نه هر ماه نمیتونی 1ماه در میون میتونی بخری ولی اگه کد تخفیف رو از یه نفره دیگه بخری میتونی هر ماه کد رو بزنی فقط تو پنل خودت هر 60روز یه بار میتونی فشفشه 40گیگ بگیری
نه هر ماه نمیتونی 1ماه در میون میتونی بخری ولی اگه کد تخفیف رو از یه نفره دیگه بخری میتونی هر ماه کد رو بزنی فقط تو پنل خودت هر 60روز یه بار میتونی فشفشه 40گیگ بگیری
برا 40 گیگ باید میزان روز بیشتر از یک ماه باشه و چون فکر کنم پنل های وب یک ماه رو دقیقا بر حسب ثانیه حساب می کنه شما وقتی سرویس یک ماهه بگیری تا بخوای فشفشه رو فعال کنی اعتبارت کمتر از یک ماه تشخیص داده میشه و فعال نمیشه برا همین باید سرویس سه ماهه بگیرید تا بتونید فعالش گنید و ماه سوم هم فکر نکنم بتونید ازش استفاده کنید چون باز قضیه اعتبار کمتر از یک ماه پیش میاد
دوستان اگه هر ماه 1 بار میشه خرید کرد، من از این آفر استفاده ای نمیکنم... اگه به درد کسی میخوره بگه
جناب من هم عرض کردم که آمار DUMeter با آمار پنل های وب مطابقت دارد!
دیگه چه نیازی به آنتی ویروس و این حرفاست؟؟؟
حرف های شما من رو یاد این پشتیبان های مخابرات شهرمون میندازه (سیستمتون رو اسکن کنید و ....)
سلام دوستان خسته نباشید.
بنده میخواستم سرویس 256 های وب که 8 گیگ ماهیانه حجم دارد را بررسی کنم. میخاستم بدانم روی 2 مگ بسته شده؟
سرعت روز و شب چقدر هست؟ سرعت تک کانکشن شنیدم کم هست درسته؟
(شهر قم)
آنچیزی که قرار بود باشه به اینصورته که هر 30 روز یکبار امکان خرید این فشفشه هست یعنی باید از آخرین تاریخ خرید شما سی روز گذشته باشه تا امکان خرید مجدد فراهم بشه .فکر می کنم به اینصورت هم هست.
برای خرید این فشفشه میتوان از بسته نیترو هم استفاده کرد شما یک سرویس سی روزه بخری یک نیتترو هم چاشنیش کنی به راحتی میتونی استفاده کنی پس نیازی به خرید سه ماه نیست
نکته اینجاست
ببخشید نمیدونم چرا پست ایشون پاک شده ولی من نقل قول رو برا پست کسی دیگه ای زده بودم , نوشته بودن با اینکه DU meter دارن ترافیک مصرفیشون با مقداری که پنل نشون میده مطابقت نداره , شاید این حرف برا شما خنده دار باشه چون تاحالا با تروجانی که عرض کردم روبرو نشدینولی برای بنده که تاحالا چندین سیستم رو که آلوده بوده و نرم افزارهای مدیریت پهنای باند چیزی رو ثبت نمیکرده بررسی کردم این یه کار خسته کننده و وقت گیر شده . برای ازبین بردن تروجانی که عرض کردم حتمی باید سیستم قبل بوت اسکن بشه و بعد اون توسط آنتیویروس های معتبر که قابلیت شناسایی این فایل رو دارن (( من با bitdefende اسکن میکنم سیستما رو )) اسکن بشه . و در رابطه با فایروال هم دیگه با وضعیت فعلی که حتی کرک های جدید IDM هم دردسرساز شده برا مشترکین نصب یه فایروال قدرتمند لازم هست و فکر نکنم جاییش خنده دار باشه که شما رو به یاد چیزی بندازه.
من هم نگفتم جایی از حرف های شما خنده دار بود فقط گفتم وقتی آمارها با هم مطابقت دارن نیازی به این مواردی که شما فرمودید نیست . . .
سلام
الان های وب ارزش داره؟
از نظر شبانه و دانلود و اینجور چیزا؟
مثلن با سرعت یک مگ تو سه ساعت رایگانش چند گیگ میشه دانلود کرد؟
وسرعت دانلودش چنده هم تو روز هم تو شب؟
ممنون_
![]()
بستگی داره به مرکز مخابراتی
شبانه ثابت روی 250kb هست و میشه 2.8گیگ دانلود کرد تو این 3ساعت
سرعت دانلود تو تایم غیر رایگان سرویس 1 مگ 450kb هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)