ببخشید منظورم اردکان یزد بوده
اگر بعد پایان اموزشی 60-70 ٪ بیفتم شهر خودمون چی؟ بازم ارزش نداره؟ یعنی 19 ماه خدمت تو شهر خودت!
ببخشید منظورم اردکان یزد بوده
اگر بعد پایان اموزشی 60-70 ٪ بیفتم شهر خودمون چی؟ بازم ارزش نداره؟ یعنی 19 ماه خدمت تو شهر خودت!
ما که تاجا بودیم پنج روزه اومد در خونه روش هم نوشته بود تاریخ صدور 1/2/91 یعنی 50 روز قبل ترخیصم کارتم صادر شده بوده
والا ما که 5 ماه قبل از ترخیص مدارک رو دادیم برای کارت ولی تا حالا که نیومده.دی جی جان ! خوش به حالت .5 روزه اومد؟!!! شما ناجایی ها پارتی تون کلفته !
منم چون حسابم مشکل داره هنوز بعد از 40 روز نذاشتن درخواست کارت هم بدم.
کلا این همه قانونمدنی رو که میبینم کیفور میشم.![]()
البته کارت رو که ببینی خیلی خوشحال نخواهی شد !!! طراحی بسیار ضعیف .کیفیت بسیار پایین عکس جاپ شده(طوری که من نیم ساعت داشتم نگاه میکردم ببینم عکس خودمه !!)نداشتن هیچ اطلاعاتی در مورد محل خدمت و یگان خدمت تنها چیزی که روش نوشته مشخصات فردی نام نام خانوادگی و .... و فقط تاریخ شروع خدمت و پایان خدمت همین!!
کسانیی که پدر مادرشون زیر 1 ساله که طلاق گرفتن تکلیفشون چیه ؟ باید برن سربازی ؟ چون دوستان میگفتن حداقل باید 30 ماه از مدت طلاق گذشته باشه تا بتونی برای معافیت اقدام کنی ؟!
تکلیف این افراد چیه ؟
یه سوال شما چند ماه قبل پایان خدمت مدارک رو برای کارت پایان خدمت فرستادید ؟
چه مدارکی ؟ ما که امریه هستیم باید کی بفرستیم اینجا کاراش حساب کتاب نداره ؟ نمی دونم به کی بگم !
اموزشی 01 ارتش بودم الان بنیاد مسکنم انشاالله حدود 6 ماه دیگه خدمتم تموم شه !
Last edited by asemuna; 11-07-2012 at 18:05.
من دقیق شش ماه مونده بود خدمتم تموم شه فرستادم نمیدونم امریه ها باید چیکار کنند به هر حال وظیفه کارگزینی یگان هست
مدارک هم تا جایی که یادمه کارت خون . کپی اخرین مدرک تحصیلی کپی صفحات شناسنامه و کارت ملی با هشت تا عکس نظامی 2.5 در 3 به همراه ادرس البته مطمئن نیستم
Last edited by SNOW PATROL; 11-07-2012 at 18:09.
ما مدارک رو دقیقا بعد از پایان ماه دوازدهم می بایستی که میدادیم. البته ما که امریه نبودیم و پرسنلی ارتش مستقیم درخواست کارت رو میزد به ناجا ، اینه وضعیتمون. وای به حال امریه ها. برادر خود من امریه بود 6 ماه پیش تموم کرد. کارتش دو ماه بعد از تموم کردنش تازه صادر شده! برای اینکه کاغذ بازی بین اداره جاتش بیشتر از کاعذ بازی بین نهاد های نظامیه. نامه اون باید از قسمتی که توی جهاد بود میرفت توی ستاد اصلی جهاد .بعد از اونجا احتمالا میرفت برای سپاه . بعد از سپاه میرفت ناجا و خلاصه توی هر کدوم هم حتما چند هفته معتل میشد. مثلا همین دی جی خودمون که نیم ساعت بعد از ترخیص کارتش رسیده دستش ، نشون میده که هرچی این سیکل مضخرف اداری کمتر باشه کارها هم سریعتر پیش میره. البته اینایی که توی ناجا خدمت کردن اینقدر از این کارت پایان خدمتهای خام بهشون میدن که میبرن توی فامیل خیرات میکنن!!
منم باید بیخیال حقوقای باقیموندم بشم.
فردا زنگ بزنم شعبه رایانه بگم مردک حسابو ببند.
از اونورم بزنگم به یکی از رفقا تو نیرو انسانی بگم عزیزم درخواست کارتمو بده.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)