سلام.
نه خود کنسول اپدیت نمیشه.من خودم مولتیمن رو با وایرلس اپدیت میکنم.
WWE رو نمیدونم.
در مورد سوال اخر هم بگم که من خودم SOCOM 4 UNCHARTED1 رو از هارد بازی بازی میکنم و BULLETSTORM و DANTES INFERNO رو از فلش 8 گیگ اجرا کردم و مشکلی هم نداشتم.
سلام.
نه خود کنسول اپدیت نمیشه.من خودم مولتیمن رو با وایرلس اپدیت میکنم.
WWE رو نمیدونم.
در مورد سوال اخر هم بگم که من خودم SOCOM 4 UNCHARTED1 رو از هارد بازی بازی میکنم و BULLETSTORM و DANTES INFERNO رو از فلش 8 گیگ اجرا کردم و مشکلی هم نداشتم.
ps3 رو به wilress وصل کردم اومد.
راستی فقط با اینترنت، میتونیم mutiman و بازی هارو update کنید (بدون وصل شدن به PSN)؟؟؟
یا کار های دیگه ای هم میشه باهاش کرد؟؟؟
راستی من میتونم هارد های IDE رو که دارم با کابل به USB تبدیل کنم و باهاش بازی بخرم یا انتقال بدم؟؟؟؟
آقایون کسی نیست به داد ما برسه؟این بازی صفحه سیاه میمونه
بازی رو هم از 2 3 جا خردیم باز اینجوری میشه
1- اره میتونید.
2-کار های دیگه بهتره نکنید چون یکمی خطر داره.من فقط وصل میشم به اینترنت و multiman رو اپدیت میکنم.خیلی باهاش تو اینترنت چرخ نمیزنم.به ریسکش نمی ارزه.
3-اره میشه با اون هارد هم بازی ریخت فقط باید فرمتش fat32 باشه.
بازی منم 13.9 گیگ هست و بدون مشکل اجرا میشه.حیف شد اگه adsl شارژ داشت حتما برات آپلود میکردم ولی متاسفانه نداره.دوستان لینک ایبوت اورجینال رو بدین من فعلا نمیتونم.راستی ایبوت من 24.8 MB هست.
ورژن بازیت رو بگو تا پچش رو برات بزارم،البته پچ رسمی بازی رو..............
1.02 هستش فکر کنم .
با تشکر
سلام.من میخواهم پلی 3 بخرم.لطفا بگید در حال حاضر قیمتش چقدر است.و برای کپی خر شدن.چقدر هزینه دارد.مرسی
در ضمن ایکس باکس هم کدام مدلش خوبه.چون فکر کنم هنوز هزینه بازیهای پلی 3 بالا باشه
Last edited by pirlo62; 30-07-2011 at 17:55.
سلام بچه ها
میخواستم بدونم کیفیت vga box با ps3 vga یکیه؟؟؟
در مقایسه با hdmi 720p چطوره؟؟؟
سلام
پلی استیشن3 اسلیم 320 گیگ 530 هزار تومان
پلی استیشن3 اسلیم 160 گیگ 460 هزار تومان
کپی خور کردنش خیلی راحته خودتونم میتونید انجام بدین!
لطفا سوال سومتون رو در تاپیک X360 مطرح کنید.
سلام
جفتش یکیه!
قطعا HDMI بهتر از VGA هست! تفاوتشون هم محسوسه ! مخصوصا در رنگ ها.در مقایسه با hdmi 720p چطوره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)