معلومه g12
بودجه شما چقدره ؟؟
SX130 اما باطریش قلمیه فیلمبرداریش هم HD
شما چقدر بودجه دارید ؟؟؟
d5100 بزودی میاد
معلومه g12
بودجه شما چقدره ؟؟
SX130 اما باطریش قلمیه فیلمبرداریش هم HD
شما چقدر بودجه دارید ؟؟؟
d5100 بزودی میاد
سلام
حدود 750
با عرض سلام خدمت دوستان !
من یه دو سالی میشهاز canon sx 110 استفاده میکنم. ! و حالا تصمیم به تعویض دوربین گرفتم ( تبدیل به احسن!!) خیلی تو فروم ها گشتم و جز سر گیجه چیزی عایدم نشد ! مشکل در انتخاب 3 مدل زیر رو دارم
canon sx30
sony hx1
fuji hs10
اگه فاکتور قیمت رو فدای کیفیت کلی دوربین کنیم کدوم انتخاب برتر میشه ؟
همونطور که میدونید hx1 امکاناتی مانند سنسور cmos داره سرعت شاتر 1/4000 داره full hd میگره و zoom 20x
کانن سنسور ccd داره زوم قوی 35x و حالت ماکروی 0 داره
hx10 هم که اولویت های انتخاب خودشو داره
1.آیا واقعا سنسور ccd تعبیه شده تو کانن باعث یه نقطه ضعف میشه "نسبت به 2 مدل یاد شده "
2.این که تو بعضی فروم گفته شده تو زوم بالا تو کانن حتما سه پایه لازمه یا تصویر دچار نویز بالا میشه حتی تو ایزوی پایین حقیقت داره یا مشکل یوزر و ناشی گری حساب میشه ؟
3. فرض کنید من hx1 رو بگیرم چه امکانات مهمی رو از دست دادم که تو دو مدل مشابه وجود داره ؟!!!
خب در مورد خودم باید بگم که طی این دو سال از دوربین خودم راضی بودم "در حد آماتور" ولی خوب می خوام یه کهم حرفه ای تر سراغ عکسبرداری برم پس اگه بخوایم از سوژه های تو فضای باز حالت های ماکرو و پرتره های زیبا عکس بگیرم به شکلی حرفه ای یا نیمه حرفه ای با توجه به تجارب خودتون و علی الخصوص عکاسان محترم داغدیده !!! (از مدلهای بالا ) و یا متخصصین امر عکاسی و کارشناسانی که مغازه فروش یه مدل خاص رو ندارن !!!!!!راهنمایی بفرمایید کلا به چه انتخابی میشه رسید ؟
لطفا سعی کنید دلایل خودتون رو علمی بیان کنید تا همه دوستان استفاده کنند و بدون تعصب حس مالکیت دوربین خودتون !!!!
من واقعا به یه نتیجه واحد نرسیدم !
ببخشید پست طولانی شد !
منتظر راهنماییهاتون هستم !!! (به جان خودم)![]()
سلام منم می خواستم برای آتلیه خونگی م یک G10 نظرتون چیه ؟
سلام به دوستان.من تا یه ماه دیگه می خوام بیام تهران تا یه دوربین بخرم.بودجه هم تا 500 تومن.شما چی پیشنهاد میدید؟به نظرتون hx100v سونی کی وارد بازار میشه و با چه قیمتی .لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
باسلام خدمت اساتید گرامی
من حدود 400هزار تومان میخواهم هزینه کنم،دوربین انتخابی من
سونیHX5سونی است ولی امروز یکنفر که خودش را تعمیرکار معرفی
کرد بهم گفت این دوربین دو تا ایراد داره اولی اینکه شاتر دوربین خرابیش
زیاد بوده و دیگری اینکه لرزش گیر آن هم زود خراب میشود،خواهش میکنم منو
راهنمایی کنید من میخوام زود بخرم اصلا کیفیت عکسهاش تو رنج خودش
واقعا حرف اول را میزنه یا نه؟ اون آقای تعمیرکار به من HS10فوجی را پیشنهاد
داد، من برای استفاده خانوادگی و شخصی میخوام بین این دو گزینه کدام
پیشنهاد شماست؟
چرا هیچکی نیست ؟ یا هست جواب نمیده ؟
با توجه به اینکه دوربین قبلیتون کانن بدوده پیشنهاد میدم
در انتخاب جدیدتون هم کانن انتخاب کنید که ریسک کمتری داره
اینکه در زوم بالا از سه پایه باید استفاده کرد مختص کانن نیست تمام دوربینهایی که زوم بالایی دارن بهتر از
3 پایه استفاده بشه
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
من HX5 رو داشتم کیفیت ساختش افتضاح کیفیت فیلم و عکسش هم چنگی بدل نمیزنه
پیشنهاد میکنم SX220 کانن رو بگیرید
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
این مدل سونی اگر وارد بازار بشه قطعا قیمتی بالای 500 داره
بهتره به HS10 یا FZ40 پاناسونیک فکر کنید البته اگر SLRlik میخواهید![]()
اقا کسی اونجا نیست جواب منو بده![]()
سلام . بالاخره امروز رفتم دوربین و خریدم . بعد کلی تحقیق که به گزینه ی sx210 انجامیده بود رفتم و sd4000 is خریدم
فروشنده مخمو زد وگفت تو که زوم نمی خوای کیفی عکس فقط برات مهمه اینو ببر و منم 320 پولشو دادم ! به نظر شما بهتر از sx210 هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)