دوستاني كه دنبال يه گوشي 4g با قيمت مناسب هستند پيشنهاد ميكنم به هواوي assend y550 يه نگاهي بندازند آل ديجيتال ۴۵٠ ميفروشه. اينم لينك مشخصاتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent using Android ForumReader app
دوستاني كه دنبال يه گوشي 4g با قيمت مناسب هستند پيشنهاد ميكنم به هواوي assend y550 يه نگاهي بندازند آل ديجيتال ۴۵٠ ميفروشه. اينم لينك مشخصاتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent using Android ForumReader app
محتوای مخفی: تست نسل چهار ایرانسل - شهرک گلستان تهران - مجتمع مسکونی پارسیا
محتوای مخفی: تست نسل سوم ایرانسل - شهرک گلستان تهران - بلوار هاشم زاده
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال تست دوم
نمیدونم این مال چیه ولی برای من که کار کرد.
300 مگ اینترنت رایگان با فرستادن کد G3721 به شماره 4619 .
بعد از چند ساعت پیامی براتون میاد که 300 مگ اینترنت با هزینه 0 ریال برای شما فعال شد.
کلا دروغ زیاد میگه ایرانسل من اندیمشک هستم همه جای شهر رو رفتم همه دکل هارو چک کردم 3جی نشده !
بجنورد هم 15 روزی هست که تقریبا تمام آنتن ها 4G شده اند و وقتی سرچ میکنم همه جا 4G پیدا میشه اما هنوز تست نگرفتم. فعلا همراه اول رو عشقه [emoji3]. ) تحریم ایرانسل( [emoji6]
تقریبا سه ماهه شهر ما 3g شده و وضعیتشم 1 درصد بهتر نشد انصافا خودتون مقایسه کنید ببینید شهر ما جز120 شهری هست که ایرانویل میگه
تو این تست قدرت سیگال 3g من بهتر بوده موقع تستم کامل h+ بود ولی موقع گرفتن اسکرین شات h افتاده
مقایسه 2g و 3g
![]()
اینجا با اومدن نسل ۴ کیفیت نسل ۳ تو روز بهتر شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک هفته است که ایرانسل خبر داده که شوش، دزفول و اندیمشک تحت پوشش نسل سوم قرار گرفتن ولی هیچ خبری از حتی تجهیز دکل های سطح شهر نیست چه برسه به پیدا شدن سیگنال !
همراه اول هم قول داده بود توی بهمن دوازده شهر جدید خوزستان تحت پوشش نسل سوم قرار بگیره که از اون هم تا الان هیچ خبری نشده.
به نظر میرسه وعده سر خرمن باشه !
مقایسه تست سرعت ایرانسل و همراه اول
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
سلام نرم افزاری هست بفهمم نزدیکترین دکل که بهش وصل هستم کجاست
نرم افزار هم برای گوشی اشه هم برای لب تاپ که موپم دلینک سیم کارتی دارم
ضمنا حتما باید اینترنتش فعال باشه تا ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)