مرسیراستی چرا انقدر پینگتون بالاست ؟ کدوم منطقه هستید؟
![]()
مرسیراستی چرا انقدر پینگتون بالاست ؟ کدوم منطقه هستید؟
![]()
دوستان شما تایم اوت ندارید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!من امروز پینگم خیلی تایم اوت داره( البته خود پینگ تایم که خیلی وقته مثل سابق نیست)
قالبل توجه مشترکین مخابرات علت ضعیف بودن اینه که انگار روی یه شبکه کامپوتری هستید که زمانی که 10 نفر دانلود دارن دیگه زور میزنه تو وبگردی ولی اگه idm رو استفاده کنی میبینی که سرعت دانلودت برکشته فقط به درد دانلود میخوره اگه هر گیگ که دانلود کنید 4500 تومان ارزش داره![]()
فکر می کنم شما کاکنشن روی ویندوز می سازی... برای همین برای اینکه این اتفاقی که گفتی نیوفته، باید بری توی Properties = > Networking کانکشن اونجا DNS مثلا گوگل رو ست کنی.
پ.ن : من درست متوجه نشدم شما چرا و کی DNS Poison میگیرد، همون طوری که میدونی این اَتک جدی ای هست و معمولا وقتی استفاده میشه که شخص تبدیل به هدف شده....
برای کمتر شدن اصراتش مخربش پیشنهاد میکنم افزونه HTTPS Everywhere رو سرچ کنی و بسته به مروگرت نصبش کنی.
![]()
Last edited by Firebirds; 09-09-2013 at 09:38.
بله bridge هست properties کانکشن هم ست شده(+کارت شبکه و مودم) فرقی نمیکنه ثابت همون دو تای مخابراته ...
هدف؟!یعنی تمام جاسوسی هام برای موساد و سی آی ای و ... لو میره؟!
اون افزونه خیلی وقته نصبه ولی بی فایده هست البته من اتکی شناسایی نمیکنم ولی ارور additional log on هست که خب ...
پینگ همچنان افتضاحه!![]()
البته اون مشکلی که dns ست نمیشه به خاطر کارت شبکه هست! بعضی کارت شبکه های قدیمی اینطورین!
کارت شبکه قبلیه منم همینطور بود و هر چی dns ست میکردم باد هوا بود.ولی این یکی مثل بنز کار میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
128 محدود و نامحدود سرعتشون چنده؟
سلام.من 2مگ نامحدود از مخابرات مفتح دارم.اینم از سرعتم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
داخلی خیلی خوبه اما خارجی![]()
محدود نداره! نامحدود سرعت دانلود : 18
نامه ی شرکت اینا بردید که 2 مگ دادن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)