تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 925 از 1049 اولاول ... 4258258759159219229239249259269279289299359751025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,241 به 9,250 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خب دوست عزیز شما که اتاقت کوچیکه بهتره یه سیستم کیفیتی و کوچک و ارزان جمع کنی، من از وقتی رفتم خونه ی کوچکتر گاهی اوقات مجبور میشم صدای بیس رو روی منفی 8 بگذارم.
    شما اگر 20 میلیون هم هزینه کنی وقتی فضای مناسب نداشته باشی مطمئن باش نتیجه ی خوبی نمیگیری.

2. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نمی دونم من را می شناسی یا نه؟
    نمی دونم یادت میاد که من چقدر و چند صفحه با این دوستمون اقا داوود بحث کردم سر سینما خانگی های سونی
    اما هر کاری کردم نتونستم راضیش کنم که بابا همه مثل هم مایه دار نیستند که بیان 20 میلیون پا سیستم صوتی هزینه کنند اونم تو ایران
    الان 80 درصد مردم خیلی هزینه کنند برای سیستم صوتی نهایت 1 تا 2 میلیون هست تازه اگر اهمیت بده به صدا
    به نظر من که تو رنج محصول های تجاری و بازاری پایونیر و سونی دو برند عالی و قدیمی هستند و نسبت به پولی که براشون می دی راضیت می کنه
    جریان این قوطی پلاستیکی را به دل نگیر همین اقای داوود به من گفتند سونی پلاستیکی و ...
    اما من رفتم تست گرفتم از شیک 7 سونی فوق العاده قدرتمند بود چنان بیس می زد که قلبم تو سینه داشت می کند
    اصلا هم پلاستیکی نبود و کاملا بانداش چوبی بود و هر باندش 32 کیلو وزنش بود و هر سابش 15 اینچ
    فوق العاده بود
    داوود جان تو کاره کیفیت صدا هست نه قدرت
    که متاسفانه برای کیفیت صدا حداقل باید 20 میلیون پیاده بشی

بله میشناسم و شاهد کل کل شما و آقا داوود در موافقت و مخالفت با سونی بودم.
    شما یه کم روی سونی تعصب داری و علاقه خاصی به این برند داری... اینجا کسی با کسی دعوا نداره، هرکی نظر خودشو بیان میکنه. آقا داوود هم من بعضی نظراتشو قبول دارم و اتفاقا برای خرید سیستم مشخصا از ایشون اسم بردم و نظر خواستم منتها دو مورد هست که کمی دچار اشتباه میشه اولیش اینکه فاکتور قیمت رو به هیچ وجه در نظر نمیگیره درحالیکه همیشه مهمترین ملاک برای خرید هر وسیله ای قیمته. من نمیتونم 50میلیون برای سیستم صوتی اختصاص بدم و باید پولامو بین صدها و شاید هزاران وسیله مورد نیازم به شکل منطقی و متعادل تقسیم کنم. نمیشه پول خونه و ماشین رو هم برد داد سیستم. مقایسه پژو 206 با یک Lamborghini Aventador کار اشتباهیه. در یک رنج قیمت نیستن. و اگر ناچار به مقایسه هم بشیم باید بگیم 206 بهتره چون کسی توی ایران قدرت خرید اون یکی رو نداره (منظور 99.999999% مردم هست نه همه شون) پس اینکه بیایم این دو رو مقایسه کنیم و بگیم 206 آهن پاره س حرف درستی نیست.
    مسئله دوم اینه که ایشون به درستی میگه که برندهای تخصصی تولید تجهیزات صوتی مثل جامو نسبت به برندهایی مثل سونی که طیف بسیار گسترده ای از محصولات مختلفو تولید میکنه کیفیت بهتری دارن خب این درست منتها در برآورد میزان تفاوت اینها دچار اشتباه میشه و یکیو محشر و دیگری رو آشغال میدونه! واقعیت اینه که تفاوت کیفیت مثلا ست اسپیکر و ساب جامو با پکیج پایونیر rs777 زیاد نیست و نباید اینهمه اغراق بشه...
    منم موافقم که اکثر سینما خانگی های بازار فقط به درد تزیین اتاق و چیدن دکوراسیون اطراف تی وی میخورن ولی بلندگوها و پکیج های فوق العاده ی سونی و پایونیر رو نباید وارد داستان سینما خانگی های ارزان قیمتشون کرد و بهشون گفت برند های قوطی ساز!
    آقا داوود خودشون یه سیستم 5 میلیونی داره و قطعا نباید اون کسی که سیستم 30 میلیونی داره بیاد به سیستم ایشون بخنده و مسخرش کنه! هرچیزی در جای خودش و با در نظر گرفتن قیمتش سنجیده میشه.
    هنر یه فرد خبره و یه مشاور خوب (مثل آقای رایان) اینه که بتونه به کسی که 500 هزار تومن بودجه داره بهترین پیشنهاد و به اونکه 2میلیون بودجه داره بهترین پیشنهاد و اونکه 6میلیون بودجه داره باز هم بهترین پیشنهادو بده نه اینکه هر سیستم صوتی زیر 20 میلیون رو آشغال و جعبه پلاستیک خطاب کنه!

4. 3 کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب دوست عزیز شما که اتاقت کوچیکه بهتره یه سیستم کیفیتی و کوچک و ارزان جمع کنی، من از وقتی رفتم خونه ی کوچکتر گاهی اوقات مجبور میشم صدای بیس رو روی منفی 8 بگذارم.
    شما اگر 20 میلیون هم هزینه کنی وقتی فضای مناسب نداشته باشی مطمئن باش نتیجه ی خوبی نمیگیری.
    خیلی ارتباط نداره که فضای من کوچیکه یا بزرگ چون در هردو صورت من دوس دارم با صدای کم موزیک گوش کنم و پارتی تو فضای باز نمیخوام بگیرم. تاکیدم روی قدرت و حجم صدای سیستم و حتی اندازه ی بلندگوها نیست و انتظارم پخش موزیک با کیفیت بالا هست که بیشترین لذت رو با توجه به بودجه در نظر گرفته شده به آدم بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سعید جان آقای رایان کارش خیلی درسته با برندها آشنایی داره هم سیستم های ارزان و هم گران.
    آقای برزین و آقای داوود هم با تجربه و مطلع هستند منتها فقط در زمینه دیجیتال و اورجینال افکارشون سنتی و اشتباه هست و گرنه با سیستم ها آشنایی بسیار خوبی دارند.
    من نسبت به دوستان ارادت دارم و از مطالبشون سپاسگذارم.
    شما باید خودت بودنی چی میخوای بدوجه رو مشخص کنی فکر کنی ببینی آیا در آینده میخوای ارتقا بدی و یا همین را میخوای استفاده کنی میخوای خودت جمع کنی یا آماده بخری، هدفت موسیقیه و یا فیلم هم دوست داری قدرت و حجم پرتاب بالای صدا میخوای و یا کیفیت مطلق و یا کمی کیفیت همراه با کمی قدرت؟
    همه ی این معیارها رو باید در نظر گرفت و از راهنمایی ها و مشاوره های دوستان آموخت اگر که میخوای بعدن پشیمان نشی.
    اگه شما فقط کیفیت میخوای یه های فای کوچک هم میتونه بسیار عالی ومقرون به صرفه و راضی کننده باشه، تجربه من در مورد سیستم های تجاری سونی موجود در نمایندگی ها و مغازه ها متاسفانه همواره عاری و فاقد کیفیت بوده است حتی سیستم چند میلیونی سونی که چند ماه پیش دیدم هم کیفیت لازم رو نداشت.
    من راجب چگونگی خرید سیستم های با کیفیت با بودجه ی کم چندتا نظر دارم که اگر بحثش شد بیان میکنم.

7. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سعید جان آقای رایان کارش خیلی درسته با برندها آشنایی داره هم سیستم های ارزان و هم گران.
    آقای برزین و آقای داوود هم با تجربه و مطلع هستند منتها فقط در زمینه دیجیتال و اورجینال افکارشون سنتی و اشتباه هست و گرنه با سیستم ها آشنایی بسیار خوبی دارند.
    من نسبت به دوستان ارادت دارم و از مطالبشون سپاسگذارم.
    شما باید خودت بودنی چی میخوای بدوجه رو مشخص کنی فکر کنی ببینی آیا در آینده میخوای ارتقا بدی و یا همین را میخوای استفاده کنی میخوای خودت جمع کنی یا آماده بخری، هدفت موسیقیه و یا فیلم هم دوست داری قدرت و حجم پرتاب بالای صدا میخوای و یا کیفیت مطلق و یا کمی کیفیت همراه با کمی قدرت؟
    همه ی این معیارها رو باید در نظر گرفت و از راهنمایی ها و مشاوره های دوستان آموخت اگر که میخوای بعدن پشیمان نشی.
    اگه شما فقط کیفیت میخوای یه های فای کوچک هم میتونه بسیار عالی ومقرون به صرفه و راضی کننده باشه، تجربه من در مورد سیستم های تجاری سونی موجود در نمایندگی ها و مغازه ها متاسفانه همواره عاری و فاقد کیفیت بوده است حتی سیستم چند میلیونی سونی که چند ماه پیش دیدم هم کیفیت لازم رو نداشت.
    من راجب چگونگی خرید سیستم های با کیفیت با بودجه ی کم چندتا نظر دارم که اگر بحثش شد بیان میکنم.

محصولات صوتی سونی جزء گزینه های خرید من نیست و اینجا هم علاقه ای ندارم تبدیل به مکان مجادله ی موافقان و مخالفان سونی بشه... بیشتر تمایل دارم سیستم جمع کنم تا اینکه پکیج بخرم (البته پکیج ارزانتر و بصرفه تره) فروشنده های جمهوری روی آمپ دنون و ساب فوکال تاکید دارن و خودم نظرم روی آمپ یاماها و پایونیر هست و به دنون فکر نمیکنم. توی ساب هم ایده ای ندارم فعلا و گزینه ای که قیمت و کیفیت معقول داشته باشه مدنظرم نیست فعلا. بلندگو هم فعلا در حال سبک سنگین هستم ببینم چی میشه. بعضی دوستان میگن مثلا جامو 606 مناسب اتاق کوچیک نیست. خب چرا نیست؟؟ آیا حتما باید با آخرین ولوم موزیک گوش داد؟ آیا در ولوم پایین جامو 606 صدا تولید نمیکنه؟!! آیا در فضای کوچیک جامو 606 صدا تولید نمیکنه؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من برای یه اتاق خواب که یه جوون بخواد توش موزیک با کیفیت گوش کنه یه مینی های فای کافیه، خودم یکی از صداهای خوبی که شنیدم از یکی از همین مینی های فای ها بود که فقط دوتا بلندگو کوچک بوکشلف داشت.
    حالا اگه یکی میخواد سیستم جمع کنه چند تا سوال پیش میاد که بالا هم گفتم: اینکه آیا فقط میخواد موسیقی گوش بده؟ آیا در آینده میخواد ارتقا بده؟ فقط کیفیتش خوب باشه؟ اگه میخواد هم فیلم باشه هم موسیقی کدومش ارجحیت داره؟
    جواب این سوالا نتیجه رو تعیین میکنه که موقع خرید باید دنبال چه چیزی بود که باعث سرگردانی و پشیمونی در آینده نشود.

در رابطه با 606 هم عرض کنم که چند ساله ازش استفاده میکنم با این آمپی که دارم و فضای اتاق صدای با کیفیتش از ولوم یکمی پایین تر از وسط شروع میشه یعنی شما قدرت لوم رو که خیلی کم کنی از موسیقی زیاد لذت نمیبری و همینطور وقتی ولوم رو خیلی زیاد کنی صدا به هم میریزه و باز هم لذت نمیبری البته تاکید میکنم با این آمپ و فضای اتاق این نتایج حاصل میشه چون فقط بلندگو نیست که تعیین کننده ی کیفیت باشه آمپلی فایر و فضای اتاق بسیار موثر هستند.
    فاصله ی بلندگوها از هم فاصله ی بلندگوها از دیوار چیدمان و نوع وسایل اتاق، محل نشتن و گوش دادن به موسیقی یا فیلم و حتی محل قرارگیری و یا تنظیم نبودن پایه های بلندگوها هم بسیار تاثیرگذار هستند.

اول باید دید از سیستم چه میخواهیم و اولیت های ما چه چیزهایی هستند سپس باید به نوع سیستم و آمپلی و بلندگو و برند و غیره پرداخت.
    Last edited by Artam01; 29-06-2014 at 01:50.

10. 3 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله میشناسم و شاهد کل کل شما و آقا داوود در موافقت و مخالفت با سونی بودم.
    شما یه کم روی سونی تعصب داری و علاقه خاصی به این برند داری... اینجا کسی با کسی دعوا نداره، هرکی نظر خودشو بیان میکنه. آقا داوود هم من بعضی نظراتشو قبول دارم و اتفاقا برای خرید سیستم مشخصا از ایشون اسم بردم و نظر خواستم منتها دو مورد هست که کمی دچار اشتباه میشه اولیش اینکه فاکتور قیمت رو به هیچ وجه در نظر نمیگیره درحالیکه همیشه مهمترین ملاک برای خرید هر وسیله ای قیمته. من نمیتونم 50میلیون برای سیستم صوتی اختصاص بدم و باید پولامو بین صدها و شاید هزاران وسیله مورد نیازم به شکل منطقی و متعادل تقسیم کنم. نمیشه پول خونه و ماشین رو هم برد داد سیستم. مقایسه پژو 206 با یک Lamborghini Aventador کار اشتباهیه. در یک رنج قیمت نیستن. و اگر ناچار به مقایسه هم بشیم باید بگیم 206 بهتره چون کسی توی ایران قدرت خرید اون یکی رو نداره (منظور 99.999999% مردم هست نه همه شون) پس اینکه بیایم این دو رو مقایسه کنیم و بگیم 206 آهن پاره س حرف درستی نیست.
    مسئله دوم اینه که ایشون به درستی میگه که برندهای تخصصی تولید تجهیزات صوتی مثل جامو نسبت به برندهایی مثل سونی که طیف بسیار گسترده ای از محصولات مختلفو تولید میکنه کیفیت بهتری دارن خب این درست منتها در برآورد میزان تفاوت اینها دچار اشتباه میشه و یکیو محشر و دیگری رو آشغال میدونه! واقعیت اینه که تفاوت کیفیت مثلا ست اسپیکر و ساب جامو با پکیج پایونیر rs777 زیاد نیست و نباید اینهمه اغراق بشه...
    منم موافقم که اکثر سینما خانگی های بازار فقط به درد تزیین اتاق و چیدن دکوراسیون اطراف تی وی میخورن ولی بلندگوها و پکیج های فوق العاده ی سونی و پایونیر رو نباید وارد داستان سینما خانگی های ارزان قیمتشون کرد و بهشون گفت برند های قوطی ساز!
    آقا داوود خودشون یه سیستم 5 میلیونی داره و قطعا نباید اون کسی که سیستم 30 میلیونی داره بیاد به سیستم ایشون بخنده و مسخرش کنه! هرچیزی در جای خودش و با در نظر گرفتن قیمتش سنجیده میشه.
    هنر یه فرد خبره و یه مشاور خوب (مثل آقای رایان) اینه که بتونه به کسی که 500 هزار تومن بودجه داره بهترین پیشنهاد و به اونکه 2میلیون بودجه داره بهترین پیشنهاد و اونکه 6میلیون بودجه داره باز هم بهترین پیشنهادو بده نه اینکه هر سیستم صوتی زیر 20 میلیون رو آشغال و جعبه پلاستیک خطاب کنه!
    نه تعصب خاصی ندارم شرکت سونی که ماله پدرم نیست که روش تعصب داشته باشم
    فقط از ناراحت میشم که کسی به سونی توهین کنه و قوطی ساز خطابش کنه
    اخه درست نیست شرکتی مثل سونی با اون سابقه ی درخشانش در تولید سیستم های صوتی و تصویری را این جوری ضایع کرد
    من هیچ وقت هم نگفتم که سونی بهتر از همه هست فقط گفتم سونی نسبت به سامسونگ و ال جی و برند های دیگه یکم بهتره که این را خود اقای رایان که بنده خیلی قبولش دارم را تایید کرد
    با حرف شما هم 100 درصد موافقم که سیستم های گران قیمت نباید با ارزان قیمت مقایسه بشه چون اصلا کلاس کاریشون فرق می کنه و از قدیم گفتن هر چه قدر بیشتر پول بدی چیز بهتری گیرت میاد
    بحث را ببندیم که اینجا شلوغ نشه اگر موافقی
    در ضمن من الان یک اسپیکر لاجیتک مدله z623 خریدم خیلی راضیم ازش خیلی کیفیت صداش عالیه و بیس خیلی عمیق و نرمی داره واقعا چیز خوبیه نسبت به قیمتش و قدرت خوبی داره از لحاظ کیفیت هم که thx تاییدش کرده . خواستم بگم یک نگاهی بهش بندازی. تا مساحت 100 متر هم جواب میده

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

حتما بیان کنید استفاده کنیم

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

محصولات صوتی سونی جزء گزینه های خرید من نیست و اینجا هم علاقه ای ندارم تبدیل به مکان مجادله ی موافقان و مخالفان سونی بشه... بیشتر تمایل دارم سیستم جمع کنم تا اینکه پکیج بخرم (البته پکیج ارزانتر و بصرفه تره) فروشنده های جمهوری روی آمپ دنون و ساب فوکال تاکید دارن و خودم نظرم روی آمپ یاماها و پایونیر هست و به دنون فکر نمیکنم. توی ساب هم ایده ای ندارم فعلا و گزینه ای که قیمت و کیفیت معقول داشته باشه مدنظرم نیست فعلا. بلندگو هم فعلا در حال سبک سنگین هستم ببینم چی میشه. بعضی دوستان میگن مثلا جامو 606 مناسب اتاق کوچیک نیست. خب چرا نیست؟؟ آیا حتما باید با آخرین ولوم موزیک گوش داد؟ آیا در ولوم پایین جامو 606 صدا تولید نمیکنه؟!! آیا در فضای کوچیک جامو 606 صدا تولید نمیکنه؟!!
    به دلیل اینکه این بلندگو سوپر ووفر داره و باید یه فاصله خاصی از دیوار پشتی و کناری و حتی بلندگوی کناری داشته باشه.تو فضای کم امکان داره صدا باست فوروارد بشه و تبدیل به هوو هوو اضافی بشه.
    در مورد ولوم هم که دوستمون ارتام توضیح داد

15. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان.براي شروع كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟بيشتر براي فيلم ديدن ميخوام و قصد دارم با دنون 1000 ست كنم.
    فضا محدود و كوچيكه.
    ممنون از راهنماييتون.

اين هم يه ست كامله كه قيمتش مناسبه.
    Last edited by vafa1353; 29-06-2014 at 15:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •