تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 925 از 1849 اولاول ... 42582587591592192292392492592692792892993597510251425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,241 به 9,250 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

نمیدونم دوستان تو صفحات قبل نوشته بودن نامه میخواد. من تازه میخوام بیام های وب نمیدونم چی به چیه و کد و اینا چین فقط شما به من اینو بگید من اگه یه سرویس 8 مگ 1 گیگی بخرم هر ماه میتونم فشفشه 40 گیگی داشته باشم یا نه؟
    نه هر ماه نمیتونی 1ماه در میون میتونی بخری ولی اگه کد تخفیف رو از یه نفره دیگه بخری میتونی هر ماه کد رو بزنی فقط تو پنل خودت هر 60روز یه بار میتونی فشفشه 40گیگ بگیری

2. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نمیدونم دوستان تو صفحات قبل نوشته بودن نامه میخواد. من تازه میخوام بیام های وب نمیدونم چی به چیه و کد و اینا چین فقط شما به من اینو بگید من اگه یه سرویس 8 مگ 1 گیگی بخرم هر ماه میتونم فشفشه 40 گیگی داشته باشم یا نه؟
    برا 40 گیگ باید میزان روز بیشتر از یک ماه باشه و چون فکر کنم پنل های وب یک ماه رو دقیقا بر حسب ثانیه حساب می کنه شما وقتی سرویس یک ماهه بگیری تا بخوای فشفشه رو فعال کنی اعتبارت کمتر از یک ماه تشخیص داده میشه و فعال نمیشه برا همین باید سرویس سه ماهه بگیرید تا بتونید فعالش گنید و ماه سوم هم فکر نکنم بتونید ازش استفاده کنید چون باز قضیه اعتبار کمتر از یک ماه پیش میاد

4. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان اگه هر ماه 1 بار میشه خرید کرد، من از این آفر استفاده ای نمیکنم... اگه به درد کسی میخوره بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لطفا سیستم خود را توسط آنتی ویروسی معتبر اسکن کنین (( همچنین اسکن توسط دیسک های کسپر قبل از بوت شدن سیستم )) و سپس از فایروالی مناسب استفاده کنین , لازم به ذکره تعداد محدودی از تروجان های کشف شده قابلیت ایجاد نوعی lan مجازی بین شما و سرور میزبان رو دارن که با این روش اطلاعاتی رو که بین این شبکه منتقل میکنن غیر قابل شناسایی توسط نرم افزاهای مدیریت پهنای باند و حتی فایروال ها میباشد با وجود اینکه DU meter قابلیتی برای نشان دادن ترافیک عبوری در شبکه های محلی را دارا میباشد ولی متاسفانه بازهم نمیتواند ترافیک مصرف شده توسط اینگونه فایل ها را کنترل نماید.
    جناب من هم عرض کردم که آمار DUMeter با آمار پنل های وب مطابقت دارد!

دیگه چه نیازی به آنتی ویروس و این حرفاست؟؟؟

حرف های شما من رو یاد این پشتیبان های مخابرات شهرمون میندازه (سیستمتون رو اسکن کنید و ....)

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    بنده میخواستم سرویس 256 های وب که 8 گیگ ماهیانه حجم دارد را بررسی کنم. میخاستم بدانم روی 2 مگ بسته شده؟
    سرعت روز و شب چقدر هست؟ سرعت تک کانکشن شنیدم کم هست درسته؟
    (شهر قم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیر ; هر یک ماه درمیان امکان خرید این بسته را دارید , بجاش از 15G پانزده روزه استفاده فرمایید.
    آنچیزی که قرار بود باشه به اینصورته که هر 30 روز یکبار امکان خرید این فشفشه هست یعنی باید از آخرین تاریخ خرید شما سی روز گذشته باشه تا امکان خرید مجدد فراهم بشه .فکر می کنم به اینصورت هم هست.
    برای خرید این فشفشه میتوان از بسته نیترو هم استفاده کرد شما یک سرویس سی روزه بخری یک نیتترو هم چاشنیش کنی به راحتی میتونی استفاده کنی پس نیازی به خرید سه ماه نیست
    نکته اینجاست

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جناب من هم عرض کردم که آمار DUMeter با آمار پنل های وب مطابقت دارد!

دیگه چه نیازی به آنتی ویروس و این حرفاست؟؟؟

حرف های شما من رو یاد این پشتیبان های مخابرات شهرمون میندازه (سیستمتون رو اسکن کنید و ....)
    ببخشید نمیدونم چرا پست ایشون پاک شده ولی من نقل قول رو برا پست کسی دیگه ای زده بودم , نوشته بودن با اینکه DU meter دارن ترافیک مصرفیشون با مقداری که پنل نشون میده مطابقت نداره , شاید این حرف برا شما خنده دار باشه چون تاحالا با تروجانی که عرض کردم روبرو نشدین ولی برای بنده که تاحالا چندین سیستم رو که آلوده بوده و نرم افزارهای مدیریت پهنای باند چیزی رو ثبت نمیکرده بررسی کردم این یه کار خسته کننده و وقت گیر شده . برای ازبین بردن تروجانی که عرض کردم حتمی باید سیستم قبل بوت اسکن بشه و بعد اون توسط آنتیویروس های معتبر که قابلیت شناسایی این فایل رو دارن (( من با bitdefende اسکن میکنم سیستما رو )) اسکن بشه . و در رابطه با فایروال هم دیگه با وضعیت فعلی که حتی کرک های جدید IDM هم دردسرساز شده برا مشترکین نصب یه فایروال قدرتمند لازم هست و فکر نکنم جاییش خنده دار باشه که شما رو به یاد چیزی بندازه.

10. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

... و فکر نکنم جاییش خنده دار باشه که ...
    من هم نگفتم جایی از حرف های شما خنده دار بود فقط گفتم وقتی آمارها با هم مطابقت دارن نیازی به این مواردی که شما فرمودید نیست . . .

12. این کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bazooka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام

الان های وب ارزش داره؟
    از نظر شبانه و دانلود و اینجور چیزا؟

مثلن با سرعت یک مگ تو سه ساعت رایگانش چند گیگ میشه دانلود کرد؟
    وسرعت دانلودش چنده هم تو روز هم تو شب؟

ممنون_

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام

الان های وب ارزش داره؟
    از نظر شبانه و دانلود و اینجور چیزا؟

مثلن با سرعت یک مگ تو سه ساعت رایگانش چند گیگ میشه دانلود کرد؟
    وسرعت دانلودش چنده هم تو روز هم تو شب؟

ممنون_

بستگی داره به مرکز مخابراتی
    شبانه ثابت روی 250kb هست و میشه 2.8گیگ دانلود کرد تو این 3ساعت
    سرعت دانلود تو تایم غیر رایگان سرویس 1 مگ 450kb هست

15. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •