خداييش اگه يكي از اون موقعيت ها گل ميشد الان اينجوري حرف ميزدين؟
به خدا اين رسمش نيست
مهم اين بود كه استقلال خوب بازي كرد
نتيجه هم كه ديگه شانسه
يه روز 6 تا ميره تو گل
يه روز هم نميره
خداييش اگه يكي از اون موقعيت ها گل ميشد الان اينجوري حرف ميزدين؟
به خدا اين رسمش نيست
مهم اين بود كه استقلال خوب بازي كرد
نتيجه هم كه ديگه شانسه
يه روز 6 تا ميره تو گل
يه روز هم نميره
غيبت در بازي مقابل پاس
پيروز قرباني سه اخطاره شد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران به دليل محروميت بازي هفته يازدهم را از دست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پيروز قرباني به دليل دريافت كارت زرد از سوي داور در بازي ديروز مقابل برق شيراز سه اخطاره شد تا بازي هفته آينده تيم خود را از دست بدهد.
اين مدافع در بازي مقابل پاس كه در همدان برگزار مي شود، غايب است.
در صورتي كه پرونده بيژن كوشكي در كميته انضباطي بررسي نشود اين مدافع نيز همچنان به دليل محروميت نمي تواند استقلال را همراهي كند.
تيم استقلال ديروز مقابل برق شيراز در ورزشگاه آزادي با تساوي يك بر يك متوقف شد.
انتهاي پيام/
به دليل خراب كردن پنالتي در بازي مقابل برق
باشگاه استقلال: قلعه نويي و اكبري مشاجره اي نداشتند
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال تهران خبر مشاجره سرمربي اين تيم با يدا... اكبري به دليل از دست دادن پنالتي در بازي مقابل برق شيراز را رد كرد.
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اين كه گفته مي شود در رختكن و پس از بازي اين تيم مقابل برق شيراز امير قلعه نويي با لفظ بدي از اكبري به انتقاد پرداخت، اظهار داشت: جريان به اين شكل نيست كه در برخي رسانه ها انعكاس يافت. مشاجره زماني به وجود مي آيد كه دو نفر با هم به بحث بپردازند، در صورتي كه اكبري هيچ حرفي نزد و آقاي قلعه نويي هم فقط از او به خاطر محكم نزدن پنالتي انتقاد كرد.
وي تاكيد كرد: در هر صورت باشگاه استقلال قصد دارد بابت درج اين خبر و پيدا كردن منبع آن موضوع را رسيدگي كند.
يدا... اكبري در جريان بازي ديروز مقابل برق شيراز پنالتي استقلال را از دست داد تا اين تيم از كسب برتري محروم شود.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
اكبري: زحمات بازيكنان را به هدر دادم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با از دست دادن پنالتي زحمات ساير بازيكنان را به هدر دادم.
يدا... اكبري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره پنالتي از دست داده مقابل برق شيراز اظهار داشت: اگر كسي از من بابت اين پنالتي انتقاد كند، ناراحت نمي شوم و حق را به او مي دهم. آن ضربه در صورت گل شدن براي ما سه امتياز را به ارمغان مي آورد.
وي افزود: درواه بان برق اين توپ را خوب گرفت؛ اما من هم ضربه را بد زدم و بدشانس هم بودم. شرمنده هواداران و بقيه بازيكنان شدم.
اكبري كه بابت از دست دادن اين پنالتي با انتقاد تند قلعه نويي روبرو شده است، در اين باره عنوان كرد: اگر سرمربي انتقادي كرده باشد حق دارد؛ ولي حرفي نزد. به هر حال بهترين بازيكنان دنيا هم پنالتي هاي خود را خراب مي كنند.
وي در باره شايعه تاكيد قلعه نويي مبني بر نيمكت نشين كردن وي به دليل از دست دادن پنالتي، گفت: چنين چيزي صحت نداشته و يك پنالتي ربطي به اين موضوع ندارد. تيم ما در حال حاضر بي حاشيه است و به همين دليل بابت چنين اتفاقاتي قصد دارند تيم را به حاشيه ببرند و ما بايد هوشيار باشيم.
اكبري كه معتقد است گل تيم برق شيراز خطا بود، ادامه داد: زماني كه مي خواستم توپ را براي جباري ارسال كنم مهدي كريميان سر خود را بيش از حد پايين آورد و بازي خطرناك انجام داد. اين موضوع را هم به داور گفتم؛ اما فايده نداشت.
وي در باره اين بازي اضافه كرد: نتيجه عادلانه نبود. موقعيت هاي زيادي را از دست داديم. البته برق هم تيم خوبي است با اين حال مطمئن باشيد ما در هفته هاي آينده بالاتر از اين تيم، در جدول قرار مي گيريم. استقلال تيم قدرتمندي است و شك نكنيد قهرماني براي ماست.
انتهاي پيام/
در بازي مقابل استقلال رخ داد
مصدوميت شديد سه بازيكن برق شيراز
خبرگزاري فارس: سه بازيكن تيم فوتبال برق شيراز در بازي مقابل استقلال تهران با مصدوميت شديد روبرو شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان بازي برق شيراز و استقلال سه بازيكن تيم شيرازي با مصدوميت هاي شديدي روبرو شدند.
حميد جعفري، محسن نيكخواه و سجاد بيرانوند بازيكناني بودند كه به احتمال زياد بايد مدتي را دور از ميادين طي كنند.
در جريان بازي جعفري و نيكخواه به دليل شدت مصدوميت نتوانستند به كار خود ادامه دهندو تعويض شدند؛ اما بيرانوند تا پايان مسابقه با مصدوميت به كار خود ادامه داد.
پس از پايان بازي امين نوروزي فيزيوتراپ استقلال به معاينه اين سه بازيكن پرداخت.
مصدوميت جعفري و نيكخواه مشكوك به پاره گي رباط است و بيرانوند نيز بايد 72 ساعت به يخ درماني بپردازد و سپس ميزان مصدوميت مچ او مشخص شود، البته حداقل يك ماه دور از ميادين خواهد بود.
تيم برق شيراز در هفته يازدهم ليگ بايد با تيم پرسپوليس بازي كند.
انتهاي پيام/
برديا و Ali Pacino اين قلعه نوعي همونيه كه وقتي تيمش 2 تا عقب بود به جاي مهاجم دفاع رو عوض ميكرد
هركي اينو بشنوه ميگه شايد ميخواسته كمتر گل بخوره ولي تو همون بازيها با بيرون كشيدن صادقي
تيمو دچار انچنان تحولي ميكرد كه نه تنها ديگه گل نميخورد بلكه 3 تا هم ميزد نمونش 2 تا بازي با ابومسم ويه بازي ديگه كه يادم نيست
پس نگيد اون مربي تو تعويضا ضعف داره
تو رو خدا اگه ديروز اون پنالتي گل ميشد بازم ما از اين حرفا ميزديم
منم با عليرضا موافقم تو ايران هيچكي مثل قلعه نوعي نميتونه استقلال رو اداره كنه
درضمن قلعه نوعي كي براي باختاش دليل اورد من يادم تو يه بازي با سپاهان استقلال تو اصفهان بيشتر از 20 تا موقعيت عالي داشت گل نكردن بعد اونا با يدونه از اون سانترا كه شانسي گل ميشه يه گل زدن مقصر 100 در صد هم رحمتي بود بعد بازي
كوچكترين حرفي در مورد رحمتي نزد گفت مقصر خودمم
شما فقط اون كارش با كوشكي رو ميبينيد. تازه به نظر من هركي ديگه هم بود همين كارو ميكرد حالا تو زمين نه ولي تو رختكن حتما ميكرد
از حرفهای من بد برداشت شد/ با مصدومیت بازی کردم
دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از اظهارات من در پایان بازی با برق شیراز بد برداشت شد و این گمان به وجود آمد که من گفتهام به هوادارانمان باختهایم.
وحید طالب لو در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: در پایان بازی استقلال - برق شیراز از من در خصوص بازی سئوال شد که گفتم: ما در این بازی به هواداران مان، باختیم. منظورم از بیان این حرف این بود که ما نتوانستیم در یک بازی خانگی محبت هواداران استقلال را جبران کنیم. هواداران مثل همیشه به ما لطف داشتند به ورزشگاه آمدند اما ما لطف آنها را نتوانستیم پاسخگو باشیم. با این شرایط هواداران استقلال یک برصفر از ما پیش هستند و به آنها باخته ایم.
وی در تشریح عملکرد تیم فوتبال استقلال در بازی مقابل برق شیراز گفت: ما از نظر فنی و فوتبالی در بازی مقابل برق شیراز عملکردی ایده ال داشتیم اما از حیث نتیجه گیری جالب کار نکردیم. ما می توانستیم با پیروزی در این بازی جایگاه خود را در جدول رده بندی بهبود بخشیم اما با بدشانسی این فرصت را از دست دادیم.
دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: زمانی که استقلال مقابل تیم برق شیراز که در هشت بازی اخیر خود شکست نخورده است بارها و بارها شانس گلزنی ایجاد می کند و حتی یک ضربه پنالتی از دست می دهد، نباید به کار این تیم ایراد فنی وارد آورد. در فوتبال پیش می آید یک روز تمام موقعیت های یک تیم گل می شود و نتیجه ای همچون بازی ما مقابل استقلال اهواز و مقاومت رقم می خورد، روز دیگر هر چه می زنند به در بسته می خورد، همچون بازی دیروز که شانس های ما یکی پس از دیگری از دست می رفت.
طالب لو در خصوص شرایط بدنی اش، گفت: ساق پای چپ من مصدوم است. پس از بازی تیم ملی تا ساعت 11 شب با دکتر نوروزی فیزیوتراپی کردم تا برای بازی مشکلی نداشته باشم. خوشبختانه دیروز توپی روی دروازهام نیامد که برایم مشکل ساز شود. باید با این مشکل به نحوی کنار بیایم تا در آینده برطرف شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)