تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 926 از 1126 اولاول ... 4268268769169229239249259269279289299309369761026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,251 به 9,260 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام یه هارد وسترن مای پاسپورت 500 گیگ usb3 دارم که وقتی به usb 3 های کیس میزنم چه جلو وچه عقب کار نمیکنه اما با usb2 ها کار میکنه البته قبلا رو لپ تاپ با usb3 کار میکرد اما حالا با usb3 لپ تاپ هم کار نمیکنه مشکل چیه؟آیا این هارد های اکسترنال هم آپدیتی چیزی دارن؟
    درایور یو اس بی 3 روی لپ تاب یا پی سی نصب شده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام بنده یه هارد اکسترنال wd mypassport 0740 دارم که مدتیه بسیار زیاد کند شده و اصلا برای وارد شدن توش باید 4 تا 10 دقیقه صبر کرد و همینطور برای رفتن توی پوشه هاش همیچنین دیدین فایل ها و پخش اونا که واقعا زیاد طول میکشه 10 و کند و تیکه تیکه پخش میشه و مهمتر از اون کپی کردن که یه فایل 1 گیگی کیلوبایتی کپی میشه و باید 4 ساعت صبر کرد
    اینهم تستی که از برنامه hd tune گرفتم ایا درست شدنیه این هارد توسط؟ خودم یا بدم بیرون؟ هزینش چقد میشه واسه تعمیر این مشکل ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درایور یو اس بی 3 روی لپ تاب یا پی سی نصب شده ؟
    فکر نمیکنم مگه درایور میخواد؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر نمیکنم مگه درایور میخواد؟
    بله ، توصیه میکنم از سایت مادربردتان آخرین ورژن درایور USB3 را دانلود و نصب کنید . همچنین توصیه میکنم آخرین ورژن درایور WD SES را هم از سایت وسترن دیجیتال دانلود و نصب کنید و سپس سیستم را یکبار ریستارت کنید .

اگر فایده ای نداشت روشی که در لینک زیر (قسمت Best Solution) گفته شده را هم انجام بدید .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

راه چاره ایی وجود ندارد ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بنده یه هارد اکسترنال wd mypassport 0740 دارم که مدتیه بسیار زیاد کند شده و اصلا برای وارد شدن توش باید 4 تا 10 دقیقه صبر کرد و همینطور برای رفتن توی پوشه هاش همیچنین دیدین فایل ها و پخش اونا که واقعا زیاد طول میکشه 10 و کند و تیکه تیکه پخش میشه و مهمتر از اون کپی کردن که یه فایل 1 گیگی کیلوبایتی کپی میشه و باید 4 ساعت صبر کرد
    اینهم تستی که از برنامه hd tune گرفتم ایا درست شدنیه این هارد توسط؟ خودم یا بدم بیرون؟ هزینش چقد میشه واسه تعمیر این مشکل ؟
    سلام .

اگر اطلاعات مهمی روی آن دارید توصیه میکنم در اسرع وقت و تا زمانی که شرایط آن بدتر و اطلاعات آن غیر قابل دسترس نشده از آنها یک کپی بگیرید. اگر هم نمیتوانید کپی بگیرید بفرستید کلینیکهای تخصصی جهت کپی دیتا و تعمیرات احتمالی . استفاده از روشهای نرم افزاری مانند HDD regenerator و یا LLF برای هارد دیسکتان چندان فایده ای ندارد و چه بسا ممکن هست ممکن هست وضعیت آنرا را بدتر کند.

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام .

اگر اطلاعات مهمی روی آن دارید توصیه میکنم در اسرع وقت و تا زمانی که شرایط آن بدتر و اطلاعات آن غیر قابل دسترس نشده از آنها یک کپی بگیرید. اگر هم نمیتوانید کپی بگیرید بفرستید کلینیکهای تخصصی جهت کپی دیتا و تعمیرات احتمالی . استفاده از روشهای نرم افزاری مانند HDD regenerator و یا LLF برای هارد دیسکتان چندان فایده ای ندارد و چه بسا ممکن هست ممکن هست وضعیت آنرا را بدتر کند.
    شما اطلاعی از هزینه های تهمیر نداری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من یه هادر HDD یک ترابایت دارم، چند وقت بود احساس میکردم بد سکتور داره و با نرم افزار HDD regenerator درست کردم که 21 تا بد سکتورش برطرف شد!
    ولی همونجا که داشت میگشت کلی Delay نشون داد چیزی حدود 300 تا!
    قبل اون من با هارد مشکل زیادی نداشتم! ولی از وقتی با این نرم افزار کار کردم، الان هارد خراب شده! بعضی فایل ها هستن که وقتی تو درایو باز میکنم، کلا هارد خاموش میشه و سیستم هنگ میکنه تا زمانی که یه بار سیستمو خاموش و روشن کنم!
    وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم ارور S.M.A.R.T میده! مینوسه (Backup, repaire or replace the Hard!)
    آیا این هارد درست شدنی؟! لطفا راهنمایی کنین ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من یه هادر HDD یک ترابایت دارم، چند وقت بود احساس میکردم بد سکتور داره و با نرم افزار HDD regenerator درست کردم که 21 تا بد سکتورش برطرف شد!
    ولی همونجا که داشت میگشت کلی Delay نشون داد چیزی حدود 300 تا!
    قبل اون من با هارد مشکل زیادی نداشتم! ولی از وقتی با این نرم افزار کار کردم، الان هارد خراب شده! بعضی فایل ها هستن که وقتی تو درایو باز میکنم، کلا هارد خاموش میشه و سیستم هنگ میکنه تا زمانی که یه بار سیستمو خاموش و روشن کنم!
    وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم ارور S.M.A.R.T میده! مینوسه (Backup, repaire or replace the Hard!)
    آیا این هارد درست شدنی؟! لطفا راهنمایی کنین ممنون

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

بفرمایید
    Last edited by pmyasaie; 10-08-2014 at 20:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •