تست سرعت سرویس زرین
![]()
![]()
![]()
تست سرعت سرویس زرین
![]()
![]()
![]()
اقا لطف میکنید جواب بدید
باز هم پنل پلوتو باز نمی شود![]()
اقا من تازه دارم میام مخابرات سرویس هاش رو نمیشناسم چه سرویسی بگیرم؟( شبانه برام مهمه)
نامحدود هم هست؟
حجم و سرعت سرویس رو چجوری مشخص میکنیم خودمون موقع خرید یا خودشون یه سرویسی میزنن برامون اخه یکی از فامیلا مون یکی از اشناهاش تو مخابرات براش خرید میگفت من مشخص نکردم وقتی وصل کردن دیدم پهنای باندم اینقدره
Last edited by 1376MAXIMUM; 05-01-2015 at 19:49.
سلام
اطلاعات سرویسهای قابل ارائه مخابرات اصفهان را از اینجا ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات خیلی وقت است که سرویس نامحدود ارائه نمی کند ولی اگر سرویس حرفه ای بگیرید چون ساعت 2 تا 7 صبحش رایگان است و سرعتش تا 10 مگ میرسد به نامحدود نزدیک است
سلام
اطلاعات سرویسهای قابل ارائه مخابرات اصفهان را از اینجا ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات خیلی وقت است که سرویس نامحدود ارائه نمی کند ولی اگر سرویس حرفه ای بگیرید چون ساعت 2 تا 7 صبحش رایگان است و سرعتش تا 10 مگ میرسد به نامحدود نزدیک است
تست سرعت سرویس حرفه ای 10 مگ
![]()
آقا ما آخرش نفهمیدیم این ترافیک واقعی دانلودمون چقدره مثلا من مقدار دانلود شبانم بر اساس پلوتو شده 11 گیگ روی نرم افزار net speed monitor زده بود 8 گیگ ولی حجمی که روی هارد دیدم دانلود شده 10.4 گیگ بود حالا کدومش درسته؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)