقط میخام یه چیزی تو ماشین باشه که هرازگاهی آهنگی هم پخش بکنه .

حالا شما کدوم یکی از موارد بالا رو بهم پیشنهاد میکنید که بگیرم ؟

2 - یه موضوع دیگه اینکه دفتر مرکزی پاییونیران تو خیابان میرزای شیرازی دقیقا کنار محل کار من هست ، امروز گفتم برم یه سر هم اونجا بزنم شاید اصلا فروش هم داشته باشن . در بدو ورود با یه تعمیرگاه به شدت کثیف و قدیمی روبرو شدم و همون لحظه ایی که من اونجا بودم یه بنده خدا هم از اصفهان اومد که پخشش خراب شده بود و میگفت روشن نمیشه و یک ماهه که خریده و اومده بود بده برای تعمیر و میگفت که از اصفهان اومده و یه کم زودتر تعمیرش کنن .
    ولی با برخورد بسیار بد و زشت مسئول تعمیرگاه مواجه شد که گفت از کره ماه هم بیایی فرقی نداره ، بعد هم کلی ایراد گرفت که چرا کارتن را نداری ( کارت گارانتی را داشت ) و چرا فاکتور خرید نداری و... بعد هم گفت قول نمیدم مجانی تعمیر بشه چون خیلی از مشکلات شامل گارانتی نمیشه ، باید سیستم اینجا بمونه و بررسی کنیم ببینیم چه قدر هزینه تعمیرش میشه .
    خلاصه اون بنده خدا هم ناچارن قبول کرد و رفت ولی من به شدت از این برخوردشون ناراحت شدم و اصلا نسبت به پایونیر یه حس بدی پیدا کردم ، راستش نمیدونم چرا ولی کسی همچین چیزی را قبلا دیده بود ؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

1 - من امروز رفتم توپخونه و پایونر 1550 را از 250 تا 270 بهم قیمت دادن ، مارشال 2242 هم که دی وی دی هم ساپورت میکنه 200 قیمت بهم دادن .
    این مدل چینی ها ایی که سی دی نمیخورن و فقط فلش و رادیو هستن هم از 100 تا 130 تومان بود که بعضی هاشون ظاهر خوبی هم داشتند .
    راستش من اصلا اهل سیستم بازی و بلند کردن صدا و ... نیستم ، فقط میخام یه چیزی تو ماشین باشه که هرازگاهی آهنگی هم پخش بکنه .

حالا شما کدوم یکی از موارد بالا رو بهم پیشنهاد میکنید که بگیرم ؟

2 - یه موضوع دیگه اینکه دفتر مرکزی پاییونیران تو خیابان میرزای شیرازی دقیقا کنار محل کار من هست ، امروز گفتم برم یه سر هم اونجا بزنم شاید اصلا فروش هم داشته باشن . در بدو ورود با یه تعمیرگاه به شدت کثیف و قدیمی روبرو شدم و همون لحظه ایی که من اونجا بودم یه بنده خدا هم از اصفهان اومد که پخشش خراب شده بود و میگفت روشن نمیشه و یک ماهه که خریده و اومده بود بده برای تعمیر و میگفت که از اصفهان اومده و یه کم زودتر تعمیرش کنن .
    ولی با برخورد بسیار بد و زشت مسئول تعمیرگاه مواجه شد که گفت از کره ماه هم بیایی فرقی نداره ، بعد هم کلی ایراد گرفت که چرا کارتن را نداری ( کارت گارانتی را داشت ) و چرا فاکتور خرید نداری و... بعد هم گفت قول نمیدم مجانی تعمیر بشه چون خیلی از مشکلات شامل گارانتی نمیشه ، باید سیستم اینجا بمونه و بررسی کنیم ببینیم چه قدر هزینه تعمیرش میشه .
    خلاصه اون بنده خدا هم ناچارن قبول کرد و رفت ولی من به شدت از این برخوردشون ناراحت شدم و اصلا نسبت به پایونیر یه حس بدی پیدا کردم ، راستش نمیدونم چرا ولی کسی همچین چیزی را قبلا دیده بود ؟
    گارانتی تو مملکت ما همینه دیگه کاریشم نمیشه کرد.صرف نظر از گارانتی به نظر من یه 1450UB پایونیر بگیری که پایینترین مدل و ارزونترینش هست بهتر از برندهای متفرقه مثل مارشال و سایلکس و اینجور چیزاس.

6. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

پخش کنوود 7016 و 8016 نخرید!
    سلام خدمت همگی

سریع میرم سراغ اصل مطلب:
    بعد از حدود 10 روز از خرید و نصب سیستم با هزینه حدود 1.6 میلیون، به این نتیجه رسیدم هرچی بیشتر بگردی و بیشتر نصیحت بشنوی درباره خرید سیستم، بیشتر به مشکل بر میخوری!

قشنگ برید یه مغازه شلوغ که مشتریاش زیاده پیدا کنید بگید آقا بنده یک سیستم میخوام که فلان و بهمان. هرچی هم میخوای سود روش بردار فقط من از در مغازت که میرم بیرون نه بهت زنگ بزنم نا پاشم بیام اینجا.

دلم خوش بود که از پخش لااقل شانس آوردم که امروز این دلخوشی مونم استاد شد.
    خلاصه امر اینکه این پخش کلا با USB مشکل داره و بیش از چهار مدل با مارکها و اندازه های مختلف فلش رو تابحال روش امتحان کردم و بدون استثنا سر 10 ثانیه پخش هنگ میکنه
    و میره تو فکرو خیال...
    مدل های امتحان شده : ADATA، Philips، Trancend و HP.

کلی توی فروم های ایرانی و خارجی گشتم، یکی میگفت مشکل از نرم افزارشه آپدیت کن؛ گشتم دیدم این مدل در واقع همون KDC-X794 هست که برای بازار آسیا ساخته شده و دوستان کنوود مرحمت کردن منوی Firmeware Update رو کلا از منوها حذف کردن. جهان سومیم دیگه...
    یکی دیگه گفته بود فقط با فلش سیلیکون درست کار میکنه و HP. اولا که HP رو امتحان کردم و بازم جواب نداد. ضمن اینکه خیلی ساده لوحانه است اگر بخوایم تصور کنیم ایراد از مارک فلش مموری هست! کلا اینا تکنولوژی و چیپشون اکثرا شبیه همه و دو مدل داره: فانتزی و یت و یغور!
    یکی دیگه گفت دستگاهو Reset کن، کردم مشکل حل نشد و تازه تمام تنظیمات نازنینم که با دقت و وسواس انجام داده بودم پرید.

آخر سر زنگ زدم مغازه ای که ازش خریدم فرمودن توی فلشت هیچ فایلی بجز mp3 نباید باشه. یعنی عکس و متن و ... نباشه. من هم کلی تشکر و اومدم منزل شام نخورده رفتم سر سیستم فرمایش ایشون رو انجام دادم و با اطمینان خاطر رفتم سراغ ماشین و . . . جواب از قبل معلوم بود: ایندفعه هم هنگ کرد.

خلاصه ما از خیر همه خوبیهای این پخش (که دوستان در همین تاپیک کلی تعریف و تمجید کردن) گذشتیم. گذاشتمش برای فروش برای کسایی که فلش مموری سیلیکون دارن! و یا کلا فقط با CD کار دارن..

زیر قیمت توپخونه که میده 430. من 410 میدم با گارانتی و برگه خرید که نشون میده هنوز 10 روز از خریدش نگذشته.

8. 4 کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هر جفتی 340 اگه گرون نشده باشه
    آمپ من 60 وات خروجیشه ولی این اسپیکر 100 تا میخواد
    با این اوصاف از 718 که خیلی بهتره 6975 رو من خیلی صداش رو نشنیدم ولی قطعا از این سری V2 باید بهتر باشه
    اگه کامل درایو بشن که معرکه س
    منم آمپم مثل شماس . شاید گرفتم از آقا حمید . راستی بیس خوبی هم داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام
    این کار کوچیک رو هم یه بار چک کن ضرر نداره
    فلشو بزن به کامپیوتر و به صورت fat32 فرمت کن(پیش فرض ntfs هست فکر کنم)
    بعد آهنگ بریز امتحان کن ببین درست میشه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    آق این همه آدم 7016 و 8016 دارند ولی اینطوری نتاختند به این مدلها.
    حالا به فرض یکی خراب از کار درومد که همه خراب نیستند.
    بعد شما یک کاری بکن در موقع استفاده از فلش حتما سی دی را از دستگاه بیار بیرون.
    ضمن اینکه قبل از خاموش کردن ماشین پخش را خاموش کن.
    انشالله جواب میده.

12. 2 کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

با سلام
    این کار کوچیک رو هم یه بار چک کن ضرر نداره
    فلشو بزن به کامپیوتر و به صورت fat32 فرمت کن(پیش فرض ntfs هست فکر کنم)
    بعد آهنگ بریز امتحان کن ببین درست میشه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
    ممنون از اینکه به فکر ما بودی دوستر عزیز.
    عرض کنم فلش ها تقریبا همگی پیش فرض FAT32 هستن و ضمنا بنده فقط هارد اکسترنال رو بصورت NTFS فرمت میکنم چون حجمش بالاس. فلش مموری های من همگی FAT32 هستن.

بازم ممنون

سلام
    آق این همه آدم 7016 و 8016 دارند ولی اینطوری نتاختند به این مدلها.
    حالا به فرض یکی خراب از کار درومد که همه خراب نیستند.
    بعد شما یک کاری بکن در موقع استفاده از فلش حتما سی دی را از دستگاه بیار بیرون.
    ضمن اینکه قبل از خاموش کردن ماشین پخش را خاموش کن.
    انشالله جواب میده.
    ممنون از کمکتون
    اتفاقا همین قضیه رو هم آقا حمید قبلا توی یکی دو صفحه قبل گفتن که با سی دی مشکل داره و هم جای دیگه خوندم. بنابراین ضبط رو خاموش کردم، سی دی دو در آوردم. ضبظ رو روشن کردم. یو اس بی را چپا.. ببخشید قرار دادم سر جاش و شروع کرد به پخش و هنگ کرد.

خیلی خوشحال میشم یکی از این همه عزیزانی که میفرمایید لطف کنن یک بار با هم قرار بذاریم ببینیم لابد من و این همه سایت ایرانی و خارجی اشتباه میکنن که میگن این مشکل هست

بازم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستانچند وقت پیش آقا حمید لطف کردن و زحمت کشیدن یک جفت اسپیکر mxc 609 plus آدیو سیستم گرفتن و سه شنبه گذشته رفتم و حضوری از ایشون تحویل گرفتم و قسمت شد بالاخره ما آقا حمید رو زیارتشون کنیماسپیکر قبلی من 718 ex بود اول ها که خریده بودمش ازش راضی بودم ولی بعد چند وقت دلمو زد و به فکر این افتادم که عوضش کنم تا اینکه با آقا حمید مشورت کردم و این اسپیکر رو خریدم امروز صبح یعنی جمعه وقت کردم که وصلش کنمهمون طور که انتظار داشتم کیفیت و صدای عالی تازه با توجه به این که هنوز آبندی نشده یا به قول حرفه ای ها برک نشده و آمپیلی من برای این اسپیکر ضعیفه صدای بسیار عالی و تفکیک صدای خوب رو دارهrms این اسپیکر 110 واته ولی آمپ فعلی من 60 وات خروجیشهبا این اوصاف ولی خیلی از 718 بهتره (راحت شدیم از این صدای تیز)به جرات میتونم بگم این اسپیکر از 718 و 6975 که یه جورایی الکی اسم و رسم دار شدن بهتره (حداقل تو این وضع بازار)فقط اگه آقا حمید لطف کنن و جواب پست زیر رو هم بدن که ما ممنونشون میشیمو در ضمن اگه لطف کنی برای دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک پخش خوب که فلش خور باشه و یک جفت اسپیکر که نیاز به آمپیلی فایر نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم . بودجشون تا 500-600 هست مرسی
    اینmxc 609 plus آدیو سیستم چند واته؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •